Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για το υπαίθριο εμπόριο

Ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, τονίζοντας ότι υπήρξε σειρά βελτιώσεων, μετά από προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Την ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο, ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, τονίζοντας ότι υπήρξε σειρά βελτιώσεων, μετά από προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Παράλληλα το υπουργείο ανάπτυξης στην ανακοίνωσή του παραθέτει μία σειρά επιχειρημάτων για το τι αλλάζει στην λειτουργία των υπαίθριων αγορών, προσφέροντας και ορισμένες περαιτέρω διευκρινίσεις για το νέο καθεστώς που θα διέπει τη λειτουργία της.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το υπουργείο θεωρεί ότι το νομοσχέδιο βελτιώνει τα μέγιστα τόσο τη λειτουργία των αγορών όσο και την επιχειρηματική δραστηριότητα των επαγγελματιών σε αυτές, τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι «η συνέχιση της απεργίας στις λαϊκές αγορές δεν έχει κανένα νόημα και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να στέλνει τους καταναλωτές σε άλλα δίκτυα διανομής».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment