PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 1 Μαΐου 2018


Καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά. Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ξεκαθαρίζεις υποθέσεις στο μυαλό σου.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα στοχεύστε και κινηθείτε με σκοπό να ανοίξετε νέα ενδεχόμενα επαγγελματικά και οικονομικά. Δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει να προνοούν για το μέλλον, μην εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, σε θέματα που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει να τα κλείσετε ή ολοκληρώσετε τώρα αλλάζετε σκοπιά και προσέγγιση. Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να εμφανιστείτε υπερδραστήριοι, στις επαγγελματικές σας συναντήσεις θα ΄ρθουν να προστεθούν και οι κοινωνικές. Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σας, οι διαφόρων ειδών επαφές που θα έχετε δε θα σας αφήσουν να ρουτινιάσετε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας, τα καλά κόποις κτώνται. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε επιπόλαια σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά και έντονα ρίσκα, φανείτε σταθεροί και μεθοδικοί. Οι παρορμητικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να βρεθείτε με κόσμο, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί εντάσεις ή ψυχολογικές πιέσεις. Προσπαθήστε τα λόγια και οι πράξεις σας να έχουν ξεκάθαρες βλέψεις, αποφύγετε κουβέντες που θα μπορούν να παρεξηγηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τον πρόχειρο ή επιπόλαιο χειρισμό, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο βάλτε όρια στα λόγια και στις εκφράσεις σας, δεν θα πρέπει να είναι αδιάκριτος το τρόπος σας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές, χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα θέματα που υποκινούν εντάσεις και διαφωνίες. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία άτομα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για εσωτερική ισορροπία θα απελευθερώσει τη σκέψη σας, ενδεχομένως να σας ωθήσει προς την φιλοσοφία καταλήγοντας σε μια σφαιρική άποψη για τη ζωή σας. Σήμερα δεν θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα αλλά με το γενικό αποτέλεσμα των πράξεων σας και κυρίως των επιλογών σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, αν χρειαστεί να πάρετε ρίσκα μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες. Οι συγκυρίες θα φέρουν καινούργια ανοίγματα που θα πρέπει να βρουν ανανεωμένη τη διάθεση σας και όχι προσκολλημένη στις παλιές αποτυχίες. Εσείς που θέλετε να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις προσπαθήστε να σκεφτείτε ορθολογικά και να κινηθείτε ισορροπημένα, τα γεγονότα θα καταφέρουν να τονώσουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Αξιοποιήσετε μεθοδικά τα χρήματα που θα εισπράξετε, αποφύγετε τις σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Άνεση και αυθορμητισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιασύνες, τη σκληρότητα και τον ψυχρό ρεαλισμό. Χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν δε θα παρεκκλίνετε από τις προτεραιότητες σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε χρόνο στις βλέψεις σας, δεν θα κάνετε περικοπές στις επιθυμίες σας λόγω ανυπομονησίας. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε θα σας αφήσουν αδιάφορους οι επαγγελματικές εξελίξεις, θα υπάρξει άνοιγμα για αλλαγές βελτίωσης. Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, εσείς που θέλετε να προωθήσετε κάποιες νεες σας ιδέες θα ανοίξετε επικοινωνιακές επαφές με σκοπό να δικτυωθείτε και να δημιουργήσετε δίοδο νέων συνεργασιών με καινούργια πρόσωπα. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η συμμέτοχη που θα λάβετε σε συλλογικές δραστηριότητες θα στρώσουν έδαφος για νεες γνωριμίες. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι δημιουργική και οικονομικά προσοδοφόρα, σας συμβουλεύω να τη μελετήσετε με ενδιαφέρον. Εσείς που δεν έχετε σταθερή επαγγελματική θέση ή εργασία προσπαθήστε να διευρύνετε τους ορίζοντας σας, μη διστάσετε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε διαφορετικό αντικείμενο ασχολίας από αυτό που είχατε στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Σκεφτείτε ορθολογικά σε ρεαλιστικά πλαίσια, θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ρίσκα, το νου σας να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις στηριζόμενοι σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση αγοροπωλησιών πάρτε τη γνώμη και τη συμβουλή ειδικών, μη στηριχτείτε μόνο στην προσωπική σας κρίση. Προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες επιθυμίες, αποφύγετε τις υπερβολές και τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς. Εσείς που βρίσκεστε σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα καταφέρετε να μιλήσετε με σαφήνεια, ξεκάθαρα λόγια θα φέρουν εποικοδομητικές συμφωνίες. Διατηρήστε κοινωνική και αυθόρμητη τη στάση σας, σήμερα βγείτε έξω μη κλειστείτε στο σπίτι σας ή στις προσωπικές σας σκέψεις. Ανοιχτείτε κοινωνικά, συνομιλήστε και συναντηθείτε με φίλους θα περάσετε όμορφα, προσπαθήστε να κινηθείτε ανέμελα χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα εστιάσετε στα ανοίγματα και όχι στα εμπόδια, θα είστε επικεντρωμένοι στις νεες προοπτικές και όχι στις παρελθοντικές αποτυχίες. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τη δράση σας, στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσει στις σωστές ενέργειες. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε το πλαίσιο της καθημερινότητας σας γι αυτό θα σας παροτρύνω να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, καλό θα είναι οι ενέργειες σας να είναι άμεσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να σας πάρει από κάτω, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η ζωτικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Ο φιλοσοφημένος ίσως και κάπως σφαιρικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο που σας προκαλεί ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να αφόρα θέμα που σχετίζεται όχι μόνο με το άμεσο παρόν αλλά και με το μέλλον. Θα καταφέρετε να βγείτε από πεσιμιστικές σκέψεις και δυσοίωνα σενάρια. Εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, δώστε βάση και αξία στα πρόσωπα που μπορούν να σας αναζωογονήσουν, ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ζωτικότητα και ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας. Ναι μεν θα υπάρχει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή να μην μεγαλοποιήσετε την ιδέα που έχετε για τις ικανότητες σας και εμπλακείτε σε καταστάσεις που δε θα μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις. Σε οικονομικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας, αν σας χρωστούν χρήματα ή εσείς χρωστάτε ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις. Στις προσεγγίσεις σας καλό θα είναι οι ενέργειες σας να μην είναι απερίσκεπτες ή βιαστικές. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα ωστόσο το καθετί θα πρέπει να γίνει με μέτρο και σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οργανώστε τις κινήσεις σας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εσείς που θα πάρετε την απόφαση να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Κινηθείτε οργανωμένα, ενημερωθείτε για τα ενδεχόμενα, στηριχτείτε σε συμβουλές και υποδείξεις αρμόδιων ατόμων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφτείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανοιχτούν ειλικρινείς συζητήσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε και να κατανοήσετε. Σκεφτείτε προστατευτικά και προνοητικά, στοχεύστε στην εξασφάλιση και στο σταθερό μέλλον.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα τις αρπάξετε τις ευκαιρίες, ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές σχετικά με τις δημιουργικές σας ικανότητες. Εσείς που συνεργάζεστε σε ομαδικό κλίμα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε και να εκτιμήσετε τα προσόντα των υπολοίπων. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις για εξόδους, οι συνομιλίες σας με φιλικά πρόσωπα θα καταφέρουν να ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Ευχάριστα λόγια θα ακούσετε, στις συζητήσεις σας θα ειπωθούν κουβέντες που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε στήριγμα και συμπαράσταση. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με άνεση θα μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment