PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα νέα δεδομένα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα εσείς θα ορίσετε τις εξελίξεις, η κατεύθυνση που θα πάρουν οι επαφές σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας. Προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε , ανεξέλεγκτη θα είναι η ανταγωνιστική σας διάθεση, καλό θα είναι να μην πέσετε σε σκληρές ή αθέμιτες πράξεις. Νευρική και εξουσιαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν οι κόντρες, το νου σας να μην χαλάσετε συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Προσοχή στην εκρηκτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε ακραίες καταστάσεις, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε αδιάλλακτοι και κάθετοι. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να βγείτε εκτός κατεστημένου, θα σας ωθήσει σε επικίνδυνες ενέργειες ή αποφάσεις. Η παρορμητικότητα σας θα είναι έντονη, προσοχή γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανεξέλεγκτο πείσμα, σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε την ορμητικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί οι υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε γι αυτό φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και φιλικές συναναστροφές. Πεισματικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε. Ατίθαση και εξουσιαστική θα εμφανιστεί η καρδιά σας με εμφανή τη διάθεση να εμπλακείτε σε λεκτικές εντάσεις. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, καλό θα είναι να μην τραβήξετε παραπάνω το σκοινί, θα υπάρξει κίνδυνος οριστικής ρήξης ή χωρισμού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις σας. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα δεσμεύσεων ή τελεσίδικων υποσχέσεων. Η σημερινή όψη θα μπερδέψει λίγο τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις, συγκρούσεις, και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Ένα ευχάριστο ερωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα λείψουν οι διαφωνίες ίσως και οι απρόοπτες ρήξεις, προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο πρόσωπο. Σύγχυση θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν άτοπες ή αντιφατικές. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για άμεσες ή ριζικές αλλαγές, θα υπάρξει στασιμότητα λόγω διαφωνιών. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την συναισθηματική αναστάτωση που θα σας διακατέχει, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες, αποφύγετε σκηνές ζήλιας.

ΛΕΩΝ

Ίσως κάποιοι εκνευρισμοί να σας ρίξουν τη διάθεση, η όψη της ημέρας θα σας κάνει ευέξαπτους, οξύθυμους, και αρκετά νευρικούς. Θα εμφανίσετε πείσμα και εμμονή γι αυτό θα υπάρξει το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε λεκτικές συγκρούσεις, αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Σήμερα θα αναζητήσετε κυριαρχία τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας κάνει πρόταση που θα είναι δημιουργική και συμφέρουσα. Η όψη της ημέρας θα σας φέρει επικοινωνιακές αναποδιές, ωστόσο η κατάληξη των συζητήσεων σας θα είναι ανάλογη με τις προθέσεις σας, άρα κρατήστε στάση διαλλακτική. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Αξιοποιήστε τη θερμή στάση που θα έχει το ερωτικό σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε μόνοι ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια επαγγελματική ή συναδελφική σας διαφωνία. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν αιχμηρές κουβέρτες που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως ορμητικές, δεν θα λείψει η επιθετικότητα στη στάση σας, μειωμένη ίσως και ανύπαρκτη θα είναι η εγκράτεια σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικές και νομικές συμφωνίες. Σήμερα δεν θα είναι εύκολη η συνεννόηση με το ταίρι σας, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως επιθετικά ή εριστικά, θα υπάρξει έλλειψη κατανόησης. Εσείς οι χωρισμένοι θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις νέες γνωριμίες. Απρόσμενη πρόταση θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο, η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος δίνοντας σας την ευκαιρία νέας αρχής.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση ή μια διαφωνία πάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε το ενδεχόμενο της οριστικής ρήξης, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Θα υπάρξουν αντιπαλότητες, σας συμβουλεύω οι αποφάσεις σας να μην παρθούν υπό συνθήκες εκνευρισμού. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα υπάρξει προοπτική σχέσης. Η όψη της ημέρας θα διχάσει τα συναισθήματα σας, θα υπάρξουν αντικρουόμενες επιθυμίες και αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Άστατος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η αδυναμία ισορροπίας στις διαθέσεις σας, θα μπερδέψει πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά . Σας συμβουλεύω για θέματα χωρισμού ή επανασύνδεσης αποφύγετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, καταστάσεις εκνευρισμού ή σύγχυσης θα επηρεάσουν αρνητικά την κρίση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Σήμερα μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν οριστικό ξεκαθάρισμα γιατί θα πέσετε σε αδιέξοδο. Καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, θα προκύψουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας εκθέσουν. Η διάθεση σας θα είναι αρκετά κοινωνική, αξιοποιήστε την νέα γνωριμία που θα προκύψει. Προσοχή γιατί σήμερα θα υπάρξει το ενδεχόμενο οι συζητήσεις σας να πέσουν στο κενό, με την χειρότερη των περιπτώσεων να δημιουργηθούν έντονες λεκτικές συγκρούσεις. Αποφύγετε τον παρορμητισμό στις κουβέντες σας, περιορίστε τάσεις κτητικότητας και υπεροχής. Σας δίνω τη συμβουλή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να εμφανιστείτε διαλλακτικοί, αν ανοίξετε πεδίο μάχης θα προκύψουν ανεπανόρθωτες συναισθηματικές ζημιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δεν θα είναι καλή μέρα για εποικοδομητικές επαφές. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να το αναβάλετε, η επικοινωνία σας δεν θα είναι ομαλή, αποφύγετε κλείσιμο συμφωνιών. Ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε. Θα ψάξετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις ή σχέσεις και θα την βρείτε. Σήμερα θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την ερωτική σας ζωή οδηγώντας την σε δημιουργικό αποτέλεσμα. Κάποιοι απ΄ εσάς θα κάνετε την κίνηση να τερματίσετε την προβληματική σας σχέση, ωστόσο βεβαιωθείτε για το αν η απόφαση σας είναι ώριμη και όχι παρορμητική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αντιδραστικοί και απόλυτοι ως προς τις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στα λόγια σας, γεγονός που θα κάνει κάπως δύσκολη την επικοινωνία σας με τους τρίτους. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον ερωτισμό σας. Η παρόρμηση σας θα βγει εκτός έλεγχου, δεν θα είναι συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα κοφτερά λόγια, επιλέξτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο έκφρασης και δράσης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα την κυνηγήσετε τη νέα γνωριμία. Η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ‘ρθει πολύ κοντά σας, ωστόσο, οι διακυμάνσεις στην συμπεριφορά σας θα φέρουν καθυστέρηση στην εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην σημερινή μέρα, δυσκολίες θα έχετε στους διάλογους που θα ανοίξετε επαγγελματικούς ή ερωτικούς, ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποιο αρνητικό γεγονός που να σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Σε αναλυτική συζήτηση που θα ανοίξετε, μέσα από κόντρες ή διαφωνίες θα αποκαλυφθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις ψευδαισθήσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ίσως να σας φάνει περίεργος ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι παρορμητικότητα, επιμονή και εξουσιαστική διάθεση. Με πεισματικό τρόπο θα διεκδικήσετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να δημιουργήσει εκνευρισμό στο ταίρι σας. Σήμερα η ανάγκη σας για ανατροπές θα φέρει εντάσεις και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την μεταξύ σας ισορροπία.

ΙΧΘYΕΣ

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε ενέργειες ανατροπής. Αποφύγετε την εμμονή στις πράξεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα εκνευρισμού, σε οικονομικά θέματα καλό θα είναι να μην φανείτε ασυμβίβαστοι. Στον ερωτικό σας τομέα καινούργιο πρόσωπο θα βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, ωστόσο προσοχή στον τρόπο προσέγγισης που θα επιλέξετε. Μπερδέματα θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν ανατρεπτικές συζητήσεις που όμως δε θα κλείσουν με ξεκαθαρίσματα, ενδέχεται να επεκταθεί το χάσμα. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και να εναντιωθείτε, προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά, κινηθείτε διπλωματικά με τρόπο που να μπορείτε να ελίσσεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment