PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ευχάριστη διάθεση και εξωστρέφεια.

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις συναισθηματικές σου ανάγκες και στο πως τα άτομα του περιβάλλοντός σου θα τις καταλάβουν και θα τις καλύψουν. Ο τρόπος που τις εκφράζεις είναι κάποιες φορές έντονος, απότομος και οι τάσεις εγωισμού είναι εμφανείς. Γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξεις, για να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες από τους γύρω σου και από τους συνεργάτες. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την ψυχική δύναμη, την βούληση και την ενέργεια να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να δώσεις το δικό σου στίγμα στην πορεία ζωής που θέλεις να ακολουθήσεις. Η αισιοδοξία και το κέφι σου κάνουν τους άλλους να προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σου είναι περίεργη αφού βγάζεις έντονη εσωστρέφεια, φόβους και ανασφάλειες. Είναι πολύ πιθανό να έχουν έρθει στην μνήμη σου άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και αυτό να λειτουργεί αρνητικά για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η τάση που έχεις για να είσαι χαμένος στον κόσμο σου δυσκολεύει την κατάσταση στην καθημερινότητα και είναι πιθανό είτε να μην έχεις κέφι να ασχοληθείς με το οτιδήποτε, είτε να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη φέρνει την ισορροπία και η δύναμη της ψυχής σου είναι τέτοια που σε οδηγεί στο να αφήσεις αυτά που σε πονάνε πίσω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στον φιλικό σου κύκλο, αφού θέλεις να συναναστραφείς με φίλους και να ανταλλάξετε απόψεις για κοινούς στόχους που έχετε. Ομάδες και σύλλογοι που συμμετέχεις σε κάνουν να ενεργοποιηθείς έντονα και να ξεκινήσεις με επαναστατικές και πρωτοποριακές ιδέες νέα πορεία για να βοηθήσεις το κοινωνικό σύνολο ή αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Οι στόχοι σου μπαίνουν στο επίκεντρο και είναι εξαιρετική μέρα για να τους αναδιοργανώσεις ή να θέσεις νέους. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την θέληση και την ψυχική δύναμη να ξεκινήσεις νέα πράγματα και συνεργασίες, που μόνο θετικά μπορεί να σου δώσουν. Δεν θα ρισκάρεις να χαλάσεις συνεργασίες για εγωιστικούς λόγους και θα λάμψεις με τις διαφορετικές ιδέες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Είναι γεγονός ότι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ανταμειφθείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που επιδεικνύεις στην δουλειά σου και να μπορέσεις να ανέβεις σκαλοπάτια που θα σε οδηγήσουν στην διάκριση. Η μέρα σίγουρα προβλέπεται να έχεις πολλές απαιτήσεις αφού υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο θα σε απασχολήσουν και θα πρέπει να ανταποκριθείς σε αυτές. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την δύναμη, την ενέργεια και την βούληση να αντιμετωπίσεις ότι αλλαγή χρειαστεί να κάνεις στο πρόγραμμά σου αλλά και ότι αγγαρεία προκύψει στην εργασία σου. Είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

ΛΕΩΝ

Είναι αλήθεια ότι η διάθεσή σου σήμερα είναι χαλαρή, κεφάτη, αισιόδοξη. Αυτό που πραγματικά επιθυμείς να κάνεις είναι να περάσεις καλά με παρέα, ακούγοντας μουσική, τρώγοντας φαγητό και συζητώντας για θέματα φιλοσοφίας και πνευματικότητας. Σεμινάρια επιμόρφωσης και ημερίδες έρχονται σε πρώτο πλάνο αφού μπαίνεις σε διαδικασία να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις να σπουδάσεις. Είναι επίσης πιθανό να ασχοληθείς με νομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν και να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη δυναμώνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου και σου χαρίζει την κατάλληλη διάθεση για να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και να πρωταγωνιστήσεις όπου και αν πας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι νιώθεις έναν έντονο εκνευρισμό που δεν μπορείς να καταλάβεις από που προέρχεται και πως προέκυψε. Η εσωστρεφής τάση σου είναι εμφανής στους γύρω σου, η διάθεσή σου δεν είναι για να μιλάς πολύ αλλά για να παρατηρείς και να μιλάς λίγο. Καχυποψία, φόβοι και ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους και σε βάζουν σε διαδικασία να προσπαθείς να καταλάβεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Οικονομικά θέματα με δημόσιο και τράπεζες είναι πιθανό να προκύψουν που πρέπει να δρομολογήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να στραφείς στην οικογένειά σου, να πάρεις την στήριξη που ζητάς από αυτούς και να καταφέρεις να ισορροπήσεις την κακή σου διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις σε ισορροπία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ώστε να μην διαταραχθούν. Η ανασφάλεια και ο φόβος για την μοναξιά που νιώθεις σε κάνει να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και συμπεριφορές που είναι πιθανό να μην σου ταιριάζουν και αυτό να λειτουργήσει αρνητικά αργότερα και να ξεσπάσεις έντονα. Είναι επίσης πιθανό να ασχοληθείς με θέματα ομορφιάς ή καλλιτεχνίας που σου αρέσουν ιδιαίτερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την ώθηση και την ισχυρή βούληση να επιβάλλεις με τον έντονα επικοινωνιακό σου τρόπο την προσωπικότητά σου και να κάνεις το περιβάλλον σου να θέλει να σε συναναστραφεί για τις απόψεις σου και την εξυπνάδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σου είναι επικεντρωμένη στην καθημερινότητα και στο έντονο πρόγραμμα που έχει, αλλά και στην εργασία σου, καθώς προκύπτουν εκκρεμότητες και αγγαρείες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και να λύσεις. Όλα αυτά σου δημιουργούν ένα έντονο άγχος αλλά και τάση επικριτικότητας τόσο προς τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και προς τους άλλους, κάτι που μπορεί να κουράσει και να δημιουργήσει τριβές. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την δύναμη να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι προκύψει. Δεν είναι απίθανο να υπάρξει και αύξηση των οικονομικών σου απολαβών, λόγω της αποτελεσματικότητάς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην διασκέδαση, στο παιχνίδι, σε ότι δημιουργικό σε ενδιαφέρει και θέλει να επιτύχεις, στο φλερτ, στην όμορφη πλευρά της ζωής. Είναι αλήθεια ότι εκφράζεσαι έντονα και είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει άτομο που δεν θα μαγνητίσεις και δεν θα τραβήξεις με την παρουσία σου. Η διάθεσή σου είναι να βγεις και να διασκεδάσεις, να παρακολουθήσεις θέατρο και κινηματογράφο, αφού αυτό γαληνεύει την ψυχή σου και σε ικανοποιεί απόλυτα. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στο ζώδιό σου βγάζει την έντονη προσωπικότητά σου αλλά και τα συναισθήματά σου στα άτομα του περιβάλλοντός σου και σου δίνει την δύναμη να προβάλλεις την προσωπικότητάς σου και να κερδίσεις τους πάντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι εμφανές ότι σε διακρίνει ένα είδος εσωστρέφειας αφού αυτό που θέλεις σήμερα είναι να απολαύσεις την ζεστασιά του σπιτιού σου. Οικογενειακά θέματα είναι πιθανό να προκύψουν που θα χρειαστεί να λύσεις. Είναι επίσης πιθανό να θέλεις να ασχοληθείς με το να αλλάξεις πράγματα στο σπίτι σου και να δημιουργήσεις μία τρυφερή ατμόσφαιρα για άτομα που πιθανόν να καλέσεις. Το μόνο δύσκολο είναι η κυκλοθυμία σου που μπορεί να γίνει ενοχλητική και κουραστική για τους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την εσωτερική δύναμη να πιστέψεις στον εαυτό σου, να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν και να μπορέσεις να προχωρήσεις με καλύτερους όρους τις σχέσεις σου με τους οικείους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο είναι στα ύψη, με εσένα να θέλεις να βρεθείς και να μιλήσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος ή αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και κολλητοί να προσπαθούν με κάθε μέσο επικοινωνίας να σε βρουν και να ακούσουν την άποψή σου για προσωπικά τους ζητήματα. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια αλλά και προσκλήσεις σε κοινωνικά γεγονότα που δεν θα θέλεις να χάσεις. Προσοχή μόνο γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σε κάνει να βρεις την ψυχική ισορροπία και βούληση που χρειάζεται για να πείσεις φίλους για τις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις αλλά και για τους στόχους που μπορείτε να πετύχετε μαζί στο μέλλον.

ΙΧΘYΕΣ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στα οικονομικά σου, όπου κυρίως σε απασχολούν. Λογαριασμοί ή άλλες οικονομικές εκκρεμότητες που προκύπτουν χρειάζονται χειρισμό και λύση από την πλευρά σου. Πρόσεχε γιατί δείχνεις να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και να χάνεις κάποιες στιγμές την αυτοπεποίθησή σου. Επίσης πρόσεχε μην παρασυρθείς σε αγορές που μόνο χρήσιμες δεν θα σου φανούν αλλά στο τέλος θα μειώσουν το εισόδημά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ήλιο στον Τοξότη σου δίνει την βούληση και την εσωτερική δύναμη να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις για τον εαυτό σου στον επαγγελματικό τομέα, όχι μόνο σε επίπεδο προαγωγής αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να καταφέρεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment