PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σε θέση μάχης.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις δράση, είτε για να πετύχεις έναν φιλόδοξο οικονομικό στόχο μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, είτε για να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου, από έξωθεν επιβουλές. Παράλληλα όμως οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου φαίνεται να ομαλοποιούνται σταδιακά κι ίσως μπορέσεις… επιτέλους να συνεννοηθείς με ένα πρόσωπο-κλειδί για την επίτευξη των στόχων σου.

Ερωτικά

Μια σχέση από το παρελθόν σε… αναζητά κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο με δεδομένη την συναισθηματική φόρτιση που σε έχει «κυριεύσει», δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δεν «στέκει».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες εντάσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου. Παρά την όξυνση της κρίσης όμως, που μάλιστα μπορεί να συνοδευτεί από ακραίες συμπεριφορές, οι ισορροπίες τελικά θα αποκατασταθούν ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως ένα τρίτο πρόσωπο απειλεί την συνοχή της και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το θέμα από κοινού με τον/την σύντροφο σου, ώστε τελικά αυτή η απόπειρα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σταδιακή «αποδέσμευση» του Ερμή από την επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα αναμένεται να ομαλοποιήσει την κατάσταση στα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να ρυθμίσεις με μεγαλύτερη άνεση τα θέματα που προέκυψαν το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης στον Σκορπιό μπορεί να προξενήσει μια σχετικά μεγάλη αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου.

Ερωτικά

Η ενεργοποίηση του Χείρωνα σηματοδοτεί μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις ότι «λυγίζεις» κάτω από το βάρος ενός αιτήματος που «απειλεί» πάνω απ’ όλα την προσωπική σου ανεξαρτησία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ύστερα από μια σειρά επαφών διαβουλεύσεων αλλά και αποκαλύψεων, φαίνεται να ξεχωρίζουν οριστικά αυτοί/ες που σε στηρίζουν κι εκείνοι/ες που σε μάχονται, χρησιμοποιώντας συχνά αθέμιτα μέσα. Μπορείς λοιπόν να πάρεις τις αποφάσεις σου έχοντας καθαρό μυαλό και πλήρη εικόνα της κατάστασης. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε φάση μεγάλης ευαισθησίας, με αποτέλεσμα να ζητάς πολλά περισσότερα από τον/την σύντροφο σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να εκλάβεις ως «επίθεση» ακόμη και μια απλή διαμαρτυρία από την πλευρά του/της.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε θέλει στις «επάλξεις», ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ίσως να πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάσταση τους αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα μίνι «αντάρτικο», που σίγουρα θα δυσκολέψει τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις ένα ερωτικό «κάλεσμα» από ένα άτομο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, το οποίο είχε βέβαια εκφράσει και στο παρελθόν την προτίμηση του για σένα αλλά τώρα επανέρχεται… δριμύτερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τόσο ο Ερμής στον Αιγόκερω, όσο και ο Άρης στον Σκορπιό σου ζητούν να αναπτύξεις περαιτέρω τα ενδιαφέροντα σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που έμαθες το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη πλευρά καλείσαι να αποστασιοποιηθείς από τις διαρκείς ενοχλήσεις ατόμων του περιβάλλοντος σου, που θα επιδιώξουν να περάσουν το δικό τους «εδώ και τώρα», χωρίς την σύμφωνη γνώμη σου.

Ερωτικά

Ο κύκλος των απρόοπτων και των αποκαλύψεων φαίνεται να κλείνει για την ώρα αφήνοντας όμως πίσω του μια «στερνή γνώση», που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στο μέλλον. Πάντως ότι κι αν συνέβη, δεν ωφελεί να «κρατάς μούτρα».

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η ηρεμία και η τάξη φαίνεται να αποκαθίστανται στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε όμως πρόκειται για διαφορές στον τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, είτε για τις «παρενέργειες» από την αναδιάταξη του χώρου σου, να ξέρεις ότι θα υπάρξει και… δεύτερος γύρος, αρκετά σύντομα μάλιστα! Επιπλέον, ο ενεργός Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σε «ξετινάξει» οικονομικά για να ικανοποιήσεις μια επιθυμία της στιγμής.

Ερωτικά

Μετά τις αναταράξεις στις οποίες συνέβαλε τα… μέγιστα ο Ουρανός καλείσαι πλέον να αποδεχτείς κάποιες αλήθειες για σένα και τις σχέσεις σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Μάλιστα είναι πιθανό όλη αυτή η γνώση να σου χρειαστεί στο εγγύς μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου αρχίζει να κινείται στα πλαίσια του «όταν παίρνω φόρα, φόρα-κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά»! Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε αποπροσανατολίσουν. .

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να επιδιώξεις το «κάτι παραπάνω» στην προσωπική σου ζωή, προσβλέποντας σε μια μόνιμη σχέση με διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη κτυπά το… καμπανάκι του συναγερμού σε σχέση με την δράση κάποιων ατόμων του περιβάλλοντος σου, που αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την ευκαιρία για να κάνεις ένα «γενναίο» ξεκαθάρισμα, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Επιπλέον, ίσως δοκιμαστείς από μια ενόχληση στην υγεία σου, που όμως θα περάσει όσο έντονη κι αν είναι.

Ερωτικά

Ο Ουρανός δεν έχει.. χορτάσει ακόμη από αλλαγές ή ανατροπές κι είναι άτοπο να θεωρείς ως οριστική οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει σήμερα, αφού τα «συμπαντικά πειράματα» θα συνεχιστούν μέχρι να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Από την στιγμή που ο Ερμής στο ζώδιο σου απομακρύνεται από τον Πλούτωνα, ατονούν και οι νοητικές πιέσεις που δέχθηκες το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια να μπορέσεις να εξετάσεις τα πράγματα χωρίς εμμονές και ιδεοληψίες. Παράλληλα όμως, το προσεχές τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη μπορεί να σε… ταράξει μέσα από μια οικονομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένας φίλος ή μια φίλη σου.

Ερωτικά

Ίσως αναγκαστείς να επικεντρωθείς στα όσα γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου πρόσωπα και καταστάσεις έχουν πάρει τον… κακό τον δρόμο! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά η εμπλοκή σου γίνει αφορμή κι αιτία για να ανοίξει ένας ακόμη κύκλος παρεξηγήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το «χαμένο έδαφος» σε μια υπόθεση που σε απασχολεί. Κι είναι φυσικό μέσα στην «φούρια» σου, να υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με κάποια άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου αλλά δεν ασπάζονται είτε τις μεθόδους, είτε τις απόψεις σου. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το «στοίχημα» σου μπορεί να κερδηθεί.

Ερωτικά

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» προσπαθώντας να διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, είτε επειδή έχει ίδιες βλέψεις, είτε από… χόμπι! Άσε τους άλλους όμως να λένε τα… δικά τους και μην εξομοιώνεσαι μαζί τους.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Πολλά γίνονται στο περιβάλλον σου αλλά στην πλειοψηφία τους αφορούν άλλους κι όχι εσένα. Ίσως βέβαια σου ζητηθεί να εμπλακείς στις υποθέσεις τους αλλά κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση εγκυμονεί τον κίνδυνο να «φορτωθείς» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, οπότε καλύτερα να… πας πάσο! Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας στο ζώδιο σου αυξάνει τις ευαισθησίες σου, προτείνοντας σου να αποσυρθείς από το προσκήνιο για να χωθείς στην… αγκαλιά της αρεσκείας σου και πραγματικά δεν υπάρχει κανείς λόγος για να μην συμμορφωθείς με τις υποδείξεις του!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment