PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα περιορισμός στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό λειτουργεί ευεργετικά για την διάθεσή σου αφού βρίσκεις εσωτερική ισορροπία και νιώθεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν συμβεί αφού έχεις την ψυχική δύναμη και ισορροπία για να τα καταφέρεις. Θέματα οικονομικά από το παρελθόν που μπορεί να προκύψουν, μπορεί να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να μπορέσεις να βρεις τις αρετές που κρύβεις μέσα σου και να τις εκμεταλλευτείς αφού βρίσκεις τον τρόπο να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες και πως θα πείσεις τους γύρω σου να τις καλύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να συνάψεις συνεργασίες με φίλους που μπορεί να είναι πολύ επικερδείς για εσένα αλλά και γι’ αυτούς. Βλέπεις την κίνηση αυτή με αισιοδοξία και προσπαθείς με τον φιλικό και ζεστό σου τρόπο να φέρεις σε ισορροπία ότι και αν προκύψει για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέσα από αυτές τις κινήσεις που κάνεις καταφέρνεις να γοητεύσεις τους πάντες στο φιλικό σου περιβάλλον και να πρωταγωνιστείς σε όποια ομάδα και αν βρεθείς. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής. Είναι γεγονός ότι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στην μνήμη σου και να σου χαλάσουν την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει την γοητεία, την ευγένεια και την διπλωματία να ανταποκριθείς σε ότι και αν προκύψει στον επαγγελματικό σου τομέα, με αποτέλεσμα να καθηλώσεις τόσο τους ανωτέρους σου, όσο και τους συναδέλφους σου με τους χειρισμούς σου αλλά και με την θετική διάθεση που δείχνεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και οικονομικά οφέλη ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σου, της υπευθυνότητας και της εργατικότητας που σε διακρίνει. Είναι βέβαιο ότι τα βλέμματα πέφτουν πάνω σου αφού καταφέρνεις και κλέβεις τις εντυπώσεις. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και αυτό που θέλεις πολύ είναι να συναναστραφείς τους φίλους σου και μαζί τους να θέσεις νέους στόχους που θέλετε από κοινού να πετύχετε στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον, να βλέπεις την ζωή με άλλη ματιά, αλλά και να νιώθεις αρμονικά μέσα σου για την πορεία της ζωής που θέλεις να ακολουθήσεις. Είναι εξαιρετική μέρα για να προωθήσεις τόσο δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις, όσο και επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες που θέλεις να συμμετέχεις αφού είναι αυτά που πραγματικά θέλεις να κάνεις και σου χαρίζουν εσωτερική γαλήνη και αρμονία. Σε παρέες που θα συμμετέχεις να ξέρεις ότι θα μαγνητίσεις τα βλέμματα, αφού η αισιοδοξία και ο τρόπος σου καθηλώνουν. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στέφεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει την εσωτερική ισορροπία, την αρμονία και την διαίσθηση να αντιμετωπίσεις καταστάσεις στην οικογένειά σου και να γοητεύσεις τους οικείους σου με τον ζεστό και φιλικό τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, μακριά από εντάσεις και νεύρα. Είναι γεγονός ότι θέλεις να δημιουργήσεις μία όμορφη ατμόσφαιρα για την οικογένειά σου και μέσα από τις καλύτερες συνθήκες να βρεθούν λύσεις που δεν θα δυσαρεστήσουν κανέναν. Οικονομικά θέματα που μπορεί να έχεις με τράπεζες και εφορία μπορούν να δρομολογηθούν με το καλύτερο τρόπο, αφού η οικογένειά σου είναι εκεί για να σε στηρίξει. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε φιλοσοφικά και νομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε βοηθάει να ισορροπήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να ασκήσεις όλη σου την γοητεία στους γύρω σου, με το δυνατό σου όπλο την επικοινωνία και τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου. Εξαιρετική ημέρα για να βρεθείς σε παρέες με φίλους και στενούς συγγενείς και να περάσεις καλά αλλά και να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Είναι γεγονός ότι σήμερα είναι ευκαιρία να φέρεις σε ισορροπία σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και ένας έντονος εκνευρισμός κάνεις την εμφάνισή του που σου χαλάει την διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει την γοητεία και την ήπια συμπεριφορά να φέρεις εις πέρας όλες τις καθημερινές σου υποχρεώσεις αλλά και τις αγγαρείες που μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό χώρο, χωρίς να χάσεις την αισιοδοξία σου και την χαρά σου. Δεν είναι καθόλου απίθανο να επιτύχεις κάποια αύξηση αφού θα σου αναγνωριστεί η προσφορά σου στον εργασιακό σου χώρο. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό είναι κάτι που όλοι μπορούν να δουν. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες σου και πως θα τις ισορροπήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε κάνει να θέλεις να κάνεις έντονη την παρουσία σου στο περιβάλλον σου, να πρωταγωνιστήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και να μπορέσεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ότι δημιουργικό και καλλιτεχνικό ασχοληθείς. Είναι σίγουρο ότι η αισιοδοξία σου και η χαρά που νιώθεις είναι εμφανής στους γύρω σου και καταφέρνεις να κατακτήσεις τους πάντες με τον τρόπο που κινείσαι και εκφράζεσαι. Στις προσωπικές σου σχέσεις ανεβάζεις το πάθος στα ύψη και δεν χάνεις ευκαιρία να διασκεδάσεις. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα καθημερινού προγραμματισμού και εργασίας, κάτι που σε γεμίζει άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει την εσωτερική δύναμη να συγχωρήσεις και να αφήσεις πίσω σου θέματα οικογενειακά και συμπεριφορές οικείων σου που στο παρελθόν σε πλήγωσαν. Τώρα νιώθεις να έχεις ισορροπήσει μέσα σου, να έχεις βρει την αισιοδοξία και την χαρά και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να κάνεις, πόσο μάλλον καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου, χωρίς να υπάρχουν τριβές και κατάλοιπα του παρελθόντος. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην διασκέδαση, το κέφι σου ανεβαίνει στα ύψη και οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες είναι έντονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει τον σωστό τρόπο επικοινωνίας και την γοητεία να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε όποια ομάδα ή σύλλογο και αν βρεθείς και με την αισιοδοξία σου και τον φιλικό σου τρόπο να καταφέρεις να πείσεις για τα πιστεύω σου τους πάντες. Οι φίλοι σου θέλουν να βρίσκονται γύρω σου αφού ανεβάζεις την διάθεσή τους με την πίστη σου για τους κοινούς στόχους που έχετε βάλει. Δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα σε ότι έχεις βάλει σκοπό να κάνεις. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Προσοχή γιατί η διάθεσή σου είναι κυκλοθυμική και μπορεί να κουράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Ιχθύς και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή θέση στον επαγγελματικό σου τομέα. Πατάς γερά στα πόδια σου και δεν αφήνεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες να μπουν εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να καταφέρεις στην δουλειά σου, αφού το σημαντικό για εσένα είναι να κερδίσεις και να γοητεύσεις τους ανωτέρους σου, ώστε να υπάρξει θετική πορεία εξέλιξης. Δεν είναι απίθανη μία αύξηση που μπορεί να έρθει, θέλοντας να σου δείξουν ότι εκτιμούν την προσφορά σου. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περιβάλλον και στους στόχους που έχεις θέσει. Οι πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες σου εντυπωσιάζουν.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει την δύναμη να κυνηγήσεις μία νέα πορεία ζωής με διαφορετική φιλοσοφία από τα τετριμμένα και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από αυτήν. Η χαρά, το κέφι, το φλερτ, οι παρέες πρωτοστατούν και αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο, μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες, νομικά θέματα δρομολογούνται με τον καλύτερο τρόπο και σου δίνουν εσωτερική ισορροπία. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να έχεις. Προσοχή σε τάσεις ανασφάλειας που βγάζεις και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σου χαλάει την διάθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment