PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εξασφάλιση και κατοχύρωση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και σε καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και απαιτούν συζήτηση και λύσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σου δίνει την αισιοδοξία και την καλοπροαίρετη στάση να δώσεις την βοήθειά σου, κάτι που θα εκτιμηθείς ιδιαίτερα. Μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι έχει προκύψει και να στηρίξεις τα πρόσωπα της οικογενείας σου. Προσοχή μόνο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί σε εξουσιαστικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες αντιδράσεις και συγκρούσεις και να χαλάσει το θετικό κλίμα που υπάρχει. Προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία και την πίστη στο εαυτό σου και να μην σε καταβάλλουν φόβοι, ανασφάλειες και καχυποψία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη. Αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι κολλητοί θέλουν να σε δουν και να σου μιλήσουν, καθώς εκτιμούν την γνώμη σου και τις λύσεις που δίνεις σε θέματα που τους απασχολούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό ανεβάζει την χαρά και την αισιοδοξία κατακόρυφα, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους γύρω σου και η διάθεσή σου να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους στενούς σου ανθρώπους είναι εμφανής. Πρόσεχε μόνο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου βγάλει ανασφάλειες και φόβους, με κίνδυνο να γίνεις ελεγκτικός και εξουσιαστικός, κάτι που θα φέρει έντονες αντιδράσεις και προστριβές. Μην αφήνεις προσωπικούς φόβους να χαλάσουν σχέσεις και να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και όλη σου η προσοχή είναι στα οικονομικά σου θέματα, καθώς είναι πιθανό να έχουν προκύψει εκκρεμότητες, λογαριασμοί ή έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να ρυθμίσεις και αυτό σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία σου και να επιτύχεις την καλύτερη δυνατή λύση για τα θέματα που θέλεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση του εισοδήματός σου από την δουλειά, καθώς αναγνωρίζεται η εργατικότητά σου και η προσφορά σου. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι φόβοι και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που είναι πιθανό να εκδηλωθείς γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει εξουσιαστικό και επίμονο σε σημείο που να ανατρέψεις την μέχρι τώρα θετική πορεία των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θέλεις πολύ να δώσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να καταλάβουν τι έχεις ανάγκη και θέλεις να δεις από αυτούς την διάθεση να σε καλύψουν σε αυτά που ζητάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σε κάνει αισιόδοξο και χαρούμενο για το μέλλον, «μαλακώνει» τις εγωιστικές τάσεις που έχεις και μπαίνεις στην διαδικασία να ακούσεις και να βοηθήσεις στα θέλω των γύρω σου. Εξαιρετική μέρα για να προωθήσεις νέες συνεργασίες και σχέδια που έχεις, προσοχή μόνο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου βγάλει ανασφάλειες και καχυποψία και να προσπαθήσεις να εξουσιάσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο κα το μυαλό σου ταξιδεύει σε καταστάσεις που σου έχουν δημιουργήσει πόνο, ανασφάλειες και φόβο, κάτι που αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις ακόμα ξεπεράσεις και σε παιδεύουν κεφάλαια του παρελθόντος που δεν έχεις ακόμα κλείσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σε κάνει να βρεις την αισιοδοξία σου, να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να βρίσκεις στήριξη από την οικογένειά σου, κάτι που σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω γιατί μπορεί να σε κάνει έντονα ελεγκτικό, εκδηλώνοντάς το σε εργασιακό επίπεδο και αυτό να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις. Προσπάθησε να μείνεις στην θετική πλευρά του εαυτού σου και να ξεπεράσεις τυχόν ανασφάλειες που σε παιδεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη. Οι φίλοι σου γίνονται το επίκεντρο της ημέρας, καθώς θέλεις να συναναστραφείς μαζί τους και να μοιραστείς στόχους και οράματα που έχεις για το μέλλον. Ομάδες και σύλλογοι που δραστηριοποιήσε σου δίνουν την δυνατότητα να προσφέρεις την βοήθεια που τόσο θέλεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σε ωθεί στο να δεις την ζωή γεμάτος αισιοδοξία και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να υποστηρίξεις τόσο τους φίλους σου, όσο και στενούς συγγενείς σε ότι χρειάζονται. Πρόσεχε μόνο γιατί, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια και να εκδηλώσεις κτητικές συμπεριφορές και ζήλια στην προσωπική σου ζωή, κάτι που θα φέρει έντονες συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η προσοχή σου είναι στραμμένη στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σου δίνει την αισιοδοξία και την καλή διάθεση να αντιμετωπίσεις ότι προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικά οφέλη, αναγνωρίζοντας οι ανώτεροί σου την εργατικότητα και την αποδοτικότητά σου. Προσοχή μόνο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου βγάλει ανασφάλειες και να προσπαθήσεις να ελέγξεις καταστάσεις, κάτι που θα ενοχλήσει και μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να επωφεληθείς των καταστάσεων, γι’ αυτό πρόσεχε μην κάνεις κινήσεις που θα γυρίσουν εις βάρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι ιδανική ημέρα για εσένα για να ασχοληθείς με σεμινάρια και σπουδές που θέλεις να κάνεις, με σκοπό την πνευματική σου ανάπτυξη και την διεύρυνση των γνώσεών σου. Η χαρά, το κέφι και η διασκέδαση μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς η χαλαρή σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τα τετριμμένα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στο ζώδιό σου σού δίνει την αισιοδοξία και την ψυχική δύναμη να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις αλλά και να πραγματοποιήσεις εξαιρετικά ευνοϊκές συνεργασίες για εσένα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω χρήζει προσοχής από την πλευρά σου γιατί μπορεί να βγάλεις φόβους και να γίνεις συγκρουσιακός με συνεργάτες και πρόσωπα σε παρέες χωρίς λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου στέφεται σε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, προσπαθώντας να δρομολογήσεις διακανονισμούς. Η διάθεσή σου είναι περίεργη, βγάζεις ένταση, γίνεσαι εσωστρεφής και αυτό σε κάνει καχύποπτο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό λειτουργεί άκρως βοηθητικά, καθώς ξαναβρίσκεις την χαρά και την αισιοδοξία αλλά και έχεις την εύνοια για να δρομολογήσεις τα οικονομικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου, να βγάλεις έντονα εξουσιαστικές τάσεις και αυτό να δημιουργήσει συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να υπερκεράσουν την καλή διάθεση και την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες για να μην διαταραχθούν οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, με τον φόβο της μοναξιάς που έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Αυτό μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να βάλεις στην άκρη τα θέλω σου, κάτι που αργότερα μπορεί να σε θυμώσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σε κάνει γενναιόδωρο και προσπαθείς με κάθε τρόπο να δώσεις την αγάπη και την κατανόησή σου στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην χάσεις τον έλεγχο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε κάνει εξουσιαστικό και κτητικό, κάτι που θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά σου σε αγχώνει και βγάζεις έντονη νευρικότητα. Οι υποχρεώσεις στην δουλειά είναι πολλές και καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθείς σε ότι σου έχει ζητηθεί. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός και να ενοχλήσει τους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό σε κάνει αισιόδοξο για την πορεία των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί και οικονομικά η προσπάθειά σου, με μία αύξηση ή μπόνους. Βοηθάς όπως μπορείς συναδέλφους και ανωτέρους και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται δεόντως. Να προσέχεις μόνο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου βγάλει φόβους και ανασφάλειες και να εκδηλώσεις καχυποψία και τάσεις ελέγχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και χαράς ευαγγέλια για εσένα σήμερα, καθώς πετάς από χαρά, το κέφι σου είναι στα ουράνια και είσαι έτοιμος να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις μικρές στιγμές της ζωής. Είναι εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με ότι δημιουργικό σε ενδιαφέρει και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Σκορπιό, καθώς σου δίνει την αισιοδοξία, την ψυχική δύναμη και την εύνοια για να κυνηγήσεις τους στόχους σου σε δημιουργικό επίπεδο και να μπορέσεις να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου προς θετικότερη κατεύθυνση. Πρόσεχε μόνο γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει ανασφαλή και να βγάλεις έντονους φόβους, με αποτέλεσμα να γίνεις εξουσιαστικός και κτητικός σε σύντροφο και φίλους και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment