PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα στιγμές πλήρους ολοκλήρωσης.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές και σοβαρές αστρολογικές συγκυρίες επηρεάζουν την ημέρα σας, ενώ παράλληλα σας παρακινούν να σκεφτείτε με ωριμότητα και νηφαλιότητα, να καθοδηγείτε προς την επιτυχία από το ένστικτο και την διαίσθησή σας. Διερευνήστε την ψυχή και τις εσωτερικές επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, δείτε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της σχέσης σας με ψυχραιμία, αποσαφηνίστε τα μυστήρια και τις παγίδες που προκαλούνται από κακόβουλα άτομα, που επιβουλεύονται την ευτυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευνοϊκές όψεις της ημέρας σας οδηγούν σήμερα στο επόμενο βήμα στη δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Επιμένετε, και πολύ καλά κάνετε, για την δικαίωση και την καταξίωσή σας, ξεφεύγετε από τα καθιερωμένα παρακολουθώντας μια όμορφη παράσταση με το ταίρι σας, κάνοντας μια κοντινή διαδρομή μακριά από τη ρουτίνα και την πλήξη της σχέσης σας, ανακουφίζετε τα προσφιλή σας άτομα με μια τρυφερή, αληθινή συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε και διαλογιστείτε σήμερα ποια είναι εκείνη η κατάσταση που συμβαίνει στην καθημερινότητά σας και σας εμποδίζει να είσαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι για τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχετε καταβάλει στη δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αποβάλλεται όσο μπορείτε το άγχος και την εσωτερική σας ένταση, αφήστε τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο να παίξουν το ρόλο του ειρηνοποιού στην καρδιά σας, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε σήμερα τις αιχμηρές σας κουβέντες και τις προκλητικές σας κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική και την συναισθηματική σας καθημερινότητα. Η όψη της ημέρας, είναι πολύ πιθανόν να σας αναγκάσει να διεκδικήσετε το δίκιο σας με εξουσιαστική διάθεση, πράγμα που ίσως προκαλέσει ανταγωνιστικές σκηνές στο δεσμό σας, μην παίρνετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις για τα ουσιαστικά προβλήματα που σας απασχολούν, δείξτε υπομονή και εγκράτεια.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση και σημασία σήμερα στα θέματα και τις καταστάσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον και όχι σε εκείνα που ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν, προκαλώντας την απογοήτευση και το θυμό σας. Μη χάνετε τον χρόνο σας άδικα με ζητήματα του παρελθόντος, επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τα συναισθηματικά όνειρα που χτίζετε για το αύριο, μιλήστε ξεκάθαρα και ειλικρινά με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κρύβετε την αγάπη και το πάθος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκφράζεστε με πληθωρικότητα στο λόγο και τις πράξεις σας σήμερα, προβάλετε τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες με ευθύτητα και θάρρος, για να εκτιμηθούν οι αγνές σας προθέσεις από τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που στηρίζετε τις συναισθηματικές σας ελπίδες. Δείτε τι συμβαίνει γύρω σας με αντικειμενικότητα και ανοιχτό μυαλό, ασχοληθείτε κυρίως με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δώστε απλόχερα ζεστασιά και τρυφερότητα στο δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη της ημέρας, σας προκαλεί να σκύψετε στην ουσία των γεγονότων και των θεμάτων που εκκρεμούν γύρω σας, να δείτε με τα μάτια της ψυχής σας τα προβλήματα των οικείων σας και του ερωτικού σας συντρόφου, να μην εκρήγνυσθε με το παραμικρό, να μην απαιτείτε από τους άλλους, αλλά να αφουγκραστείτε τα θέλω και τις επιθυμίες τους. Μη γίνεστε απόλυτοι και αδιάλλακτοι στα σοβαρά θέματα που αφορούν το δεσμό σας, ακολουθήσετε την ήπια και ήρεμη οδό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε πιο άνετα και τεκμηριωμένα να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις στα θέματα που αφορούν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Επιλέξτε έναν κοντινό ή μακρινό περίπατο με τον ερωτικό σας σύντροφο, πάρτε βαθιές ανάσες ανακούφισης και χαλάρωσης, για να ξεφύγετε από τις σοβαρές σας έγνοιες και το άγχος για τη δουλειά σας, αισθανθείτε σίγουροι για τον εαυτό σας, για τις επιλογές σας και τις συναισθηματικές σας αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα ευνοεί να προωθήσετε τις σκέψεις, τα σχέδια και τους στόχους σας, να συζητήσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας άτομα για τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και να βρείτε συμπαράσταση στις μελλοντικές σας αποφάσεις. Η τύχη σάς χαμογελά διάπλατα σε όποια επιλογή και αν κάνετε, οι πρωτότυπες σκέψεις σας και οι δημιουργικές σας ιδέες δείχνουν στον ερωτικό σας σύντροφο και τους γύρω σας, πόσο ξεχωριστοί και μοναδικοί άνθρωποι είσαστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με την οικονομική σταθερότητα του καθημερινού σας ισοζυγίου, βάλτε σε τάξη τους αγαπημένους χώρους, τις σκέψεις σας και τις επιδιώξεις σας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στο βάθος της υπόθεσης που σας απασχολεί και όχι στην επιφάνεια, που θα σας παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Η όψη της ημέρας, σας παρακινεί να ανακαλύψετε τα κίνητρα του δεσμού σας για το μέλλον, να εξακριβώσετε αν υπάρχουν κρυμμένα μυστήρια στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε με περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ζεστασιά την επίτευξη των στόχων σας σήμερα, καθώς έχει έρθει η στιγμή που καλείστε να αναλάβετε ενεργό δράση στα πράγματα της καθημερινότητας, δίνοντας σάρκα και οστά στα προσωπικά και συναισθηματικά σας όνειρα. Μη βαρυγκωμάτε και μη φορτίζεστε με τα προβλήματα και τα διλήμματα του δεσμού σας, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες της σχέσης σας, επενδύοντας στον ερωτισμό και τη φλογερή σας λίμπιντο.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιδιώξετε σήμερα να απαλλαγείτε από το βάρος και τις ευθύνες της καθημερινότητας, να χαλαρώσετε και να τεμπελιάσετε σε αγαπημένους χώρους με τα προσφιλή σας άτομα, τους φίλους και τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, οπλισμένοι με τη φαντασία, τη διαίσθηση και τις αισθησιακές σας ικανότητες και προστατευμένοι από τις αψιμαχίες, που δημιουργούν κίνδυνο διάσπασης. Οι εξελίξεις στο δεσμό σας είναι άκρως ενθαρρυντικές, αρκεί να πιστέψετε στα ταλέντα σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment