PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα με ρομαντική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Άκρως δημιουργική ανατέλλει για σας αγαπητοί Κριοί η σημερινή μέρα, με την Σελήνη στον Τοξότη να πυροδοτεί τις συζητήσεις στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα σας δίνει έμπνευση για να δράσετε και να ενεργοποιηθείτε σε όλα τα θέματα που αφορούν στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή. Μην δείχνετε ανυπομονησία και μην βιάζεστε να μεταμορφωθούν όλα γύρω σας από την μια στιγμή στην άλλη, μην βλέπετε τις εξελίξεις άσπρες ή μαύρες, γίνετε περισσότερο ευέλικτοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Διεισδύστε σήμερα φίλοι Ταύροι στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, για να κατακτήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας με δεξιοτεχνία και άψογο τρόπο. Το τρίγωνο του Ήλιου/Ποσειδώνα είναι μια όψη που σας κάνει πιο εύκαμπτους και λιγότερο παγιωμένους στις θέσεις και τις απόψεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από τρυφερότητα και ζεστασιά, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει κρέμεται από το χείλη σας για μια συμβουλή ή για μια οριστική λύση για το ενωτικό μέλλον του δεσμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις και κυρίως το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, φέρνει σήμερα στο φως αγαπητοί Δίδυμοι τις απτές σας επιθυμίες για την προκοπή στην δουλειά και την προσωπική ανταμοιβή για τους κόπους που καταβάλλατε. Ανανεώστε μια συμφωνία που εκκρεμεί, κάντε συμφέρουσες οικονομικές συναλλαγές, φροντίστε τον εαυτό σας και τα κοντινά σας άτομα με αφοσίωση και ζεστασιά, μην παραμερίζετε το ταίρι που αγαπάτε για να φτάσετε ψηλά, βρείτε την χρυσή τομή στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ισχυρή αίσθηση γαλήνης και ισορροπίας επικρατεί σήμερα φίλοι Καρκίνοι στις εργασιακές και τις προσωπικές σας δοσοληψίες, εξοπλιστείτε με φαντασία και με την αλάθητη διαίσθησή σας, ενισχύστε τα προσόντα και τις δημιουργικές σας ικανότητες, μην αφήνετε καμιά ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, σχεδιάστε τα επόμενα βήματα στον δεσμό σας με έντονο συναισθηματισμό και ξεκάθαρες λύσεις. Είναι μια καλότυχη μέρα για τους αδέσμευτους Καρκίνους, προκειμένου να βρείτε το ταίρι των ονείρων σας.

ΛΕΩΝ

Ενθαρρύνετε σήμερα τι συναλλαγές σας αγαπητοί Λέοντες με τις ιδέες και τα πιστεύω σας, προτιμήστε να κάνετε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα μια ήρεμη κουβέντα, παρά να σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις με ενθουσιασμό και να προκύψουν αναβολές και καθυστερήσεις. Η Σελήνη στον Τοξότη, εφοδιάζει την ψυχή σας με θάρρος και τόλμη, με εναλλακτικές λύσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα που ταλαιπωρούν την ερωτική σας ζωή, απολαύστε χαρούμενες, μοναδικές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιστέψτε επιτέλους στην αξία σας και στις δυνατότητες που έχετε σαν άνθρωποι και σαν χαρακτήρες σήμερα φίλοι Παρθένοι, το τρίγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα ενισχύει τις ιδέες σας να γίνουν πράξεις, σας παροτρύνει να συνάψετε μια σημαντική συνεργασία, μια προσωπική σχέση, να συμφιλιωθείτε με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα πως τα πάντα γύρω σας μπορούν να αλλάξουν θετικά, μην χάνετε το δάσος επικεντρωμένοι μόνιμα στις μικρολεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Φτιάξτε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί το δικό σας εργασιακό πλάνο, χωρίς να παρακάμπτετε τα αιτήματα και τις επιθυμίες των συνεργατών σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας για να φέρετε εις πέρας τα δύσκολα και ακατόρθωτα θέματα που σας απασχολούν. Σχεδιάστε με προσοχή και υπευθυνότητα τον καινούριο σας εαυτό από την πρώτη μέρα του μήνα, δίχως να αφήσετε έξω από τους υπολογισμούς σας την γλυκύτητα και την ευγένεια του χαρακτήρα σας, χωρίς να επιτρέπετε στους άλλους να τσαλαπατούν την περηφάνια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προωθείστε σήμερα φίλοι Σκορπιοί τα δημιουργικά ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας αρετές, με τον Ήλιο να βρίσκετε στο ζώδιό σας και να κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύονται τα προτερήματα και η αξιοσύνη σας, για να αποδείξετε στον χώρο της δουλειάς σας αλλά και στις διαπροσωπικές σας επαφές πως είστε ικανοί και άξιοι να δικαιωθείτε για τις προσπάθειες σας. Η ώρα της αλήθειας έφτασε στην ερωτική σας ζωή, αποφασίστε αν το ταίρι που στέκεται πλάι σας είναι ο μόνιμος ερωτικός σας σύντροφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αρνείστε τις αλήθειες και την πραγματικότητα που υπάρχει γύρω σας αγαπητοί Τοξότες, μην πλανάστε από τις υποσχέσεις και τις επιβεβαιώσεις των ανωτέρων και των κοντινών σας ατόμων, η Σελήνη στο ζώδιό σας, αξιώνει να κάνετε μια ισορροπημένη και ουσιαστική συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους και τα σχέδιά σας σήμερα, η αναβλητικότητα και οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν, δεν θα πρέπει με τίποτα να σας ανησυχούν και να σας προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιλέξτε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι τα πρόσωπα που θα συζητήσετε τις ανησυχίες σας για τις εξελίξεις στην δουλειά σας, κάντε εύστοχες συναλλαγές και συμφωνίες που θα προσβλέπουν στο δικό σας συμφέρον, ακολουθείστε τα ιδανικά σας και τα πιστεύω σας, χωρίς να επιτρέπετε στο περιβάλλον σας να επηρεάζει τις σημαντικές και ουσιαστικές σας αποφάσεις. Το πλανητικό τρίγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα σας παροτρύνει να κάνετε μια αρμονική και ισορροπημένη κουβέντα με το ταίρι σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μη ρεαλιστική στάση που ακολουθείτε σε ένα σημαντικό, επαγγελματικό ζήτημα που σας καίει, είναι πιθανό να σας βγει σε καλό σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, το εξάγωνο Σελήνης/Άρη πυροδοτεί το τοπίο για να εξωτερικεύσετε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας σε υλική και ηθική ανταμοιβή, ωστόσο μην το παρακάνετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ίσως υπάρξει μια ξαφνική ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω. Δείξτε συναινετικό πνεύμα στο ταίρι σας για να διαλυθούν και οι παραμικρές σας αμφιβολίες.

ΙΧΘYΕΣ

Καλή θέληση, τόλμη και θάρρος είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας σήμερα για σας φίλοι Ιχθύες, που αν το ακολουθήσετε με γαληνεμένη και ισορροπημένη διάθεση, τότε είναι σίγουρο πως θα δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας στην δουλειά και την προσωπική σας καθημερινότητα. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες, στα θέλω και τις επιθυμίες σας, κινηθείτε δυναμικά προς τα εμπρός, μην κάνετε πισωγυρίσματα με ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, αν δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της καρδιάς σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Peristeri News

Leave a Comment