Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ψωμιάδης: «Υπάρχουν και άλλα αδέλφια που θα έρθουν μαζί μας»

Ομιλία σε συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Τσίπρας είναι στραβός, άλλα βλέπει, άλλα λέει και άλλα κάνει», τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, στη Θεσσαλονίκη, με την ιδιότητα του υπεύθυνου για τον προεκλογικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, που του ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Άνοιξαν οι πόρτες της Ν.Δ., αλλά δεν είμαστε ακόμα όλοι μαζί, υπάρχουν κι άλλα αδέλφια που θα έρθουν τις επόμενες μέρες», υπογράμμισε και τάχθηκε κατά των αποκλεισμών.

Ζήτησε να πάρουν μέρος όλα τα μέλη και στελέχη της Ν.Δ. στην προεκλογική μάχη και είπε ότι αυτό που λείπει είναι η ψυχολογία.

«Δεν μπορούμε να πάμε με μιζέρια στις εκλογές», σημείωσε και παρατήρησε πως «αν ανέβει η ψυχολογία, τότε θα ξυπνήσει το θεριό που λέγεται ΝΔ».

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Δημήτρης Τσάμης, επισήμανε ότι χρειάζονται συντονισμός, οργάνωση και ενιαίος λόγος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment