PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 25 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα έντονη συναισθηματική φόρτιση.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως η έντονη παρορμητικότητα και ο ενθουσιασμός σας με το κάθε τι που σας γοητεύει, να σας στοιχίσει σήμερα φίλοι Κριοί, αν δεν κάνετε εύστοχες κινήσεις και ουσιαστικές επιλογές για τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Επικεντρωθείτε στα φλέγοντα θέματα που σας απασχολούν, μην φλυαρείτε με λόγια και ματιές που μπερδεύουν τις αποφάσεις σας, δείξτε την αγάπη σας στον ερωτικό σύντροφο με ειλικρινείς και έντιμες, συναισθηματικές στιγμές, αποφύγετε τις εντάσεις και τον ανταγωνισμό με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται σε αντίθετη θέση με τον Δία σήμερα αγαπητοί Ταύροι, το πιθανότερο είναι να παλεύετε με τον ίδιο σας τον εαυτό και να κουμαντάρετε τις σκέψεις σας, για να μην γυρίσουν σε κάποιο άσχημο γεγονός του παρελθόντος, για να μην υποφέρετε από εικόνες και παραστάσεις που σας είχαν πληγώσει. Μην κοιτάζετε πίσω σας, δημιουργείστε τις προϋποθέσεις για ένα νέο, συναισθηματικό ξεκίνημα, πατήστε γερά τα πόδια σας στην γη, έχοντας στόχο ζωής έναν ειλικρινή και ανταποδοτικό έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό να δυσαρεστηθείτε με κάποιες ανατροπές και ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, τέτοιες που ίσως επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με ανωτέρους και συναδέλφους. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τους άλλους πλανήτες μπορεί να εξάρουν τον εκνευρισμό και τον θυμό σας για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, χαμηλώστε τους τόνους και επιστρατέψτε το διπλωματικό σας ταλέντο για να μην υπάρξει μια επικίνδυνη ρήξη στον δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές μάχες εξελίσσονται σήμερα μπροστά σας αγαπητοί Καρκίνοι, είτε με τους συναδέλφους, είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που αν δεν αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, τότε ίσως υπάρξουν ανατρεπτικές καταστάσεις και εξελίξεις που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας συζητώντας με τον ερωτικό σας σύντροφο τα προβλήματα της σχέσης σας, μην υψώνετε τείχη οι αδέσμευτοι φίλοι στις συναισθηματικές ευκαιρίες για μια ιδανική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Καλείστε σήμερα αγαπητοί Λέοντες να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις σε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές που είναι πιθανό να προκύψουν στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές, να ματαιώσετε ένα επαγγελματικό ή συναισθηματικό ταξίδι που είχατε προγραμματίσει, να μην παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Μην δίνετε σημασία σε μικροπρέπειες που προκύπτουν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην χαλάτε τις στιγμές με το ταίρι σας για άσκοπες και ανούσιες λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν θέλετε πραγματικά και ουσιαστικά να προχωρήσετε στην δουλειά σας, αν επιθυμείτε να απεγκλωβιστεί η ερωτική σας ζωή από τα προβλήματα και τα μπερδέματα, μην γίνεστε ισχυρογνώμονες και αδιάλλακτοι σήμερα φίλοι Παρθένοι με τους φίλους, τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα,. Ρισκάρετε μια λυτρωτική συζήτηση με το ταίρι σας χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις, πάρτε από κοινού αποφάσεις για την ευτυχία της σχέσης σας, κάντε ουσιαστικές και ξεκάθαρες επιλογές για το αύριο του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανταγωνιστική διάθεση και ο εκνευρισμός σας με τα πρόσωπα και τα θέματα που σας περιστοιχίζουν σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε καταστάσεις και διαδικασίες που θα χρειαστεί να αποδείξετε το δίκιο σας. Δείξτε ανεκτικότητα και υπομονή σε οτιδήποτε καθυστερεί τις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας να γίνουν πράξεις, μην καταπιέζετε το άλλο σας μισό να κάνει το επόμενο βήμα, αφήστε τις πρωτοβουλίες στην αντίθετη πλευρά, παγώστε για λίγο το χρόνο, είναι για το καλό της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην δίνετε σήμερα λαβές και δικαιώματα φίλοι Σκορπιοί σε συνεργάτες και οικεία πρόσωπα για να ανοιχτούν θέματα που δεν σας συμφέρει και αφορούν κυρίως την δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις και διαφωνίες που δεν είναι για το συμφέρον σας. Αντιδράστε με ήπιο και ισορροπημένο τρόπο σε μια συζήτηση με το άλλο σας μισό, μην οξύνετε και μην ηλεκτρίζετε την ατμόσφαιρα στον δεσμό σας με λόγια που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αμφίρροπες και αρκετά μπερδεμένες όψεις της Σελήνης σήμερα αγαπητοί Τοξότες, είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε επιλογές για την δουλειά σας και την προσωπική σας καθημερινότητα που δεν σας αντιπροσωπεύουν ολοκληρωτικά, γι’ αυτό σκεφτείτε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας είτε αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας, είτε επηρεάζουν την συναισθηματική σας ζωή. Προστατέψτε τα κεκτημένα σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με αισιοδοξία και αφοσίωση, μην αναποδογυρίζετε το γάλα από την κανάτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι η ευνοϊκότερη ημέρα φίλοι Αιγόκεροι για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, για την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, για να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, γιατί είσαστε αρκετά αγχωμένοι και νευρικοί, γιατί μπορεί να γίνετε εριστικοί στις κουβέντες και εξουσιαστικοί στις πράξεις σας. Ηρεμήστε και ισορροπήστε την εσωτερική διάθεση και τις επιθυμίες σας, σκεφτείτε πως δεν αξίζει να χάσετε μια σοβαρή σχέση ζωής, από ασήμαντους και ευτελείς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντισυμβατική και περιπετειώδης σας διάθεση αγαπητοί Υδροχόοι, αποτυπώνεται στις συναναστροφές και τις συμφωνίες που κάνετε στην δουλειά σας και την κοινωνική σας καθημερινότητα και αυτό το γεγονός έχει σαν επακόλουθο να δημιουργείτε γύρω σας και αντιπάθειες αλλά και φανατικούς υποστηρικτές. Προκαλέστε τον θαυμασμό και τον ερωτισμό του αντίθετου φύλου οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι φίλοι μαγνητίστε τον αισθησιασμό και το πάθους του συντρόφου σας δημιουργώντας ήρεμες στιγμές ευτυχίας.

ΙΧΘYΕΣ

Μην ταράζεστε σήμερα με το παραμικρό φίλοι Ιχθύες και μην επηρεάζεστε αρνητικά από γεγονότα και καταστάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα και δεν προκαλούν ανησυχία στις δικές σας επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε για το κοντινό μέλλον. Σκεφτείτε λογικά και ρεαλιστικά τα προβλήματα που σας απασχολούν, οργανώστε τα επόμενα βήματά σας στην συναισθηματική σας ζωή με ήρεμες και γαλήνιες αποφάσεις που απομακρύνουν τον κίνδυνο μιας έκρυθμης και εριστικής κατάστασης στον δεσμό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment