PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 16 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα βάλτε προτεραιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας βοηθά σήμερα να έρθετε πιο κοντά με τους στόχους σας και με όλα όσα θέλετε να καταφέρετε. Ασχολείστε με θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας και χαράζετε μία νέα πορεία σε αυτόν τον τομέα. Σήμερα επίσης ανοίγετε την καρδιά σας στο νέο, σε νέες ερωτικές περιπέτειες και νιώθετε πως η συναισθηματική ολοκλήρωση έρχεται μέσα από την ανταλλαγή συναισθημάτων. Εσείς οι δεσμευμένοι δεν αφήνετε σήμερα να πέσει τίποτα κάτω, φροντίζετε να κάνετε το ταίρι σας να περάσει τέλειες στιγμές μαζί σας και χαίρεστε που είστε ο ένας για τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρέφετε το ενδιαφέρον σας σήμερα στον εαυτό σας και σε όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα και να περάσετε μία ξέγνοιαστη μέρα. Σύμμαχοι σε αυτήν την κατεύθυνση θα είναι οι φίλοι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που δε θα σας αφήσουν στιγμή να βαρεθείτε. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι αναζητάτε εμπειρίες που θα σας βγάλουν από τη μοναξιά και θα σας χαρίσουν στιγμές ερωτικές. Οι δεσμευμένοι κινείστε στα μονοπάτια πάθους με το ταίρι σας και φροντίζετε να δείχνετε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η σειρά σας τώρα. Ίσως περιμένετε για κάτι αλλά ο χρόνος δεν ήταν σωστός. Ίσως υπήρχε ένα σωματικό ή πνευματικό εμπόδιο στον δρόμο σας. Μην περιμένετε άλλο. Ο χρόνος έφτασε. Πείτε την γνώμη σας. Μην βρίσκετε δικαιολογίες. Όσο περισσότερο συνεισφέρετε τόσο πιο πλούσια θα ανταμειφθείτε. Θα φθάσετε στον στόχο που έχετε θέσει εσείς αλλά μην συμβιβάζεστε και μην περιορίζετε τις ευκαιρίες σας κινούμενοι πολύ γρήγορα. Να υπολογίσετε και την πιθανή αντίσταση που μπορεί να συναντήσετε από τον/την σύντροφό σας. Δεν θα θέλετε να μείνετε στο ίδιο μονοπάτι σήμερα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις αλλά κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας και θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις γύρω σας με μία διαφορετική ματιά, πιο ήπια και πιο συγκαταβατική. Αναζητάτε τα πρόσωπα εκείνα που είναι σε θέση να σας στηρίξουν, να σας ακούσουν και θα είναι εκεί για εσάς με κάθε τρόπο. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι θα είστε ναι μεν συναισθηματικοί, αλλά αν δε δείτε ότι η άλλη πλευρά δεν ανταποκρίνεται θα μαζευτείτε και θα κλειστείτε στο καβούκι σας. Για εσάς τους δεσμευμένους τη σημερινή μέρα θα επικρατήσει ο ρομαντισμός στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας αρχίζουν να εξασθενούν κι εσείς βρίσκετε επιτέλους χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας βοηθούν να νιώθετε καλά. Η ψυχολογία σας σήμερα θα είναι ανεβασμένη και θα καταφέρετε να καταπιαστείτε με καταστάσεις που σας δημιουργούν μόνο θετικά συναισθήματα. Στην ερωτική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι επιζητάτε την αύξηση της αυτοπεποίθησής σας και θέλετε να αρέσετε και να σας το δηλώνουν. Οι δεσμευμένοι καταστρώνετε σχέδια με το ταίρι σας για το πώς θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βράδυ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει αρκετά πολυάσχολους, σαν να έχουν μαζευτεί αρκετές υποχρεώσεις από τις προηγούμενες μέρες που δε χωρούν άλλη αναβολή. Βέβαια, εσείς αυτό που επιθυμείτε είναι να ξεμπερδεύετε με όλα αυτά όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτσι ώστε να ξεκλέψετε χρόνο για όσα θέλετε εσείς να κάνετε. Μία βόλτα με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, μία κουβέντα πιο συναισθηματική και μια μεγάλη αγκαλιά θα σας βοηθήσουν στο να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και ολοκλήρωση.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα οικογενειακά ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο, με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε αν και δε σας είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Θα είστε σήμερα επικοινωνιακοί και οτιδήποτε προκύψει σήμερα θα θελήσετε να το λύσετε με κουβέντα και διάλογο, γιατί επιθυμείτε να μείνετε μακριά από προστριβές και διαξιφισμούς. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα ερωτικό θέμα το οποία το τελευταίο διάστημα σας απασχολεί έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η μέρα που βάζετε σε απόλυτη προτεραιότητα ότι έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Νιώθετε την ανάγκη να ξεμπερδεύετε με όλα όσα έχετε αφήσει να διαιωνίζονται και να βρείτε λύσεις στα θέματα αυτά. Η πρακτική αντιμετώπιση των ζητημάτων σας σήμερα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα προς αυτήν την κατεύθυνση. Στα αισθηματικά εσείς οι δεσμευμένοι θα μιλάτε στο ταίρι σας με λόγια θαυμασμού και αγάπης γιατί νιώθετε πως είστε στη σωστή σχέση με το σωστό άτομο κι αυτό θα σας βγαίνει με κάθε τρόπο προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα είναι σήμερα να αφήσετε κατά μέρος τις έγνοιες που σχετίζονται με την οικονομική σας κατάσταση και να εστιάσετε περισσότερο στις κοινωνικές σας επαφές που θα είναι ενδιαφέρουσες και κάτι καλό μπορεί να προκύψει μέσα από αυτές. Είναι η μέρα που φέρνει θετικές εξελίξεις και νέα στην αισθηματική σας ζωή για εσάς τους αδέσμευτους. Μήπως ένας έρωτας που νιώθετε αρχίζει και έχει ανταπόκριση; Μήπως η καρδιά σας ανήκει κάπου και κάνετε όνειρα για μία σχέση έξω από τα συνηθισμένα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαίνεται πως καταμεσής του καλοκαιριού σας απασχολούν έντονα τα επαγγελματικά σας και δε σας αφήνουν να ζήσετε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές. Από τη μία έχετε την επιθυμία για ξεκούραση, αλλά από την άλλη στην άκρη του μυαλού σας υπάρχουν όλα εκείνα που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα αισθηματικά σας δείχνετε το ενδιαφέρον σας στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, αλλά ζητάτε να σας καταλαβαίνει εσάς και τις προτεραιότητες που έχετε θέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας βρίσκει με αρκετές σκοτούρες, με θέματα που έχουν να κάνουν με βασικούς τομείς της ζωής σας κι εσείς είστε κάπου στη μέση μεταξύ διακοπών και υποχρεώσεων. Αναζητάτε σήμερα λύσεις σε βασικά θέματα της καθημερινότητάς σας και φροντίζετε να μιλήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έτσι ώστε να πάρετε τη γνώμη τους. Στα αισθηματικά σας θέλετε να φλερτάρετε και να νιώσετε αυξημένη την αυτοπεποίθησή σας εξαιτίας της αποδοχής που θα απολαμβάνετε. Οι δεσμευμένοι, μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση, η νύχτα σας θα είναι ιδιαίτερα ερωτική.

ΙΧΘYΕΣ

Θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να περάσετε αυτό που θέλετε εσείς. Σήμερα θα έχετε την τάση να θέλετε να γίνεται το δικό σας και κανείς δε θα μπορεί να σας χαλάσει χατίρι. Αγαπάτε τους φίλους σας και φροντίζετε να τους το δείχνετε με κάθε τρόπο. Και στην αισθηματική σας ζωή θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και θα δείξετε τα συναισθήματά σας με τρόπο έκδηλο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις και αυτό θα σας αρέσει πάρα πολύ!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment