Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών στην Ινδονησία



Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο ανατολικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο ανατολικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα νερά των νήσων Μολούκες, 411 χιλιόμετρα ανατολικά της Αταμπούα και 425 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αμπόν. Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν στα 132 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο.

Ο σεισμός, που σημειώθηκε στις 20:52 τοπική ώρα (11:52 GMT) δεν προκάλεσε σημαντικές ζημιές ή θύματα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της περιοχής. «Ο σεισμός συνέβη σε μια πολύ απομακρυσμένη περιοχή, κοντά σε μια αραιοκατοικημένη ομάδα νησιών, μακριά από αστικές περιοχές», είπε. Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι στα νερά του Ειρηνικού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σεισμός 7 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ταϊβάν

Peristeri News

Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου του στρατού της Λιβύης

Peristeri News

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment