Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε τριήμερη απεργία καλεί η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών



Το Συμβούλιο συνεδρίασε με τη συμμετοχή εκπροσώπων Ενώσεων της Βορείου Ελλάδας και της Θεσσαλίας το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και καλεί σε απεργίες την Τρίτη 17, την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Σε τριήμερη απεργία καλεί τους γιατρούς του ΕΣΥ το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ).
Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο, που συνεδρίασε με τη συμμετοχή εκπροσώπων Ενώσεων της Βορείου Ελλάδας και της Θεσσαλίας το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, καλεί σε απεργίες την Τρίτη 17, την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, η απεργία οργανώνεται «για τη μαχητική προώθηση των στόχων του 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΟΕΝΓΕ, τη συμμετοχή στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ, τον συντονισμό και συμπόρευση με την απεργία της ΟΛΜΕ και άλλων Ομοσπονδιών και Σωματείων που χαράζουν ανυποχώρητα αγωνιστική πορεία διαρκείας».

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή μοτοσικλέτας

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα μετρό, λεωφορεία και τραμ

Peristeri News

Αποφασισμένοι να κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment