Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σεμινάριο κατασκευής κοσμήματος στην Αγία Βαρβάρα



Τα τελευταία δύο χρόνια το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών μας έχει προσκαλέσει πολλές φορές σε εικαστικές περιπλανήσεις γεμάτες ταλέντο και φαντασία στο φιλικό και φιλόξενο χώρο του.

Τα τελευταία δύο χρόνια το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών μας έχει προσκαλέσει πολλές φορές σε εικαστικές περιπλανήσεις γεμάτες ταλέντο και φαντασία στο φιλικό και φιλόξενο χώρο του.

Στα πλαίσια της τελευταίας έκθεσης «Εαρινά Χειροποιήματα» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο κατασκευής κοσμήματος.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 80 και πλέον άτομα δημιούργησαν το δικό τους ευφάνταστο και πρωτότυπο κόσμημα με την τεχνική felt.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Κωνσταντίνος Σαρόπουλος ευχαρίστησε τη δασκάλα του τμήματος κ. Μπουρδάκη Ιωάννα και την υπεύθυνη του Κέντρου κ. Κακόνι Μαρία για την άψογη διοργάνωση.

Η κ. Άννα Γούναρη, Δημοτική Σύμβουλος ,υπεύθυνη για θέματα πολιτισμού, μέσα από το ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν οι μετέχοντες αλλά και κατ’ ιδίαν επαφές, έχει ήδη δρομολογήσει τη διοργάνωση κύκλων μαθημάτων και σεμιναρίων ανιχνεύοντας τα πιο δημοφιλή θέματα που ενδιαφέρουν όλους εκείνους που έχουν μεράκι και δίψα για δημιουργία και θα ήθελαν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκαίνια της νέας κεντρικής πλατείας Αγίων Αναργύρων

Peristeri News

Ίλιον: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ημερίδα για την εγκληματικότητα και την παιδική παραβατικότητα

Peristeri News

Τα καφενεία του Αιγάλεω ξαναδίνουν ζωή στη μουσική μας παράδοση

Peristeri News

Leave a Comment