Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ψηφίστηκε αλλά θα αργήσει η ανάπλαση της Σοφ. Βενιζέλου στο Περιστέρι



Ένα ακόμα σημαντικό έργο για το Περιστέρι και συγκεκριμένα για τη γειτονιά της Αγίας Τριάδας ψηφίστηκε πριν από μερικές μέρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Πρόκειται για την ανάπλαση της Σοφοκλή Βενιζέλου με συνολικό προϋπολογισμό 1.740.000 ευρώ.

Το έργο είχε ψηφιστεί εδώ και καιρό από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και αναμενόταν η απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου για την επόμενη κίνηση. Μάλιστα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Περιστερίου, Παναγιώτης Λύκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερεράρχη Δυτικής Αθήνας, Σπύρο Τζόκα μετά την ψήφιση του θέματος που αφορούσε την πόλη μας.

Από δω και πέρα αναμένεται να υπάρξει ένας τελικός έλεγχος από τους αρμόδιους Επιτρόπους και εν συνεχεία να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την ανάληψη του έργου από εταιρεία.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες για να ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες θα χρειαστεί περισσότερο από ένα έτος με τα έργα της ανάπλασης να ξεκινάνε ενδεχομένως μέσα στο 2019.

Η μελέτη ανάπλασης της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έκτακτη συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (3η)

Peristeri News

Πρόγραμμα δράσεων Φεβρουαρίου 2026 των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Ποιες συναυλίες θα γίνουν τις Απόκριες στο Περιστέρι – Το Εκθεσιακό Κέντρο φοράει γιορτινά

Peristeri News

Leave a Comment