Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Reuters: Η ελληνική κρίση γίνεται αντιληπτή στις λακκούβες των δρόμων



«Νιώθουμε την κρίση στις λακκούβες των δρόμων» επισημαίνουν Βρετανοί τουρίστες, περιγράφοντας στο πρακτορείο Reuters.

«Νιώθουμε την κρίση στις λακκούβες των δρόμων» επισημαίνουν Βρετανοί τουρίστες, περιγράφοντας στο πρακτορείο Reuters, την εμπειρία τους από την Ελλάδα.

«Νιώθεις την κρίση, όταν είσαι σε ένα λεωφορείο, καθώς αισθάνεσαι τις λακκούβες των δρόμων» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας Βρετανός τουρίστας, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε την Ελλάδα. «Διαφορετικά όλα είναι καλά» συμπληρώνει, όντας καθησυχαστικός για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα δεν φοβούνται το «κλείσιμο» των ελληνικών τραπεζών, καθώς έχουν προνοήσει να προμηθευτούν αρκετά χρήματα.

Όμως, εξηγεί το Reuters, μία βόλτα με ένα τουριστικό λεωφορείο, πλησίον μίας ομάδας διαδηλωτών, σου υπενθυμίζει ότι η χώρα βρίσκεται σε πρόβλημα.

«Η όρεξη για τα ελληνικά νησιά αναγκάζει τους τουρίστες να παραβλέψουν τις ανησυχίες για την ελληνική οικονομία» αναφέρεται εν συνεχεία. «Δεν ανησυχούμε. Εκτιμούμε ότι συμβάλλουμε θετικά στην ελληνική οικονομία» παραδέχεται μία Βρετανίδα τουρίστρια, λίγα μέτρα μακριά από την Ακρόπολη.

Σημειώνεται ότι ο τουρισμός παράγει το 1/5 του ελληνικού ΑΕΠ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελειώνει ο χρόνος για την εξόφληση στα τέλη κυκλοφορίας 2026

Peristeri News

ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών

Peristeri News

Πώς αμείβεται η εργασία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Peristeri News

Leave a Comment