PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ευκαιρία να κάνουμε αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, έρχεται νέο ξεκίνημα που θα έχει τη δυνατότητα να σας βγάλει από οικονομικό ή ψυχολογικό αδιέξοδο, τα γεγονότα θα τονώσουν τον δυναμισμό σας. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και για κατάκτηση ανώτερης θέσης. Οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, η κοινωνική σας διάθεση και η οικειότητα στη στάση σας θα σας φέρουν πολύ κοντά με καινούργια άτομα, διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας δημηγορήσουν κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, τολμηρές και ασυνήθιστες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, κινηθείτε με σταθερά βήματα, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Από αισιοδοξία και εσωτερικό δυναμισμό θα χαρακτηρίζεστε, η θετική σας σκέψη θα απελευθερώσει το πνεύμα σας, αναδιοργανώνετε κινήσεις και μελλοντικά πλάνα. Η αυτοπεποίθηση σας δεν θα σας αφήσει να ανακόψετε τη δράση σας, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις να το κάνετε, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για τις ιδέες σας ή για τις αλλαγές που ενδεχομένως να θέλετε να προτείνετε. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, οικονομικούς ή επαγγελματικούς, η μεθοδική επιμονή θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βγείτε έξω με φίλους, θα συναναστραφείτε και θα διασκεδάσετε, αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να φλερτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις σας, θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Ενδεχομένως να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει το οικονομικό σας επίπεδο, αν εσείς προτείνετε κάποια συνεργασία θα λάβετε απάντηση θετική. Ποικιλία θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις υπερβολές. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στις απόψεις σας, έχετε το νου σας να μην εμπλακείτε σε κουβέντες αυστηρής κριτικής, αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία φραστικού ανταγωνισμού. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια. Εσάς τους αγχωμένους ή προβληματισμένους μια ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας. Κάντε την προσπάθεια να βρειτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας συμβουλεύω να απομακρύνετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα προηγούμενων ημερών.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ίσως να μην είναι συγκαταβατικός ο τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή για εντάσεις και διχογνωμίες. Η εσωτερική σας παρόρμηση θα σας ωθήσει στο να πάρετε αποφάσεις που ενδεχομένως να είναι κάπως ανατρεπτικές. Στις επαφές σας θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις ενδεχομένως να βγουν στο φως αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν μπερδεμένες και σας δημιουργούσαν αμφιβολίες. Είναι πολύ πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Χαλιναγωγήστε την ανάγκη σας για υπέροχη, σε επαγγελματικά θέματα θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες, οι σκέψεις που θα κάνετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, αυτή τη φορά δε θα παγιδευτείτε σε ηττοπάθειας και πεσιμιστικές εικασίες. Έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης, μελετήστε τα ενδεχόμενα, καταφθάνουν θετικές αλλαγές. Τα χρήματα σας θα τα χειριστείτε με οξυδέρκεια , θα είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα αποδειχτεί σωστή απόφαση η αποταμίευση. Προτάσεις θα λάβετε για κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές, θετική θα είναι η διάθεση σας, οι απαντήσεις σας δεν θα είναι αρνητικές. Συναντήσεις και συζητήσεις θα έχετε με οικογενειακά σας πρόσωπα, σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη ψυχολογική και συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, σήμερα θα πατήσετε πόδι ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τια ακρότητες. Σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς , τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τάσεις ηττοπάθειας. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον στα ανοίγματα που θεωρείτε πως μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Σε περίπτωση που μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον ακουστούν διαφορετικές απόψεις καλό θα είναι να μην βγάλετε στάση πεισματική, αποφύγετε την πώρωση και την ισχυρογνωμοσύνη. Προσπαθήστε να φερθείτε διαλλακτικά και ισορροπημένα, διαχειριστείτε τον εκνευρισμό σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η συμμέτοχη σας σε φιλικές συνευρέσεις θα φέρει ευχάριστα συναισθήματα, θα καταφέρετε να ξεδώσετε και κινηθείτε με ανέμελη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να νιώσετε μια εσωτερική συναισθηματική σύγχυση, δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και οι εγωιστικές κόντρες, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι να αποτραπούν. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε περιπτώσεις διαφορετικών απόψεων καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσοχή στις παρατραβηγμένες αντιδράσεις. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι ή αδικημένοι στόχο θα βάλετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα θα σας δοθεί το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε. Εξάρσεις θα έχει η στάση σας, προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ξέρετε πως σας αποδυναμώνουν. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής και θα τα καταφέρετε μια χαρά, η αποφασιστικότητα σας θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Αν κινηθείτε με οξυδέρκεια και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αν εκ των πραγμάτων για την ώρα δεν μπορείτε να αλλάξτε τα αρνητικά δεδομένα τότε προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που σας δυσκολεύουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στην επικοινωνία σας ίσως να δημιουργήσετε αφορμές για αντιλογίες, αν θέλετε να κλείσουν οι υποθέσεις και οι διάλογοι σας με θετική κατάληξη τότε φανείτε συγκαταβατικοί και επεξηγηματικοί. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να πάρετε απόφαση να αλλάξετε, ή να κόψετε τελείως, συνήθειες που συμβάλουν στην πτώση της ψυχολογίας σας και αναλώνουν χωρίς λόγο τη σωματική σας δύναμη. Δραστηριοποιηθείτε, οργανωθείτε, ανανεώστε τις διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, κρατήστε συνετή τη στάση σας και χαλιναγωγημένο τον ενθουσιασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το νου σας στις υπερβολές, στα πείσματα, και στις εγωκεντρικές διαθέσεις. Η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφανεια την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας. Αντίσταση θα προβάλετε, ριζοσπαστικές θα είναι οι ενέργειες σας , θα κινηθείτε με τρόπο διαφορετικό ίσως και κάπως ασυνήθιστο. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στις αποφάσεις σας ή στις απόψεις σας, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε το τολμηρό βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας ούτε στην προσωπικότητα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, μην κρατήσετε κλειστή ή απρόσιτη στάση, προσπαθήστε να συμφιλιώσετε τις εσωτερικές σας αντιθέσεις. Στα οικογενειακά σας πρόσωπα δείξτε συγκατάβαση, αποκτήστε ήρεμη και ειρηνική διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένος ο εσωτερικός σας κόσμος κατά συνέπεια και οι αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιθέσεις ή κυκλοθυμίες. Κρατείστε θετική στάση στο να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις σε θέματα που εμποδίζουν την περαιτέρω εξέλιξη σας επαγγελματική και οικονομική. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην ψυχική σας ηρεμία, επικεντρωθείτε στο να κλείσουν οριστικά αρνητικές ή ψυχοφθόρες υποθέσεις. Βγάλτε στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη, θα είναι λάθος αν πιστέψετε πως μόνο εσείς έχετε δίκιο. Με τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα κρατήστε ήρεμη και συγκαταβατική στάση. Αν φανείτε κοινωνικοί και δεκτικοί θα δημιουργηθούν καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας. Η εξέλιξη των συναντήσεων και των συνομιλιών σας θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας διαθέσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Θα είστε ενισχυμένοι με ζωτικότητα και με τολμηρή σκέψη στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τους κινδύνους. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση που θα σας ανοίξει δυνατότητα νέα οικονομικής προοπτικής. Αν διατηρείτε κάποια επιχείρηση θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, επιτυχία θα έχουν τα άλματα σας, περνάτε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε από τις καθημερινές έγνοιες. Σήμερα θα αφήσετε πίσω σας αναστολές και ενδοιασμούς, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωής σας όμως η θετική κατάληξη θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και προνοητικότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment