Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ραντεβού και μέσω ίντερνετ στην Υγεία

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως πρόκειται για ένα εθνικό δίκτυο κράτησης ραντεβού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που θα συνδέεται on line με τις δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών του ΠΕΔΥ, τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ, καθώς και με ιδιώτες ιατρούς (συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ).

Tη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού με γιατρό του ΠΕΔΥ, του ΕΣΥ ή του ΕΟΠΥΥ μέσω διαδικτύου και εντελώς δωρεάν θα έχουν οι πολίτες σε λίγο καιρό, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ραντεβού που βρίσκεται στην τελική φάση σχεδιασμού της.

Η πλατφόρμα που θα λειτουργεί παράλληλα με τα τηλεφωνικά ραντεβού και θα συνδέεται με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ).

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως πρόκειται για ένα εθνικό δίκτυο κράτησης ραντεβού στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που θα συνδέεται on line με τις δημόσιες δομές παροχής υπηρεσιών του ΠΕΔΥ, τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ (τακτική και ολοήμερη λειτουργία), καθώς και με ιδιώτες ιατρούς (συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ).

Για την υλοποίηση του έργου η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. αναπτύσσει μια κεντρική βάση δεδομένων σε εθνικό επίπεδο στην οποία θα καταχωρείται η διαθεσιμότητα των ιατρών ανά ειδικότητα και θα κλείνονται τα ραντεβού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το πρόσωπο του Κυρανάκη σε κολώνα πιάτσας ταξί στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Χωρίς τρένα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Leave a Comment