• Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Riverside: Το studio των «Αστέρων» στο Περιστέρι

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος05/ 2020

Ίσως ένα από τα καλύτερα studio μουσικής που προτιμούν οι μεγαλύτερες αστέρες του ελληνικού τραγουδιού βρίσκεται στο Περιστέρι.

Το Riverside studio δημιουργήθηκε το 2017 από τον ιδιοκτήτη του, Απόστολο Μπούρα και το συνεργάτη του Χρήστο Σαντικάι και από τότε έχει συνεχόμενα ανοδική πορεία.

Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο χώρο που έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι από τον Περιστεριώτη ιδιοκτήτη του και προσφέρει υπέροχη ενέργεια που σε κάνει να θες να δουλέψεις για πολλές ώρες.

Δεν είναι τυχαίο που έχουν περάσει από το Riverside studio μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής γράφοντας εκεί τις επιτυχίες που ακούμε καθημερινά.

Στο πλήρως εξοπλισμένο studio στο Περιστέρι γίνονται πέραν τον μεγάλων παραγωγών και εγγραφές για νέους καλλιτέχνες ενώ αναδεικνύονται νέα πρόσωπα σε όλα τα είδη της μουσικής όπως: λαϊκό, ποπ, χιπ χοπ, ροκ ακόμα και παραδοσιακά τραγούδια.

Μπορείτε να βρείτε το Riverside studio στα social media (Facebook, Instagram) όπως επίσης και τους ιθύνοντες του επαγγελματικού χώρου Απόστολο Μπούρα και Χρήστο Σαντικάι.