PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα τα νεύρα μας τσατάλια.

ΚΡΙΟΣ

Θετική θα είναι η στάση σας, θα είστε επικοινωνιακοί, ανοιχτόμυαλοι και αρκετά διαλλακτικοί. Τα ζητήματα στη σκέψη σας θα είναι ξεκαθαρισμένα χωρίς συναισθηματικούς κόμπους, θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και πώς να το διεκδικήσετε. Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας φέροντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εσείς οι κάπως στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας φορτίζει αρνητικά. Πνευματικότητα θα σας διακρίνει θα υπάρχει διαύγεια, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός και μεταρρυθμιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας ζητήματα, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές ενέργειες. Αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα και τα αυξημένα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η αισιοδοξία και η χαλαρή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τα τυχόν μικρό εμπόδια σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ανάγκη σας κατά συνέπεια και στόχος σας θα είναι η ήρεμη αρμονική επικοινωνία και όχι οι σκληρές ανταγωνιστικές διεκδικήσεις. Με ισχυρή την επιθυμία να δημιουργήσετε ισορροπημένες καταστάσεις θα φανείτε συγκαταβατικοί, διαλλακτικοί και συμβιβαστικοί σε περιπτώσεις που σχετίζονται με την οικονομική σας σταθερότητα και ασφάλεια. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να βρεθείτε με φίλους να συζητήσετε ανέμελα, καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Σήμερα θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας, οι επαφές και οι συναντήσεις σας θα είναι αναζωογονητικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφραστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές θα είναι αναλυτικές, θα καταφέρετε να δώσετε άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Διεκπεραιώστε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος, κινηθείτε με αποφασιστικότητα, αποφύγετε τις αναβολές. Σε διέγερση θα βρίσκονται οι πνευματικές σας ικανότητες, εφευρετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο σε περίπτωση που έχετε σκοπό να κάνετε κάτι ασυνήθιστο ή πρωτοποριακό θα πρέπει να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα, σιγουρευτείτε ότι το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να βασίζονται στον ορθολογισμό και όχι στον έντονο ενθουσιασμό. Σπασμωδικές κινήσεις ενδεχομένως να φέρουν ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ευδιάθετη ψυχολογία θα ξεκινήσετε την μέρα σας, ίσως να αλλάξετε τα σχέδια σας, ενθουσιασμός θα προκύψει. Αυτή τη φορά θα αναζητήσετε πρακτική δράση θα βρείτε την τόλμη να μην μείνετε μόνο σε σκέψεις αλλά να περάσετε δυναμικά και σε πράξεις. Η θετική απάντηση που θα λάβετε σε μια πρόταση σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στα επαγγελματικά σας, ουσιαστικά θα αλλάξει η βάση πάνω στην οποία συνεργάζεστε γεγονός που θα σας ανανεώσει. Άμεση και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, η αισιόδοξα σας δε θα σας προσδώσει, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας. Σας συνιστώ να ακολουθήσετε ανεπιφύλακτα το ένστικτο σας, κινηθείτε μεθοδικά και θα καταφέρετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και χρηματικά κέρδη.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην παρορμητικότητα και στην ανυπομονησία σας, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Ίσως κάποιοι από εσάς να παραγκωνίσετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά ή που θεωρείτε πως δεν μπορούν να λυθούν από την μια στιγμή στην άλλη, κατά πάσα πιθανότητα η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη. Η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη ίσως και κάπως ανέμελη, θα καταφέρετε να βρείτε ψυχαγωγικούς διεξόδους. Ανάγκη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους, να συναναστραφείτε με αγαπημένα πρόσωπα συζητώντας για θέματα που να μπορούν να σας αποφορτίσουν και όχι να σας δημιουργήσουν επιπλέον προβληματισμούς. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας την μέρα σας με ευχάριστη συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαιτέρως ομιλητικοί θα φανείτε, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι άνεση αυθορμητισμός και ενθουσιασμός. Σε επαγγελματικά ζητήματα θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, τα βήματα σας θα είναι τολμηρά, ωστόσο καλό θα είναι να είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές. Απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος ομιλίας σας, με πειθώ θα εκφράσετε τις απόψεις σας, όμως για να επιτύχετε ομαλότητα στις συζητήσεις σας θα πρέπει να οριοθετήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Μια απρόσμενη σύμπτωση ή συγκυρία θα σας δημιουργήσει οικονομικό άνοιγμα, αν περιμένετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα αρχίσει σίγα σιγά να καταφθάνει, ευνοϊκά συμβάντα θα μπορέσουν δώσουν ώθηση σε ζήτημα που σας αγχώνει. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές παρέες και σε ανέμελες συναναστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δε θα λείψουν από πλευράς σας οι παρορμητικές ενέργειες, θα είστε επιρρεπείς στους ξαφνικούς ενθουσιασμούς. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δώσουν πνοή αισιοδοξίας στο σκεπτικό σας. Σε κοινωνικό επίπεδο ο τρόπος που θα εκφραστείτε και θα συζητήσετε θα είναι οικείος και ευθύς θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Σε επαγγελματικά θέματα σας συμβουλεύω η στάση σας να μην είναι επιφανειακή ή επιπόλαιη, κινηθείτε με επαγγελματική υπευθυνότητα. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας οικονομικές διεκδικήσεις, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε και την αρνητική ή επικίνδυνη πλευρά των επιλογών σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για έντονη δραστηριοποίηση με στόχο να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια σας, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δε θα αποφύγετε τις συζητήσεις και τις συνευρέσεις, δεκτική θα είναι η στάση σας, οι συμβιβασμοί σας θα βασιστούν στην προνοητική σκέψη. Μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές και καμουφλαρίσματα, θα βρείτε συνεννόηση στους επαγγελματικούς διαλόγους που θα ανοίξετε, εργασίες που εκκρεμούν θα διεκπεραιωθούν με εποικοδομητικό τρόπο. Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να κάνετε την προσπάθεια να αυξήσετε τα έσοδα σας περάστε στις ανάλογες κινήσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για διεκδικήσεις, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, εσείς βάλτε το πρώτο λιθαράκι από εκεί και πέρα δώστε χρόνο στα γεγονότα. Διατηρήστε προσγειωμένο και συνετό τον τρόπο που θα χειριστείτε τα οικονομικά σας, σκεφτείτε αποταμιευτικά. Ίσως κάποιοι από εσάς να εμφανίσετε έντονες καταναλωτικές διαθέσεις, ωστόσο η αυτοσυγκράτηση σας θα σας γλυτώσει από υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητήστε την δίοδο που θα ας οδηγήσει στην βελτίωση ή στην υλοποίηση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να τις εφαρμόσετε. Σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις ενέργειες σας , γι αυτό η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προτάσεις και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, σε οικονομικά θέματα θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε ποια κίνηση είναι συμφέρουσα και ποια ελλοχεύει κινδύνους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι αγχωμένοι κάντε την προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις καταστροφολογίες, όσο θα σκέπτεστε αρνητικά τόσο θα δίνετε τροφή σε φοβίες και προβληματισμούς που ουσιαστικά δεν έχουν κάποια πρακτική υπόσταση. Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση, θα καταφέρετε να εισπράξετε, να πληρώσετε, και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, θα δείτε πως θα μπορέσετε να βγείτε από τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων σας θα είναι θετικά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε , ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυθόρμητες θα είναι οι πράξεις σας, θα έχετε επικοινωνιακή διάθεση, η στάση σας θα είναι κοινωνική. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε, και να διαλύσετε τυχόν αρνητικές εντυπώσεις τρίτων για εσάς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο επικοινωνίας και συνεννόησης. Δυναμικές θα είναι ο προσεγγίσεις σας, σήμερα δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτη την καινούργια επαγγελματική προοπτική που θα ανοιχτεί. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρους ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί στις προτάσεις φίλων γι εξόδους και διασκέδαση. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συζητήσεις. θετικοί θα είστε στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν ωστόσο αποφύγετε τις επιπολαιότητες, υπολογίσετε με σοβαρότητα τα επακόλουθα.

ΙΧΘYΕΣ

Ανήσυχη και αναστατωμένη θα είναι η διάθεση σας, προσοχή στην παρορμητικότητα σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν καταστάσεις ή συνθήκες που σας δυσανασχετούν, καλό θα είναι να τις χειριστείτε με μέθοδο και όχι με αντιδραστικά ξεσπάσματα. Η συνετή σκέψη θα σας βοηθήσει να αυτοσυγκρατηθείτε, αποφύγετε τις εκκεντρικές ενέργειες, κινηθείτε πατώντας γερά στο έδαφος. Σε τόνωση θα βρίσκονται η αισιοδοξία ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας, επιχειρείστε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τους προγραμματισμούς σας, ωστόσο προετοιμαστείτε και για το ενδεχόμενο να βρείτε κάποιες δυσκολίες στο δρόμο σας, μη πειστείτε πως όλα θα είναι εύκολα και απλά. Σε οικογενειακά θέματα εσείς που θέλετε να κατευθύνετε την πορεία των γεγονότων, κρατήστε στάση διπλωματική και συγκαταβατική, προσπαθήστε να δικαιολογήσετε κάποιες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment