Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σ. Κεδίκογλου: Θα προστατευθούν οι αδύναμοι

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για προστασία των αδύναμων κοινωνικά ομάδων σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς επανάλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για προστασία των αδύναμων κοινωνικά ομάδων σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς επανάλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Δεν έχουμε κάνει ποτέ επικοινωνιακά τρικ. Είμαστε σαφέστατοι, είμαστε ξεκάθαροι. Θα προστατευθούν οι αδύναμοι, θα προστατευθούν τα φτωχά και τα μεσαία νοικοκυριά. Δεν θα επιτρέψουμε μία τέτοια αλλαγή», ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Στόχος, όπως είπε, είναι να επιτευχθεί συμφωνία για το θέμα με την τρόικα, ωστόσο τόνισε ότι «δεν τίθεται σε καμία αμφισβήτηση» η αποφασιστικότητά της κυβέρνησης να προστατευθούν οι αδύναμοι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment