PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 26 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ισορροπία και σταθερότητα.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε περισσότερο σήμερα αγαπητοί Κριοί στο κομμάτι των επαγγελματικών και των οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν, έχοντας αρωγό σας τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο που επηρεάζει θετικά την προσωπική και κοινωνική σας καταξίωση. Οι κόποι και οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται, η συναισθηματική σας ζωή αποκτά νέες, τρυφερές εμπειρίες, οι αδέσμευτοι γνωρίστε ένα υπέροχο ειδύλλιο που θα μιλήσει στην καρδιά σας, δεχτείτε μια φιλική πρόταση για έξοδο, η ερωτική τύχη είναι στο πλευρό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φίλοι Ταύροι ανακουφίζεται η καθημερινότητά σας από προβλήματα και δυσκολίες που σας ταλαιπωρούσαν, στρέφεστε στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν, βλέπετε με περισσότερο ερωτισμό και αισθησιασμό τον άνθρωπο που αγαπάτε, αγκαλιάζετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες της σχέσης σας με περίσσια τρυφερότητα και αφοσίωση. Όσοι από εσάς δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον αληθινό έρωτα, αφεθείτε σε μια καινούρια γνωριμία που μαγνητίζει την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οτιδήποτε κινιόταν στο παρασκήνιο της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα αποκαλύπτεται μόνο για το συμφέρον σας, με τη Νέα Σελήνη να φωτίζει το κομμάτι εκείνο που έχει να κάνει με πισώπλατες κριτικές και μαχαιρώματα από πρόσωπα που επιβουλεύονται την δικαίωση, την χαρά και την ευτυχία σας. Μην εμπιστεύεστε τους καλοθελητές που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την καρδιά σας από το ταίρι σας, αφουγκραστείτε με προσοχή την διαίσθηση και το ένστικτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αρκεί μόνο φίλοι Καρκίνοι να ποντάρετε σε πάσης φύσεως καινούρια ξεκινήματα, χρειάζεται απαραίτητα να εξετάσετε αν μια πρόταση στην δουλειά σας είναι συμφέρουσα και ωφέλιμη για την πρόοδο σας, αν μια ερωτική γνωριμία ταιριάζει στα γούστα και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ζυγίστε λοιπόν σήμερα τις επιλογές και τις αποφάσεις σας, πράξτε με ισορροπημένη και ήρεμη διάθεση, συζητήστε με το ταίρι σας τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες της καρδιάς σας, κάντε μια νέα, ουσιαστική αρχή στον δεσμό σας.

ΛΕΩΝ

Βάλτε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους και κάντε τους πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον αγαπητοί Λέοντες, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα έχετε δρομολογήσει στην καθημερινότητά σας, αρκεί να εξετάσετε όλες τις συμφέρουσες για εσάς παραμέτρους και να μην επιλέγετε με παρορμητικότητα και ενθουσιασμό, αλλά μόνο με σταθερά βήματα και σοφές κινήσεις. Συζητήστε σοβαρά με το ταίρι σας για το αύριο της σχέσης σας, χωρίς να πιέζετε εξελίξεις και αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό φίλοι Παρθένοι από σήμερα με τη Νέα Σελήνη να δρομολογηθούν καινούριες εξελίξεις και γεγονότα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, τέτοια που θα σας αναγκάσουν να ακυρώσετε οποιοδήποτε σχέδιο και πλάνο είχατε οργανώσει από το παρελθόν. Δώστε μεγάλη προσοχή και τεράστια βάση στις επιλογές και τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον, εξετάστε αποκλειστικά το συμφέρον σας, μην επενδύετε σε φρούδες υποσχέσεις και ψεύτικους όρκους ακόμα και στην συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Δράστε άμεσα από σήμερα αγαπητοί Ζυγοί στον τομέα της καθημερινότητας που αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, η Νέα Σελήνη βοηθά να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, ενώ ταυτόχρονα να επενδύσετε σε καινούρια σχέδια και πλάνα για το μέλλον. Η συντροφικότητα και η αμοιβαιότητα του άλλου σας μισού, είναι θερμοί υποστηρικτές οποιασδήποτε δικής σας προσπάθειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις αρχίζουν από σήμερα με τη Νέα Σελήνη να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, είτε αυτές αφορούν σε κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί, είτε επηρεάζει την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κάντε αργά και σταθερά βήματα στην δουλειά σας, επενδύστε στην εξυπνάδα και την ευλυγισία της σκέψης σας, πάρτε πρωτοβουλίες στην ερωτική σας καθημερινότητα για να απαλλαχτεί η σχέση σας από την ανία και την πλήξη, αγκαλιάστε το ταίρι σας με στοργή και ζεστασιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεστε περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τα ταλέντα σας σήμερα φίλοι Τοξότες, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, συζητήστε με τον άνθρωπο που συντροφεύει την ζωή σας τις σκέψεις και τις επιλογές σας, συμβουλευτείτε την καρδιά σας για μια σημαντική, ερωτική πρόταση, μην επιτρέπετε στα νεύρα και τον θυμό σας να ελέγχουν τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσωπικές σας επιθυμίες και τα επαγγελματικά σχέδια που κάνετε για το μέλλον από σήμερα με τη Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Ταύρο αγαπητοί Αιγόκεροι, γεμίζουν άνοιξη και επιτυχία. Δρομολογείστε νέες κοινωνικές γνωριμίες, καινούριες ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, οι αδέσμευτοι μην χάνετε τις ευκαιρίες να φλερτάρετε με ένα εξαιρετικό ειδύλλιο, κάτι πολύ όμορφο μαγνητίζει ερωτικά τις αισθήσεις σας, οι ζευγαρωμένοι αναθερμάνατε τον δεσμό σας με τρυφερότητα, με στοργή και ζεστασιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβληματίστε θετικά σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, πως αν κάνετε μικρά αλλά σταθερά βήματα, τότε σίγουρα θα αποκομίσετε τα οφέλη από την δουλειά σας και την προσωπική σας καταξίωση στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή. Σιγουριά και αισιοδοξία είναι απαραίτητα συστατικά της συμπεριφοράς και της στάσης σας απέναντι στα διλήμματα και τις αμφιβολίες που μαστίζουν τον δεσμό σας, οι αδέσμευτοι ριχτείτε στην μάχη του φλερτ, μια νέα γνωριμία μαγνητίζει την προσοχή σας.

ΙΧΘYΕΣ

Μην γίνεστε ανυπόμονη και επίμονοι σήμερα φίλοι Ιχθύες για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες και οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις, χαλαρώστε και εξετάστε με προσεκτικό και λεπτομερή τρόπο τα γεγονότα και τις καταστάσεις που επηρεάζουν την δουλειά και την προσωπική σας ζωή, κάντε ένα νέο ξεκίνημα στον δεσμό σας, διώχνοντας την μιζέρια και την στασιμότητα από την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη ακόμα και από τον φιλικό σας κύκλο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment