PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 5 Μαΐου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναζητάς την ομορφιά της ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Συνεννόηση και ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, θα είστε εφοδιασμένοι με κατανόηση και διαλλακτικότητα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Με φιλικά και οικογενειακά άτομα οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη, οι μεταξύ σας κουβέντες θα είναι ειλικρινείς, θα εστιάσετε στα πραγματικά αισθήματα. Σε θέματα που εμφανίζετε αναποφασιστικότητα ζυγίστε τις καταστάσεις για να είστε σε θέση να κάνετε σωστές επιλογές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης μη φανείτε υπερβολικά ενθουσιώδεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι ώριμη και προσγειωμένη. Βάλτε σε πρόγραμμα τακτοποίησης τους λογαριασμούς σας, μην αμελήσετε τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, σκεφτείτε προνοητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευδιαθεσία και θετική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δε θα θελήσετε πιέσεις και αγχωμένες καταστάσεις, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάπως τις εργασιακές σας υποθέσεις. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε όμορφα, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε κοινωνικούς χώρους, να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξουν συναντήσεις με συγγενικά και αγαπημένα σας άτομα, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας. Εσείς οι στρεσαρισμένοι σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, αλλάζετε οπτική γωνία εστιάζετε στις αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές. Θα λάβετε φιλική πρόταση για να βγείτε έξω, η στάση σας θα είναι δεχτική, οι συναναστροφές σας θα είναι ανέμελες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποβάλλετε το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συγκαταβατική και πρόθυμη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να συνεργαστείτε. Λύνεται διαφωνία ή δυσκολία που υπήρχε στον εργασιακό σας χώρο, θα προκύψουν ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν παράπονα και υποσχέσεις. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές, δείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Θα έχετε την επιθυμία να ξοδέψετε και να ανανεωθείτε ωστόσο βάλτε κάποιο όριο. Θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική ανόδου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας και η πνευματική σας διαύγεια, η αντίληψη σας θα είναι σωστή, δε θα παρεκκλίνετε από τους πρωταρχικούς σκοπούς ούτε θα παρασυρθείτε από λόγια τρίτων. Ίσως να σας απασχολήσουν παρελθοντικά ζητήματα, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις, μιλήστε ανοιχτά στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να φαντάζετε και να ονειροπολεί, σε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό, προσοχή στις επιπολαιότητες, καλό θα είναι να μην ενεργήσετε ή αποφασίσετε υπό την επήρεια υπερβολικής αισιοδοξίας. Ανάγκη σας θα είναι η αναζωογόνηση, θα βρείτε διαθέσιμο χρόνο για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες. Προσπαθήστε να φανερώσετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, δώστε το άνοιγμα να σας εκδηλωθούν.

ΛΕΩΝ

Η επιλογή σας να μη εστιάσετε στα λόγια ή στις καταστάσεις που σας εκνευρίζουν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υπομονή σας, ψύχραιμη θα είναι η στάση σας. Από τις πράξεις σας θα λείπει το επίμονο πείσμα, θα αποφύγετε να μπλεχτείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε και όχι να συναγωνιστείτε. Στόχο βάζετε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, σε επαγγελματικά θέματα ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη η δράση σας, για την ώρα τα ρίσκα τα αφήνετε στην άκρη. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές, οι συναναστροφές που θα έχετε θα πορευτούν σε φιλικό και θερμό κλίμα. Τη βοήθεια σας θα προσφέρετε σε πρόσωπο που άμεσα θα σας φανερώσει πως χρειάζεται τη συμπαράσταση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεκτικότητα και συμπόνια θα δείξετε στα πρόσωπα που σας περιβάλουν, θα είστε συγκαταβατικοί και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική διάθεση, θα δικαιολογήσετε και θα κατανοήσετε. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος βελτίωσης. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις τα συμπεράσματα και τα πορίσματα σας δε θα πρέπει να είναι βιαστικά. Οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα είναι εύστοχες, διορθώνετε λανθασμένες παρελθοντικές πράξεις, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ενέργειες σας ήταν λάθος.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιόδοξη και θετική σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, εκδηλώστε και εκφράστε αυτό που νιώθετε. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα είναι σωστός καθοδηγητής. Φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να προστατεύσετε και να ασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα. Σκεφτείτε προνοητικά, κινηθείτε μεθοδικά, τα βήματα σας θα πρέπει να πατούν γερά στο έδαφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλοδιάθετη θα είναι η στάση σας, η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για διαφόρων ειδών συναναστροφές και επαφές. Λογική και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα που θα θέσετε θα τακτοποιήσουν οριστικά ένα εργασιακό σας θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια, προχωρήστε τα βήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα εκδηλωθείτε και θα εκφραστείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Φεύγουν οι ανασταλτικοί προβληματισμοί, ευδιάθετη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η θετική σας σκέψη θα καταφέρει να ανανεώσει τη διάθεση σας, στις συνομιλίες σας ειλικρίνεια και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η μεθοδική εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν στη βελτίωση. Συνετός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, δεν θα υπάρξουν υπερβολές στα έξοδα σας. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, φιλικά τηλεφωνήματα και όμορφες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια ευχάριστη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεώνεστε και βγαίνετε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν, είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον κοινωνικό. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για χαλάρωση και ψυχαγωγία, το νου σας να μην παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, φανείτε οργανωτικοί. Θα έχετε προτάσεις για φιλικές ή κοινωνικές επαφές και εσείς οι ίδιοι θα ανοιχτείτε, αν προσκαλέσετε ή προτείνετε θα πάρετε θετικές απαντήσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξει ισορροπία στις επαφές σας, δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στα συγγενικά σας άτομα, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Μη πάρετε αψήφιστα θέματα ή καταστάσεις που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον σας, κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλαρότητα και τάση ονειροπόλησης θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε τις βλέψεις και τα όνειρα σας παροντικά ή μελλοντικά. Ευχάριστα ανοίγματα θα εμφανιστούν, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναναστροφές και κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε σε επίπεδο γνωριμιών. Η συμπεριφορά σας θα είναι οικεία, φιλική και αυθόρμητη, καινούργια πρόσωπα θα σας γνωρίσουν και θα σας δείξουν τη συμπάθεια τους. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, σε προσωπικά θέματα προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα πρέπει να αποφύγετε την ανυπόμονη στάση. Το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, ανοίξτε συζητήσεις συναισθηματικής φύσης θα βρείτε κατανόηση.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Θα εμφανίσετε την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συνομιλίες, στα επίμαχα ζητήματα θα καταφέρετε να βρείτε δίοδο λύσης ή τακτοποίησης, δε θα θελήσετε να τρενάρετε άλλο τις καταστάσεις. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χεριά σας προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Μια ευχάριστη συνάντηση θα σας βγάλει από τη ρουτίνα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι κουβέντες σας θα είναι ανέμελες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment