Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πυροσβεστική: 40 δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο



Σαράντα δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου στον Δήμο Βιάννου, Ηρακλείου Κρήτης είναι οριοθετημένη και επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα, ενώ στην αεροπυρόσβεση συμμετείχαν 2 ελικόπτερα.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου, υψηλός θα είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) στην Αττική, στα Κύθηρα, στην Κορινθία, σε περιοχές της Λακωνίας, στα Δωδεκάνησα, στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Άνοιξε η πλατφόρμα stegasi.gov.gr

Peristeri News

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη

Peristeri News

Προσωπικός αριθμός: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πώς εκδίδεται, τα βήματα

Peristeri News

Leave a Comment