PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018


Καλό και ξέγνοιαστο μήνα σ’ όλους! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας θα είναι στα ύψη. Θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε για να κυλήσει ήρεμα η μέρα σας. Ακόμα, κάτι συναρπαστικό μπορεί να γίνει. Μπορεί να σας κάνει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο μια έκπληξη, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας γεμίσει με καινούριες, συγκινητικές αναμνήσεις. Κάποιες συζητήσεις με άτομα ψηλά ιστάμενα μέσα από τη δουλειά σας, θα σας ωφελήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ όμορφα για εσάς. Θα έχετε όρεξη για περιπέτειες και όχι μονό. Μπορεί ένα άτομο από το παρελθόν σας να σας εμφανιστεί από το πουθενά. Μπορεί να κλειστείτε στο καβούκι σας και να αναρωτηθείτε για το μέλλον σας. Αδειάστε το μυαλό σας από πράγματα που σας βαραίνουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αυτό το διάστημα. Θα κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε και που περιμένατε τόσο καιρό να πραγματοποιηθούν. Αφήστε τα δύσκολα για τους άλλους και χαλαρώστε όπως εσείς ξέρετε. Πιθανόν να έχετε πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, που θα σας ανεβάσουν κοινωνικά, αλλά και ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε μια νοσταλγία και συμπόνια. Θα ονειροπολείτε και θα είστε σε κόσμους που μόνο εσείς μπορείτε να τους φανταστείτε και να τους φτιάξετε. Από την άλλη πλευρά των πραγμάτων, η σημερινή όψη, θα σας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια, ενθουσιασμό και όχι μονό. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το/τη σύντροφό σας ευχάριστες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, γι’ αυτό φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε και να πάρετε τα πάνω σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε μια επικοινωνία με άτομα κύρους ή με τους συνεργάτες σας για τη δουλειά που τους παραδίνετε. Μπορεί να σας κάνει μια απίθανη έκπληξη ο έρωτας της ζωής σας ή να βρεθείτε με έναν φίλο από τα παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βαλτέ την αγαπημένη σας μουσική στην διαπασών. Η σημερινή μέρα σας καλεί να μην είστε άκεφοι συνεχώς και να συνεχίσετε τη ζωή με αισιοδοξία και τρέλα. Σήμερα πολλές ανατροπές σας περιμένουν. Μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό σας φίλο από το πουθενά. Πού ξέρετε.. ίσως γίνει και ο έρωτας της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τονίζεται η γοητεία σας και είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί και θα βάλετε… βρώμικα πράγματα στο μυαλό σας. Έχετε έντονα συναισθήματα και μπορείτε να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη σε κάποιον που αρέσετε. Εκπέμπετε ένα μυστήριο και αυτό αρέσει πολύ στους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα, είναι κατάλληλη για να δείξετε τα βαθύτερα αισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε αυτούς που αγαπάτε. Θα ονειροπολείτε και το μυαλό σας θα ταξιδέψει σε φανταστικούς κόσμους. Αν είστε σε διάσταση με το ταίρι σας, αυτή η χρονική περίοδος θα σας βοηθήσει να ξανακερδίσετε χαμένη σχέση σας. Καλό θα ήταν να ακούσετε τη γνώμη και τις απόψεις του περιβάλλοντός σας. Έτσι, θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που έχετε αυτόν τον καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα με τον/την σύντροφό σας, για να έρθετε πιο κοντά. Αυτό θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και τους δυο και θα σας κάνει να αγαπηθείτε σαν την πρώτη φορά. Μια ξαφνική συνάντηση θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε με ένα φίλο από τα παλιά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μάλλον δεν θα έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη σημερινή μέρα θα κάνετε συναντήσεις με άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι συνεργασίες και οι νέοι στόχοι ευνοούνται σήμερα. Θα βγείτε έξω με την παρέα σας για να πείτε τα τελευταία σας νέα. Διασκεδάστε μεταξύ σας, κάντε πράγματα που σας αρέσουν και απολαύστε τη ζωή. Live, love, laugh, γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, που τόσο καιρό τον έχετε παραμελήσει. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας με μια ανανέωση. Ερωτικά συναισθήματα, πάθη και ηδονές προβλέπονται για απόψε και η επιθυμία σας να βρεθείτε με τον/την ερωτικό σας σύντροφό θα είναι πολύ αυξημένη.

ΙΧΘYΕΣ

Τη σημερινή μέρα, θα ονειροπολείτε πολύ στην εργασία σας. Το μυαλό σας, σας παρασύρει σε κόσμους που τους φτιάχνετε με γνώμονα τη φαντασία σας. Θα σκέπτεστε… απαγορευμένες απολαύσεις όσοι είστε σε σχέση. Κινηθείτε έξυπνα με τα δικά σας βήματα και μονό η καρδιά θα σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά πρέπει. Ακόμη, θα σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη από άτομο που δεν περιμένετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment