PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 31 Μαρτίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η ομορφιά θα κυριαρχήσει γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας, μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε, με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, οριοθετημένη κρατήστε την παρορμητικότητα σας, μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, θα μιλήσετε με καινούργια άτομα. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, δοτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες, ο τρόπος σας ευγενικός. Σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά που απαιτείται λύση ή διόρθωση κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η συμπεριφορά σας, ίσως να προκύψουν διλλήματα και αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται να αμφιβάλετε και να απορρίψετε. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση να αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, σε άτομα που ήδη δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία τώρα η στάση σας θα είναι αυστηρή και καθετή. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, ενθουσιασμό θα νιώσετε για τα νέα ανοίγματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές υποθέσεις, ίσως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δε σας ικανοποιούν. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι. Θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, προτίμηση θα δείξετε στις συναναστροφές με άτομα όμοιων πεποιθήσεων ή απόψεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα προσοχή στους υπερβολικούς ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές ενέργειες, προσπαθήστε να ισορροπήσετε σκέψεις και πράξεις. Εσείς οι άνεργοι μη το βάζετε κάτω, οργανωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, σας συμβουλεύω να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, θα εμφανιστεί το άνοιγμα που προσμένετε. Κινηθείτε με τακτική, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τις αποφάσεις σας. Σε περίπτωση που ακούσετε λόγια ή σχόλια που σας δυσανασχετήσουν καλό θα είναι να τα επεξεργαστείτε με ορθολογισμό, τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο. Σε οικονομικά ζητήματα οι επιπόλαιες ενέργειες θα σας στοιχίσουν γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και μέθοδο. Σε περίπτωση που οι οφειλές τρέχουν μη τις αφήσετε να ξεφύγουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιθυμία σας θα είναι να ισορροπήσετε ψυχολογικά, θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Θα επιδοθείτε σε δραστηριότερες που σας ευχαριστούν, φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς ίσως να περάσετε σε προτάσεις ανανέωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Στα οικογενειακά σας θέματα θα δείξετε άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον, σε γονείς και αδέλφια θα προσφέρετε τη βοήθεια σας. Σε περίπτωση που αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις το νου σας στις υπερβολές, μη τάξετε κάτι που θα είναι δύσκολο να το προσφέρετε, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας.

ΛΕΩΝ

Εσείς που τον τελευταίο καιρό είσαστε κάπως απόμακροι και συναισθηματικά κλειστοί τώρα θα ανοιχτείτε και θα συζητήσετε, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε. Η σκέψη σας θα είναι αναλυτική, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε σε συγκεκριμένους στόχους. Σε συνθήκες πίεσης ή αντιλογίας προσοχή στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να μην υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, κινηθείτε με εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις λεκτικές κόντρες. Προτιμήστε τα λόγια σας να είναι ουσιαστικά και άμεσα, αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τις εκφράσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία νέας επαγγελματικής συνεργασίας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγει σε καλό. Σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά εστιάστε στον τρόπο επίλυσης, καλό θα είναι να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς, μην αφήσετε τις αρνητικές καταστάσεις να διαιωνίζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε διάθεση θετική, ανέμελη και αισιόδοξη, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό ίσως να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις. Τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με θέματα και καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις, θα καταφέρετε να δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Χειριστείτε με ωριμότητα τα οικονομικά σας, μη σκορπίσετε τα έσοδα σας. Προβείτε στην εξόφληση λογαριασμών, δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, εστιάσετε στην εξασφάλιση των ήδη κερδισμένων. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις επαγγελματικές σας συζητήσεις καλό θα είναι τις απόψεις σας να τις εκφράσετε με επιχειρήματα, σκεφτείτε πολύ καλά τις προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς οι αναποφάσιστοι προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά αποφεύγοντας τα αρνητικά σενάρια, το κλειδί τις επιτυχίας θα είναι η εσωτερική σας ισορροπία. Θα εμφανιστεί η ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο πέρα, τα γεγονότα δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους ή μπερδεμένους. Η ειρηνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να θεμελιώσετε σχέσεις, με τον τρόπο που θα μιλήσετε θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας. Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις ιδέες σας, εύστοχα θα είναι τα επιχειρήματα σας, θα μπορέσετε να πείσετε για την αποτελεσματικότητα τους. Αισιοδοξία και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η κρίση σας θα είναι σωστή. Οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν καινούργιες επαγγελματικές και οικονομικές βάσεις, η μεταξύ σας συνεργασία θα είναι δημιουργική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις εναλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους οι κυκλοθυμικές σας διαθέσεις. Προσπαθήστε να δείξετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο γι αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένες επιθυμίες και θέλω. Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις. Τα συναισθήματα σας θα πρέπει να τα κρατήστε υπό έλεγχο, αποφύγετε τις υπερβολές και τις έντονες εναλλαγές. Δεν θα πρέπει να υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη, προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε εφαρμογή θα βάλετε τις επαγγελματικές σας ιδέες, ωστόσο μη βιαστείτε αποφύγετε την ανυπομονησία. Προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό, υπολογίστε πολύ καλά τις πιθανότητες, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη που ενδεχομένως να τα είχατε βγάλει από τις προσδοκίες σας. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα φέρει ισορροπία στις συναδελφικές σας σχέσεις, η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα ενισχύσει τον επαγγελματισμό σας. Εκδηλωτική και αρκετά αποκαλυπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπετε στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να επηρεάσετε. Διατυπώσετε τις σκέψεις σας, προβείτε σε προτάσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στάση σας θα είναι κοινωνική, δοτική και συναισθηματική, στα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε είτε είναι οικογενειακά είτε φιλικά, δεν θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Θα την προσφέρετε την βοήθεια σας, με ειλικρίνεια και ευαισθησία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα επιδιώξετε ηρεμία και ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές υλικών αγαθών το νου σας να μην ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Αποφύγετε τις αντιοικονομικές επιλογές, βάλτε στην άκρη χρήματα για τις υποχρεώσεις και τους μηνιαίους σας λογαριασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεκτική θα είναι η στάση σας, με θετικότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Τα καινούργια ανοίγματα ή ενδεχόμενα θα σας τονώσουν ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τον έντονο συναισθηματισμό και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Φροντίστε τα σχέδια σας, επαγγελματικά ή προσωπικά να στηρίζονται στη λογική και όχι μόνο στις επιφανειακές εντυπώσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ καλά. Διατηρήσετε σταθεροί ειρμό στη σκέψη σας, οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες τεκμηριωμένες και όχι αόριστες. Συνευρέσεις θα έχετε με τα οικογενειακά σας άτομα, προστατευτικός θα είναι ο ρόλος σας σε άτομα μεγαλύτερης ή μικρότερης ηλικίας, θα προσφέρετε τη βοήθεια σας και τη φροντίδα σας.

ΙΧΘYΕΣ

Θετική θα είναι η στάση σας, θα είστε επικοινωνιακοί, ανοιχτόμυαλοι και αρκετά διαλλακτικοί. Τα ζητήματα στη σκέψη σας θα είναι ξεκαθαρισμένα χωρίς συναισθηματικούς κόμπους, θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και πώς να το διεκδικήσετε. Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας φέροντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εσείς οι κάπως στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας φορτίζει αρνητικά. Πνευματικότητα θα σας διακρίνει θα υπάρχει διαύγεια, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, ανάγκη σας θα είναι η ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας ζητήματα, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές ενέργειες. Αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα και τα αυξημένα έξοδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment