Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σεμινάριο κοσμήματος στην Αγία Βαρβάρα

Με ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο κοσμήματος έκλεισε ο κύκλος των δραστηριοτήτων του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών.

Με ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο κοσμήματος έκλεισε ο κύκλος των δραστηριοτήτων του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών στην Αγία Βαρβάρα.

Το σεμινάριο που αφορούσε κατασκευή κοσμήματος (σκουλαρίκια με σύρμα) παρακολούθησαν πάνω από 50 αρχάριες , που είχαν τη δυνατότητα να ανιχνεύσουν τις δεξιότητες τους και να αποκτήσουν εκτός από τις μικρές προσωπικές δημιουργίες τους και μια βεβαίωση συμμετοχής.

Για τη νέα περίοδο προγραμματίζονται σεμινάρια και μικροί κύκλοι μαθημάτων, πέραν των τμημάτων που θα λειτουργήσουν στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ηλεκτρονική πρόσβαση και πληρωμή οφειλών προς τον Δήμο Χαϊδαρίου

Peristeri News

Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Αιγάλεω

Peristeri News

Κώστας Καράμπελας: «Η κοινωνία της Δυτικής Αθήνας πρέπει να αντιδράσει για το Στρατόπεδο Καραϊσκάκη»

Peristeri News

Leave a Comment