Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε υποδομές Υγείας θα τοποθετηθούν 200 «διαθέσιμοι» εκπαιδευτικοί

Ο υπουργός είπε ότι ήδη 1.400 εκπαιδευτικοί επανατοποθετούνται και ότι η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί για τους υπόλοιπους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Την επανατοποθέτηση στο χώρο της υγείας περίπου 200 εκπαιδευτικών από τα ΕΠΑΛ και τα ΕΠΑΣ που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκη.

Ο υπουργός είπε ότι ήδη 1.400 εκπαιδευτικοί επανατοποθετούνται και ότι η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί για τους υπόλοιπους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο κ. Κουράκης επεσήμανε ότι σε 40 μέρες λήγει η περίοδος της διαθεσιμότητας και πως αν δεν επανατοποθετηθούν, θα απολυθούν.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος απάντησε ότι οι 200 εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν σε δομές του υπουργείου Υγείας, καθώς προέρχονται από τον υγειονομικό χώρο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

Peristeri News

Υποκλοπές: Ένοχοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση

Peristeri News

Κάλεσμα Ένωσης Γονέων Περιστερίου για τα συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα

Peristeri News

Leave a Comment