• Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Προβλέψεις για τα ζώδια το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Peristeri News
Οκτώβριος31/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια, σήμερα επιθυμία να ξεκινήσετε μερικά νέα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές εξελίξεις αναμένονται στην πορεία σας. Είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν, γιατί θα αναστατώσουν τα σχέδιά σας και ίσως παρεκκλίνετε από αυτά. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θορυβηθείτε, επειδή σύντομα θα δείτε ότι οι συγκυρίες λειτουργούν προς όφελός σας. Είναι βέβαιο ότι στη συνέχεια ο ενθουσιασμός θα σας προωθήσει πιο γρήγορα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι, κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις θα προκύψουν σε σχέση με τα σχέδιά σας. Όμως δεν πρέπει επιτρέψετε στη συγκυρία να σας πανικοβάλει. Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, όσο κι αν λέγεται πιο εύκολα απ’ όσο γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποβάλετε την απαισιοδοξία σας, οι αρνητικές σκέψεις μπορεί να γίνουν αιτία να μειωθεί η ταχύτητά σας και να μην βλέπετε τα πράγματα με διαύγεια. Προσπαθήστε ρεαλιστικά να μην δραματοποιείτε τα πάντα ούτε να τα μεγεθύνετε τόσο. Είναι πραγματικά προσωπική σας επιλογή να υιοθετήσετε μια αίσια οπτική, να εστιάζετε στις λύσεις αντί για τα εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση. Ίσως να σας δυσκολέψουν κάπως οι επικοινωνίας, σε σημείο να προκύψουν αρκετές παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Διατηρήστε την εστίαση και τις αποστάσεις σας, ειδικά αν νιώθετε να αυξάνεται η ένταση στο περιβάλλον σας. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν είναι αποδοτική πρακτική.

ΛΕΩΝ

Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σας. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με περισσότερη υπευθυνότητα και εστίαση, αποβάλετε τις αμφιβολίες που σας κρατούν πίσω. Μόνο έτσι θα ακολουθήσετε την πορεία που έχετε χαράξει και θα την κάνετε πιο αποδοτική. Τα αποτελέσματα που θα αρχίσετε να έχετε σύντομα, θα επιβεβαιώσουν ότι κάνατε τις σωστές επιλογές. Όλα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν ακόμα και πιο αίσια απ’ όσο έχετε ονειρευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σφύζετε από αισιοδοξία και ζωτικότητα, ακριβώς αυτά τα εργαλεία χρειάζεστε, για να απαλλαγείτε από κάθε εμπόδιο που μπορεί να σας ταλαιπωρούσε. Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα θα βοηθήσουν να βάλετε όλα τα σχέδιά σας σε αίσια πορεία. Θα αρχίσετε να νιώθετε την ηρεμία και την ικανοποίηση που σας αξίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους όλοι οι τομείς σας αρχίζουν να εξελίσσονται με ηρεμία και χωρίς αναταράξεις. Θα σας κάνει καλό να πάρετε λίγη απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πάντα πιο σφαιρικά. Με υπομονή και λογική, θα δείτε τα πάντα να παίρνουν αίσια πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, αυτά τα όπλα θα σας χαρίσουν όση ώθηση χρειάζεστε, για να χειριστείτε προβλήματα του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό. Η δημοτικότητά σας αρχίζει να παίρνει ξανά την ανιούσα και οι ιδέες σας τυγχάνουν θετικής αποδοχής. Αξιοποιήστε αυτό το κλίμα για να επιστρατεύσετε σημαντικούς συμμάχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζετε να βλέπετε τις καταστάσεις υπό διαφορετική οπτική. Τώρα απαιτείται συγκέντρωση, προσοχή και στρατηγική, προκειμένου να μην ξεφύγετε από την πορεία σας. Θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε την άποψή σας για καταστάσεις και ανθρώπους, με εμπιστοσύνη στη λογική σας. Όταν θα ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητες, φροντίστε να χαρίσετε στον εαυτό σας και την ξεκούραση που έχει ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σας ευχαριστούν πλήρως όλα τα δεδομένα σας. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και είστε αναποφάσιστοι για την πορεία που θέλετε να πάρετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να ηρεμήσει, συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε, δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν. Σύντομα τα πάντα θα πάρουν αίσια πορεία, θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στη γη και θα είναι πιο εύκολο να στοχεύσετε στην κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα στήνουν ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς. Νιώθετε δραστήριοι και αναζωογονημένοι, είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Αδημονείτε να εξελίξετε τους στόχους σας μέχρι να τους φτάσετε στην υλοποίηση. Έχετε τα φόντα για να πετύχετε, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας πει το αντίθετο. Να εμπιστεύεστε μόνο το ένστικτο και το κριτήριό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, για να χειριστείτε αποδοτικά τις δυσκολίες. Να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό διατηρήστε την ηρεμία και την προσήλωση στους στόχους σας.

Ετικέτες: