Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σε δεκάδες γιατρούς είχε απευθυνθεί ο πιλότος πριν ρίξει το αεροσκάφος της Germanwings

Σε δεκάδες γιατρούς είχε αναζητήσει βοήθεια ο Αντρέας Λούμπιτς.

Σε δεκάδες γιατρούς είχε αναζητήσει βοήθεια ο Αντρέας Λούμπιτς, συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings, το οποίο συνετρίβη στις Άλπεις, δήλωσε ο αρμόδιος για τη σχετική έρευνα Γάλλος εισαγγελέας.

Ο Μπρις Ρομπέν ανέφερε ότι Λούμπιτς ζητούσε πληροφορίες για διάφορα συμπτώματα, τα οποία ωστόσο δεν αποκάλυψε.

Ο Γάλλος εισαγγελέας θα εξηγήσει, πίσω από κλειστές πόρτες, στο υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, στις 11 Ιουνίου, τι μέτρα έχει λάβει για να δοθεί τέλος στην καθυστέρηση ενημέρωσης των συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος.

Τα λείψανα πολλών εξ αυτών παραμένουν στη Μασσαλία, δημιουργώντας ενόχληση σε πολλές οικογένειες.

Η έρευνα έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο Λούμπιτς έριξε σκόπιμα το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις.

Ο κ. Ρομπέν ανέφερε ότι μετά τις επαφές τις οποίες θα έχει με οικογένειες των θυμάτων θα απευθυνθεί και στα μέσα ενημέρωσης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment