PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κλείνουν τα παλιά κεφάλαια.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα σε αγγίζει έντονα και μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς τι επιθυμείς για την προσωπική σου ζωή αλλά και για τις φιλικές σου σχέσεις. Η ένταση που επικρατεί μπορεί να σε κάνει οξύθυμο και αυτό να σε βάλει σε διαδικασία να συγκρουσθείς τόσο με τον σύντροφο, όσο και με φίλους, καθώς πιθανά να θεωρήσεις ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες σου. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί η τάση που μπορεί να εκδηλώσεις για να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου και σύμφωνα με αυτά που έχεις ανάγκη, μπορεί να φέρει αντιδράσεις και να εμφανιστούν προβλήματα. Οι συναισθηματικές υπερβολές και η ανάγκη να σε προσέξουν είναι εμφανής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα ανεβάζει την ένταση και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία και αναζήτηση για το αν καλύπτουν τις προσωπικές σου ανάγκες η κατάσταση στην οικογένεια αλλά και τον επαγγελματικό χώρο. Η ένταση και ο εκνευρισμός πιθανά να σε οδηγήσουν σε απότομα ξεσπάσματα και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Τάσεις υπερβολής που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια, αφού θέλεις να επιβάλεις τα θέλω σου και αυτό κάνει τους άλλους να αντιδρούν. Καλό θα είναι να μην χάσεις την ηρεμία και την λογική σου και να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς και τα θέλω των άλλων για να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση και να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα σου δημιουργεί μεγάλη ένταση και είναι πολύ πιθανό να εκτονωθεί στο στενό σου περιβάλλον, καθώς μπαίνεις σε διαδικασία να αναρωτηθείς αν οι δικοί σου άνθρωποι, αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι κοντινοί αντιλαμβάνονται και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα σου σε κάνει έντονα οξύθυμο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς γιατί ξεφεύγοντας είναι πιθανές οι αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα. Πρόσεχε ακόμα γιατί προσπαθείς να επιβάλλεις με τον τρόπο σου πράγματα στους άλλους και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά για τις σχέσεις σου. Καλό θα είναι να δώσεις σημασία στο ποιες σχέσεις είναι σημαντικές για εσένα και να προσπαθήσεις να ακούσεις και τα θέλω των άλλων για να υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα έρχεται να σε ωθήσει να αναρωτηθείς αν καλύπτονται οι ανάγκες σου σε υλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο, κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Καλό θα είναι να αποφύγεις εκρήξεις θυμού που μπορεί να εκτονώσεις στους δικούς σου ανθρώπους, καθώς μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία που μπορεί να ανεβάσει την ένταση κατακόρυφα. Υπερβολές σε έξοδα ή σε εκτόνωση των συναισθημάτων είναι πιθανό να φέρουν άδειο πορτοφόλι αλλά και αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο, αφού προσπαθείς καταπιέζοντας τους άλλους να επιβάλλεις τα θέλω σου, προκαλώντας την αντίδρασή τους. Είναι βέβαιο ότι αν διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική την τόση ένταση θα μπορέσεις να πάρεις γενναίες αποφάσεις αλλά και θα έχεις την δυνατότητα να ακούσεις τους γύρω σου με αντικειμενισμό.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα έρχεται να βάλει επιτακτικά το θέμα για εσένα «εγώ και οι άλλοι» κάτω από ένα έντονα προσωπικό πρίσμα και με εσένα να είσαι έντονα νευρικός και οξύθυμος, θεωρώντας πιθανά ότι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και οι συνεργάτες σου δεν αντιλαμβάνονται τις συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Καλό είναι και εσύ όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπεις σε μία διαδικασία συζήτησης με τους γύρω σου γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν έντονες προστριβές που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Η έντονη επιθυμία σου να γίνεις το επίκεντρο, αλλά και οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξει συνεννόηση. Θα πρέπει να δείξεις και εσύ την διάθεση για κατανόηση και να είσαι έτοιμος να ακούσεις και οι άλλοι τι έχουν να πουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα σε βάζει σε μία έντονα εσωτερική και μοναχική διεργασία που αφορά στις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά και στην καθημερινότητα που βιώνεις και κατά πόσο σε καλύπτουν αυτά που κάνεις. Η συναισθηματική φόρτιση ανασύρει τραύματα του παρελθόντος και απωθημένα, ανεβάζοντας την ένταση ακόμα περισσότερο και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο και την λογική γιατί θα εκτονωθείς απότομα στο περιβάλλον σου δημιουργώντας συγκρούσεις. Είναι καιρός να αφήσεις πίσω ότι σε προβλημάτισε και σε πλήγωσε και να ανακαλύψεις τι σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις όμορφα, δίνοντας την ευκαιρία και στους γύρω σου να εκφραστούν. Οι υπερβολές και η θολή σκέψη μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές στην δουλειά, κάτι που δεν χρειάζεσαι αυτή την στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα ανακινεί θέματα που μπορεί να υπάρχουν με φιλικά σου πρόσωπα και έρχονται στην επιφάνεια οι διαφορές που έχεις ή πιθανά να θεωρήσεις ότι κάποιοι φίλοι σου δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες που έχεις και δεν σε καλύπτουν με την συμπεριφορά τους. Οι στόχοι σου επίσης έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής σύγκρουσης για τον τελικά αυτό είναι που θέλεις πραγματικά να κάνεις ή όχι. Να είσαι προσεκτικός γιατί η έντονα φορτισμένη διάθεσή σου και η νευρικότητα που δείχνεις μπορεί να είναι η αιτία να ξεσπάσουν συγκρούσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να μπεις στην διαδικασία διαλόγου, εκφράζοντας αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη, αλλά έχοντας την υπομονή και την λογική να ακούσεις και τις απόψεις των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα φωτίζει τα επαγγελματικά σου θέματα και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία για το κατά πόσο σε καλύπτει η επαγγελματική σου ζωή και ανταποκρίνεται στις παρούσες ανάγκες σου. Παράλληλα, η οικογενειακή ζωή έρχεται και αυτή στο προσκήνιο και είναι πιθανό να νιώσει μεγάλη ένταση και νευρικότητα, θεωρώντας ότι κανένας τόσο από το επαγγελματικό, όσο και από το οικογενειακό περιβάλλον δεν αντιλαμβάνονται τι θέλεις και αυτό να σε κάνει να εκτονωθείς έντονα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί η οξυθυμία και ο εκνευρισμός μπορεί να φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Να είσαι έτοιμος να συζητήσεις και να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που ζητάς, ακούγοντας πάντα και τα θέλω των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα σε βάζει σε μία βαθιά διαδικασία σκέψεων για την προσωπική σου κοσμοθεωρία, για την στάση ζωής σου, για το κατά πόσο απολαμβάνεις τις στιγμές και δεν σε απορροφά η καθημερινότητα. Η ανάγκη σου για να ξεφύγεις και να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι έντονη και αυτό σου δημιουργεί μία νευρικότητα που μπορεί να εκτονωθεί σε φίλους και συγγενείς. Προσπάθησε να δείξεις και να εκφράσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη, ξεκαθαρίζοντας τα θέλω σου και δώσε την ευκαιρία και στα άτομα που συναναστρέφεσαι να εκφράσουν αυτά που επιθυμούν. Κομβικές αποφάσεις για σπουδές είναι πιθανές, καθώς και εξελίξεις σε νομικά θέματα σε περίπτωση που υπάρχουν και σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβους, ενοχές και απωθημένα που μπορεί να έχεις μέσα σου, κάνοντάς σε έντονα καχύποπτο και νευρικό, κάτι που πιθανά να εκδηλωθεί στην σχέση σου ή στις οικονομικές σου συναλλαγές και συμφωνίες. Οι ανάγκες σου για ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα βγαίνουν στο φως και είναι πιθανό να νιώθεις τόσο έντονα που να μην μπορείς να ελέγξεις όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό και να εκτονωθείς με άσχημο και απότομο τρόπο. Μπες στην διαδικασία να εκφράσεις ανοιχτά το τι επιθυμείς και έχεις ανάγκη για να νιώσεις ασφαλής και να είσαι έτοιμος να ακούσεις και από τους άλλους αυτά που έχουν να εκφράσουν. Δεν αποκλείονται σημαντικές οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα φέρνει στο φως τις προσωπικές σου ανάγκες μέσα στις σχέσεις σου και πιθανά να νιώθεις ότι έχεις υπάρξει υποχωρητικός και τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν και σου αναλογούν. Η όλη αυτή εσωτερική διαδικασία φορτίζει την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου, θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτό που έχεις ανάγκη και δεν σε καλύπτουν. Καλό θα ήταν να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων με ψυχραιμία και λογική, που θα εκφράσεις ανοιχτά τα θέλω και τους προβληματισμούς σου αλλά και θα ακούσεις από τους άλλους τι έχουν αυτοί ανάγκη από εσένα. Διαφορετικά, οι συγκρούσεις πιθανά να είναι έντονες και καθοριστικές για την εξέλιξη των σχέσεών σου.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα της καθημερινότητα αλλά και της εργασίας που σε προβληματίζουν, βάζοντάς σε σέ μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης για το κατά πόσο σε καλύπτει η εργασία που υπηρετείς αλλά και οι καθημερινές σου ενασχολήσεις. Η έντονη συναισθηματική και ψυχική φόρτιση που έχεις είναι πιθανό να εκτονωθεί με απότομο τρόπο σε συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητά σου και να μπεις σε μία διαδικασία αντεγκλήσεων, θεωρώντας ότι οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη την επικριτικότητα και την γκρίνια, κράτησε χαμηλούς τόνους και σκεπτόμενος λογικά θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις που θα εκδηλώσεις αυτά που έχεις μέσα σου και θα ακούσεις και τα πιστεύω των άλλων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment