• Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Προβλέψεις για Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Peristeri News
Οκτώβριος31/ 2018

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απόφυγε συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Συζητήστε σήμερα τους επαγγελματικούς σας στόχους και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες με έμπιστους συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, εμπιστευτείτε την κρίση και την άποψη των οικείων σας για τα επόμενα βήματά σας στην προσωπική σας ζωή, ακολουθώντας την διαίσθησή σας που σήμερα δείχνει να είναι αλάνθαστη και αισιόδοξη. Αφοσιωθείτε σε ένα συγκεκριμένο, συναισθηματικό σκοπό και αφήστε τις ευαισθησίες και τις αισθήσεις σας να κατακλύσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε σήμερα να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες στην δουλειά σας, για να ευοδωθούν οι στόχοι και τα σχέδια που κάνετε, εξασφαλίζοντας την οικονομική και προσωπική σας ανταμοιβή. Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με την οργανωτικότητα και το πείσμα σας, συμπαρασταθείτε σε φίλους, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, απομακρύνετε από την ερωτική ατμόσφαιρα τα μουντά και θαμπά συναισθήματα που παγιδεύουν τον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει αρκετά μεγάλος κίνδυνος σήμερα να λειτουργήσετε περισσότερο με το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας και λιγότερο με το ορθολογιστικό, πράγμα που πιθανόν θα σας αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε στις ανάγκες και τις επιδιώξεις των συναδέλφων και των προσφιλών σας ατόμων. Μπορείτε να παρέμβετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί στην συναισθηματική σας καθημερινότητα με ψύχραιμη και διπλωματική διάθεση, για να αποφευχθεί μια πιθανή ρήξη με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ δεν φαίνεται να έχετε σήμερα ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση για δουλειά, ωστόσο έχετε πετύχει να αλλάξετε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον που κινείσθε προς όφελός σας, να δείχνετε περισσότερο λαμπεροί και ευχαριστημένοι από την έκβαση που έχουν πάρει τα πράγματα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αφεθείτε στους τρυφερούς και ρομαντικούς χειρισμούς της σχέσης σας από τον ερωτικό σύντροφο, απολαύστε μοναδικές, αισθησιακές, αφοσιωμένες στιγμές στον δεσμό σας.

ΛΕΩΝ

Πιστέψτε περισσότερο από ποτέ στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας σήμερα, ανοίξτε τα φτερά σας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμείτε, χωρίς να φοβάστε τις καθυστερήσεις, τις αναβολές και τις ακυρώσεις στα προσωπικά και συναισθηματικά σας σχέδια. Η όψη της ημέρας, φέρνει στην επιφάνεια όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, επωφεληθείτε από μια μελλοντική, σημαντική και σοβαρή πρόταση του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι πρόσχαρο, όμορφο και ευχάριστο ανατέλλει από σήμερα, μια κατάσταση ή ένα γεγονός που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις επαγγελματικές σας προσδοκίες και τις προσωπικές σας ανάγκες, επαναφέρει την ζωντάνια, την ξεγνοιασιά και την ηρεμία στην καθημερινότητα σας. Εμπνευστείτε από μια ευτυχισμένη στιγμή με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα άπιαστο όνειρο, εκφραστείτε με ζεστασιά και τρυφερότητα, είσαστε σε μια πολύ δημιουργική φάση ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Οι καλλιτεχνικές σας τάσεις και τα δημιουργικά σας ταλέντα αναπτύσσονται σήμερα με απόλυτη επιτυχία και αποδοχή στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, είσαστε γεμάτοι έμπνευση και δημιουργικότητα και με την φαντασία σας μπορείτε να κάνετε θαύματα και στην ερωτική σας σχέση. Ξεκινά ένα διάστημα με νέα δεδομένα και ευχάριστες εκπλήξεις με τον άνθρωπο που συντροφεύει τα συναισθηματικά σας βήματα, αναλάβετε τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, με ικανοποίηση και συγκαταβατικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν λύσεις για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν στην δουλειά σας, με την πώληση ή ενοικίαση ενός ακινήτου που σας ενδιαφέρει, ακόμα και για οποιοδήποτε υλικό απόκτημα επιθυμείτε και σήμερα μπορείτε να τις ανακαλύψετε και να προωθήσετε τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας με απόλυτη επιτυχία. Οι αστρολογικές συγκυρίες και οι όψεις που δημιουργεί η μέρα μαζί με άλλους πλανήτες, τροφοδοτούν την ευαίσθητη πλευρά σας με συμπόνια, ζεστασιά και τρυφερότητα για το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα χέρι βοήθειας από πρόσωπο της οικογένειας, από έναν έμπιστο συνεργάτη ή από τον ερωτικό σύντροφο, είναι απαραίτητο και πολύ ωφέλιμο σήμερα, για να σας ξεμπλοκάρει από την σύγχυση και το άγχος στην δουλειά σας, για να απαλύνει τις ευθύνες και τα βάρη που έχετε επωμιστεί στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μην το βάζετε κάτω με τις πρώτες δυσκολίες, μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητες και τα αισθησιακά σας ταλέντα, πετύχετε τους στόχους σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μεγαλώνουν, οι προσωπικές και συναισθηματικές σας ευθύνες απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, σε συναδέλφους και τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή διογκώνονται, με αποτέλεσμα να έρχεται μια ευμενής, οικονομικά περίοδος φίλοι Αιγόκεροι, που σίγουρα θα χρειαστεί να ανεβάσετε τους ρυθμούς και να επισπεύσετε μια συμφωνία ή μια συνεργασία ακόμα και μια επίσημη κατάσταση στον ερωτικό σας δεσμό, για να αισθανθείτε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας ενεργοποιεί την παρορμητικότητα και την δημιουργικότητά σας, αποφέροντας μόνο κέρδη και επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα. Διαθέτετε τα απαραίτητα προσόντα, την ευφυΐα και την οργανωτικότητα για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να οδηγήσετε τις προσδοκίες και τα συναισθηματικά σας όνειρα στην ευτυχία, την χαρά και την πραγματοποίηση, μην το βάζετε κάτω με τις μικροαποτυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανησυχίες και οι φόβοι σας για ένα επαγγελματικό σχέδιο οπισθοχωρούν και την θέση τους παίρνουν η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα για να πετύχετε τον οποιοδήποτε στόχο έχετε βάλει σήμερα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που επηρέαζαν αρνητικά την ερωτική σας σχέση κατατροπώνονται, η ανάγκη σας για δημιουργία απογειώνει τις ευαισθησίες, το ένστικτο και την ψυχολογία σας, αγκαλιάστε τον δεσμό σας με τα αισθησιακά σας ταλέντα.

Ετικέτες: