Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ρεπό για τους παίκτες του Ατρόμητου πλήν δύο

Οι Θανάσης Καραγκούνης και Μανώλης Καλλέργης που είχαν χάσει προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, πήγαν το πρωί στο αθλητικό κέντρο και ακολούθησαν πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

Ρεπό έχει σήμερα η ομάδα μας η οποία θα ξεκινήσει από αύριο το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ωστόσο οι Θανάσης Καραγκούνης και Μανώλης Καλλέργης που είχαν χάσει προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, πήγαν το πρωί στο αθλητικό κέντρο και ακολούθησαν πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά με την προοπτική να ενσωματωθούν πλήρως αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη.

Την Παρασκευή, πριν από την προπόνηση θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο ο Εκπαιδευτής Διαιτησίας 1ης Κατηγορίας ΕΠΟ Χριστόφορος Ζωγράφος και θα παραδώσει σεμινάριο στους ποδοσφαιριστές με θέμα «ενημέρωση για κανόνες ποδοσφαίρου».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βανδαλισμοί στο γήπεδο του Peristeri Volley – Εκτεταμένες ζημιές και ακύρωση προπονήσεων

Peristeri News

Ατρόμητος: Μεγάλο διπλό στην Τρίπολη με υπογραφή χαρακτήρα

Peristeri News

Ατρόμητος: Προβάδισμα δύο φορές, νίκη καμία – «γκέλα» με Πανσερραϊκό

Peristeri News

Leave a Comment