PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα διάθεση προσφοράς.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε επαγγελματικό επίπεδο έτσι ώστε να καταφέρετε όλα όσα έχετε θέσει ως στόχο. Η μέρα κρύβει εκείνες τις ευκαιρίες που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας και θα φέρουν την αναγνώριση που τόσο αποζητάτε. Προσέξτε λίγο σήμερα στην αισθηματική σας ζωή όσοι βρίσκεστε σε σχέση πως θα εκφράζεστε απέναντι στο ταίρι σας γιατί ίσως να είστε λίγο απότομοι από την πίεση της μέρας. Δεν υπάρχει κάτι που να σας ενοχλεί στη σχέση σας ωστόσο νιώθετε λίγο πιεσμένοι γενικότερα από τη μέρα όχι από το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και όρεξη έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας τις αυξημένες σας υποχρεώσεις. Κάποια πρακτικά θέματα ίσως να προκύψουν στην επαγγελματική σας ζωή τα οποία θα κληθείτε να λύσετε με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Η μέρα σας θα είναι επίσης ενδιαφέρουσα και σε ερωτικό επίπεδο για εσάς τους αδέσμευτους καθώς υπάρχει έντονη τάση για νέες γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές γιατί ο έρωτας μπορεί να κρύβεται μέσα στο φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια θέματα οικογενειακά ίσως προκύψουν τη σημερινή μέρα κι εσείς να κληθείτε να βοηθήσετε κάποια μέλη της οικογένειά σας. Οι στιγμές που θα ζήσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας θα είναι κάπως έντονες γιατί οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα είναι αυξημένες σχετικά με την παραγωγικότητά σας γενικότερα. Ίσως είναι και μία καλή περίοδος να αναγνωριστεί η αξία σας και να αποδείξετε ότι αξίζετε και μισθολογικά το κάτι παραπάνω. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχετε κι εσείς οι δεσμευμένοι στα ερωτικά σας τη σημερινή μέρα καθώς το ταίρι σας θα κάνει διάφορες πράξεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε και πολύ όρεξη για έντονη κοινωνικότητα ωστόσο στην επαγγελματική σας ζωή θα πρέπει να είστε κοινωνικοί γιατί θα βρεθούν στο δρόμο σας εκείνοι οι συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Έχετε διάθεση να ηρεμήσετε, να νιώσετε ασφαλείς στις πάσης φύσεως επιλογές σας και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Στον ερωτικό τομέα νιώθετε ανανεωμένοι εσείς οι αδέσμευτοι και σε αυτό μπορεί να έχει συμβάλλει μία νέα γνωριμία που έχετε κάνει τελευταία που ως φαίνεται σας εξιτάρει και σας κάνει να νιώθετε μοναδικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Μην αφήνετε να εκτεθείτε σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή καθώς θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες δε θα θέλετε να φέρετε εις πέρας όλες σήμερα. Καλό θα είναι να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και να μην αφήσετε εκκρεμότητες για άλλες μέρες. Στην ερωτική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα καλό θα είναι να αποδεχτείτε προσκλήσεις φίλων και γνωστών για έξοδο γιατί η μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στον έρωτα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί κι εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η έντονη μέρα που θα έχετε και η ιδιαίτερα απαιτητική ίσως σας δημιουργήσει έναν εκνευρισμό γιατί νιώθετε ότι δε θα προλάβετε να τελειώσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Ίσως να είστε κάπως υπερβολικοί στα λόγια σας σήμερα στα αισθηματικά σας αλλά και γενικότερα για αυτό καλό θα είναι  να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε για να αποφύγετε τις όποιες παρεξηγήσεις. Μέρα είναι θα περάσει κι αύριο θα μπορέσετε να είστε πιο χαλαροί.

ΖΥΓΟΣ

Κρατήστε σήμερα τις ισορροπίες στην επαγγελματική σας ζωή και μην εμπλακείτε σε διάφορες κουβέντες που δε σας αφορούν. Ίσως να σας ζητήσουν τη γνώμη σας για διάφορα θέματα που τους απασχολούν οι φίλοι σας και να σταθείτε βοηθητικοί απέναντί τους. Είναι η μέρα σήμερα που αποζητάτε να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους σας  φίλους. Στην αισθηματικής σας ζωή φροντίστε να περάσετε μία ρομαντική νύχτα με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι έτσι ώστε να νιώσει το ταίρι σας ότι ενδιαφέρεστε για τη σχέση σας έμπρακτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη θα χαρακτήριζα τη μέρα σας γιατί θα είστε περιζήτητοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα επαγγελματικά σας απαιτητική θα είναι η μέρα και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε λιγάκι και με την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομική σας ζωή. Να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό, να μειώστε κάποια περιττά έξοδα και γενικότερα να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας για λίγο. Στα αισθηματικά σας το ταίρι σας θα απαιτήσει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και ενδεχομένως  να σας κάνει κάποια παράπονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και καλείστε να ασχοληθείτε με αυτά. Ίσως κάποια πρακτικά ζητήματα που αφορούν στο σπίτι να σας απασχολήσουν. Κατά τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους συνεργάτες σας και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις για θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι σκέφτεστε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας και στην άκρη του μυαλού σας ενδεχομένως να υπάρχει η επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς στα επαγγελματικά σας και θα μοιράζεστε τις ιδέες και τα πλάνα σας με τους συνεργάτες σας. Φροντίζετε να είστε εντάξει απέναντι στις αυξημένες σας υποχρεώσεις και νιώθετε έντονα την ανάγκη μέσα σας να καταξιωθείτε και να αποδείξετε τι αξίζετε. Μην αφήσετε όμως τις ανάγκες σας στα αισθηματικά σας καθώς θέλετε εσείς οι αδέσμευτοι όλη αυτήν την επιτυχία σας να την μοιραστείτε με ένα ταίρι, να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σταθεί πλάι σας και θα καλύψει τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε με εσάς, βιάζεστε να τελειώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις προκειμένου να καταπιαστείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί. Αυτό μπορεί να είναι μία συνάντηση με τους φίλους σας, μία έξοδος με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σας. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έχετε τα κέφια σας και θέλετε να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα. Φροντίστε να είστε δοτικοί στο συναίσθημά σας σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι, ίσως να το έχει ανάγκη το ταίρι σας.

ΙΧΘYΕΣ

Με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεστε τη μέρα κι είστε ευχάριστοι και άκρως επικοινωνιακοί στις επαφές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Νιώθετε σίγουροι για εσάς, για όλα αυτά που θέλετε να καταφέρετε στα επαγγελματικά σας και γενικότερα κινείστε σήμερα με αέρα αυξημένης αυτοπεποίθησης. Αυτή η διάθεση που θα έχετε σήμερα θα σας βοηθήσει εσάς τους αδέσμευτους να αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια για τον χαρακτήρα αλλά και την εμφάνισή σας. Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνετε μία γνωριμία και να μπείτε σε μία νέα σχέση;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment