PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συναισθηµατικές αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζώδιό σου και στρέφεις την προσοχή σου στο να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο περιβάλλον σου. Θέλεις να γίνεις το επίκεντρο όλων, με τρόπο που είναι πολλές φορές επιτακτικός και απότομος. Οι αντιδράσεις και ο τρόπος που επικοινωνείς είναι περισσότερο βάσει ενστίκτου παρά λογικής. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό ανεβάζει την ένταση και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν τριβές με άτομα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου αφού μπαίνεις σε ανταγωνιστική λογική. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να δεις τις καταστάσεις αποστασιοποιημένα γιατί διαφορετικά θα χάσεις το μέτρο. Είναι προτιμότερο να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς λογικά και να δεις με θετική σκέψη την όποια κατάσταση, γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι εντονότατες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερο για εσένα που σου δημιουργεί εσωστρέφεια, έντονη ευαισθησία και μοναχικότητα. Είναι πιθανό αναμνήσεις από καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν να ανακυκλώνονται στην μνήμη σου χαλώντας την διάθεσή σου. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την τρέχουσα καθημερινότητα αφού η φαντασία σου δουλεύει υπερωρίες και σε ταξιδεύει μακριά. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό είναι πιθανό να φέρει ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα εκδηλωθούν στο εργασιακό σου περιβάλλον και να επιβαρύνει την ήδη δύσκολη διάθεσή σου. Προσοχή σε κόντρες με συναδέλφους ή άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά γιατί θα λειτουργήσεις εκρηκτικά και ο τρόπος που θα εκτονωθείς θα είναι πολύ έντονος. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις συλλογικές σου δραστηριότητες και τα κοινωνικά ενδιαφέροντα που σε απασχολούν. Έχεις την διάθεση να εξετάσεις και να επαναπροσδιορίσεις στόχους και όνειρα που έχεις θέσει για το μέλλον και να δεις αν καλύπτουν την παρούσα εξέλιξη της ζωής σου. Η συναναστροφή σου με φίλους είναι διαρκείς. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό είναι πιθανό να φέρει έντονες συγκρούσεις αφού σου προκαλεί ανταγωνιστική διάθεση και γίνεσαι επιθετικός και απότομος. Αυτό θα φέρει έντονες αντιδράσεις και ξεσπάσματα που θα επιδεινώσουν τις σχέσεις σου, φιλικές αλλά και προσωπικές. Έχε υπομονή και προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός γιατί έτσι θα αποφύγεις καβγάδες και ρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά σου. Αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι η αναγνώριση και η διάκριση σε αυτό τον τόσο σημαντικό τομέα της ζωής σου. Επικεντρώνεσαι στην εξέλιξή σου, με τις οργανωτικές σου δυνατότητες να είναι σε πρώτο πλάνο. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητα σου είναι χαρακτηριστικά της ημέρας αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό ανεβάζει την ένταση και φέρνει νευρικότητα και ανταγωνιστικές τάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν έντονα με άμεσο αποτέλεσμα να κοντραριστείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις αυτή την έντονη ενέργεια και να αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση για να ηρεμήσεις, διαφορετικά η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει. Προσοχή!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό, ένα άκρως ευνοϊκό ζώδιο για εσένα, που σου ανεβάζει το κέφι και την διάθεση. Το μυαλό σου ταξιδεύει πνευματικά και αυτό που θέλεις κατά κύριο λόγο να κάνεις είναι συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου για διάφορες φιλοσοφίες και πνευματικές αναζητήσεις. Αυτό βέβαια δεν βοηθάει να ανταποκριθείς στην καθημερινότητα και στην ρουτίνα. Εκεί υπολειτουργείς αφού η φευγάτη διάθεσή σου δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση και να σου δημιουργήσει ένταση. Βγάζεις επιθετικότητα σε παρέες που μπορεί να βρίσκεσαι, αφού μπαίνεις στην διαδικασία να είσαι σε διαρκή κόντρα με αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί σου ή δέχεσαι ανάλογες συμπεριφορές. Αυτό μόνο προστριβές και ρήξεις μπορεί να φέρει, γι’ αυτό καλό θα ήταν μην μπαίνεις με συγκρουσιακή διάθεση στις συζητήσεις και να παίρνεις αποστάσεις ώστε να βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό, σε ένα περιβάλλον περίεργο για εσένα αφού σου δημιουργεί έναν έντονο εκνευρισμό, εσωστρέφεια και επιφυλακτικότητα για τους γύρω σου. Είναι μία καλή μέρα αν θέλεις να τακτοποιήσεις ή δρομολογήσεις οικονομικά θέματα που υπήρχαν σε εκκρεμότητα με τρίτους. Η ένταση δεν φαίνεται να κοπάζει όμως κατά την διάρκεια της ημέρας. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό ανεβάζει τον εκνευρισμό σου σε υψηλά επίπεδα, βγάζοντας κάποιες στιγμές επιθετικές και απόλυτες τάσεις που είναι πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα στις προσωπικές σου σχέσεις. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποστασιοποιείσαι από καταστάσεις που πρέπει να δράσεις και σου φέρνουν εκνευρισμό, για να δεις την κατάσταση αντικειμενικά και να μην υπερβάλλεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και αυτό που σε απασχολεί είναι οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σου. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να είσαι αποδεκτός από το περιβάλλον σου αφού η ανασφάλειά σου και ο φόβος για την μοναξιά είναι έντονος. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτές σου οι ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα συμβιβαστείς με πράγματα που δεν σου αρέσουν και πιθανό αργότερα να νιώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον ζώδιό σου είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και τάσεις ανταγωνιστικότητας που μπορεί να εκφραστούν σε συζητήσεις με το περιβάλλον σου. Αυτό θα δημιουργήσει προστριβές και συγκρούσεις αφού εσύ έχεις την τάση να κοντράρεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος για να μην δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς επί της ουσίας λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και η προσοχή σου στρέφεται στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανατροπή του προγραμματισμού σου αφού επιπλέον υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν και οι απαιτήσεις στην εργασία σου θα είναι ακόμα πιο πολλές. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός, υπεραναλυτικός και γκρινιάρης και αυτό να ενοχλήσεις τους γύρω σου. Προσοχή ακόμα σε μία τάση μεμψιμοιρίας που μπορεί να βγάλεις αφού προσπαθείς να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό ενισχύει την ένταση που μπορεί να νιώθεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι πιθανό να εμφανιστούν στον εργασιακό σου χώρο που θα σε κάνουν να εκτονωθείς με πολύ απότομο και επιθετικό τρόπο. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις την κατάσταση από απόσταση για να μην χάσεις την αντικειμενικότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και η διάθεσή σου ανεβαίνει στα ύψη, με την χαρά και το κέφι να ξεχειλίζουν. Είναι εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, αφού είναι έντονες οι καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχεις και να εκτονώσεις έτσι αυτή σου την ενέργεια. Η παιδικότητά σου είναι εμφανής, κάτι που έχει άμεση επιρροή στις προσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή γιατί η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό μπορεί να σου χαλάσει το κέφι και να σε γεμίσει ένταση. Είναι πολύ πιθανό να εισπράξεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές από φίλους ή άτομα που έχεις κοινές δραστηριότητες και αυτό να σε κάνει να γίνεις επιθετικός και απότομος. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να κρατήσεις την λογική σου και να προσπαθήσεις να δεις αντικειμενικά τα πράγματα για να μην χάσεις το μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στο Κριό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε θέματα που απασχολούν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου γίνεται πιο κλειστή και αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να καθίσεις στο σπίτι σου και να απολαύσεις την ζεστή ατμόσφαιρά του. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό είναι πιθανό να σου χαλάσει αυτή την διάθεση και να σε κάνει να νιώσεις ένταση και εκνευρισμό. Συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας σου ή θέματα που προέκυψαν στα επαγγελματικά σου θα φορτίσουν αρνητικά την διάθεσή σου και μπορεί να αντιδράσεις επιθετικά και απότομα. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον εαυτό σου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να δεις την κάθε κατάσταση με αντικειμενικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και αυτό που θέλεις να κάνεις σήμερα περισσότερο από όλα είναι να επικοινωνήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους, φίλους και συγγενείς. Αμοιβαίο θα είναι αυτό, αφού το τηλέφωνο δεν θα σταματήσει να χτυπάει αφού κάποιοι θέλουν την συμβουλή σου και την γνώμη σου. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό είναι πιθανό να δυσχεράνει την επικοινωνία σου αφού έρχεσαι αντιμέτωπος με ανταγωνιστικές συμπεριφορές ή εκδηλώνεις εσύ τέτοιες και αυτό δεν θα αργήσει να φέρει προστριβές και συγκρούσεις. Γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις την κάθε κατάσταση από απόσταση, κάτι που θα σε βοηθήσει να μην χάσεις την αντικειμενικότητά σου.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον Κριό και αυτό που σε απασχολεί πιο έντονα σήμερα η συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια. Θέλεις να έχεις κοντά σου τους ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς αλλά και να έχεις ένα ικανό εισόδημα για να καλύψεις τις ανάγκες της επιβίωσης. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, βγάζεις έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Ζυγό είναι πιθανό να εντείνει αυτή σου την ανασφάλεια και να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και απότομο ύφος. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να περιορίσεις αυτή σου την αντίδραση γιατί είναι πολύ πιθανό να μπεις σε προστριβές με άτομα που θέλεις να μιλήσεις και αυτό θα φέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment