Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σάλος με γονέα στο κολυμβητήριο της Χωράφας



Απόλυτη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι γονείς στα παιδιά τους που απασχολούνται σε αθλητικούς χώρους στο Περιστέρι και να μην τα παρκάρουν δείχνοντας δύσκολα εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με το peristerisports.gr σάλος έχει προκληθεί από χθες στο κολυμβητήριο στη Χωράφα με τη σύλληψη ενός γονέα (πατέρα ενός 15χρονου αγοριού) ο οποίος φέρεται να έχει κάνει άσεμνες προτάσεις σε κοριτσάκια.

Άτομο πάσης υποψίας που στο άκουσμα της σύλληψης του από την Αστυνομία οι περισσότεροι είπαν «πέσαμε από τα σύννεφα» που συναναστρεφόταν με γονείς και παιδιά στο κολυμβητήριο της Χωράφας έγινε «τσακωτός» με αφορμή άσεμνα μηνύματα που έστειλε σε μια μητέρα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, έγινε μήνυση σε βάρος του και οδηγήθηκε για τα περαιτέρω στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό αυτό ας γίνει η αφορμή για να καταλάβουν οι γονείς ότι τα παιδιά τους πρέπει και να νιώθουν την ασφάλεια ότι κανείς δεν πρόκειται να τα πειράξει. Και πολλά μπράβο στα κοριτσάκια για το θάρρος που βρήκαν για να καταγγείλουν άμεσα τον σάτυρο-γονέα στους γονείς τους.

ΠΗΓΗ: peristerisports.gr


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης

Peristeri News

Σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο – Η στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών στο Περιστέρι (video)

Peristeri News

Τι βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment