• Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Προβλέψεις για Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Peristeri News
Peristeri News
Σεπ30/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κινήσεις συμφιλίωσης.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να πρωτοστατήσετε, να πρωτοτυπήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις . Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που πολύ συχνά βαδίζετε σε τεντωμένο σκοινί προσοχή στις υπερβολές . Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε , σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή σε απιστίες και σε επιπολαιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα έχετε τη διάθεση να αποκτήσετε και να επεκταθείτε, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα,  θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Το καινούργιο επαγγελματικό ενδεχόμενο που θα προκύψει θα σας δώσει τη δυνατότητα  να βελτιώσετε τις συνθήκες και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ζυγό μια συνάντηση και μια συνομιλία θα καταλήξουν σε επιτυχία, οι διαπραγματεύσεις σας θα πάνε πολύ καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα, σήμερα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, θα δείξετε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα δείτε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι απολύτως ικανοποιητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για δημιουργική επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Τις απόψεις και τις προτάσεις σας θα τις διατυπώσετε με σαφήνεια χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο της αρνητικής κριτικής. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε σκέψεις και νέες ιδέες, στον εργασιακό σας χώρο θα εισακουστούν κάποιες παρατηρήσεις που θα αποφασίσετε να διατυπώσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα ,μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, εσάς τους απογοητευμένους ή χωρισμένους θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο. Εσείς οι δεσμευμένοι, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στις αλλαγές των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής θα εμφανιστεί στον Ζυγό, θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς και συγκαταβατικούς.  Σήμερα θα έχετε πολύ έντονα τη διάθεση να εκδηλώσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, θα ανοιχτείτε και θα μιλήσετε με τρόπο που θα φέρει συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, εσείς οι πιεσμένοι ή απογοητευμένοι  ενδεχομένως να καταφύγετε ψυχολογικά σε έξοδα που ουσιαστικά θα είναι περιττά.

ΛΕΩΝ

Με τον ερχομό του Ερμή στον Ζυγό θα έχετε διαύγεια σκέψης και έκφρασης, τώρα θα είστε σε θέση να αποκολληθείτε από πωρωμένες απόψεις, τις καταστάσεις θα τις αναλύσετε σφαιρικά ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα με τα υπέρ και τα κατά τους. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε ιδέες ανάγκες ή ακόμα και παράπονα, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται σήμερα να σας θυμηθεί πρόσωπο από το παρελθόν σας. Σε περίπτωση που λάβετε πρόταση για ραντεβού και το δεχτείτε, να ξέρετε πως θα υπάρξει κατάληξη επανένωσης, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα δεύτερης αρχής. Εσείς οι ελεύθεροι με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, θα φλερτάρετε, θα κερδίσετε συμπάθειες και εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό του Ερμή στον Ζυγό θα φανείτε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί, στις επαγγελματικές σας επαφές συνέδρια, παρουσιάσεις, ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με έκφραση λόγου θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις ανάγκες των περιστάσεων. Θα περάσουν κάποιες απόψεις οι ιδέες που θα προτείνετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Σε θέματα διαφωνιών δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική των επιχειρημάτων σας, μην υποπέσετε σε εκνευρισμούς. Στον αισθηματικό σας τομέα, συναισθηματικό  ξεκαθάρισμα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ένα οικείο και αυθόρμητο πρόσωπο θα κερδίσει την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ερχομό του Ερμή στο ζώδιο σας θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς. Σήμερα ίσως να μεσολαβήσετε σε μια διένεξη τρίτων ή κάποιων συγγενικών σας πρόσωπων, η παρέμβαση σας θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δοθεί λύση. Στον αισθηματικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα οργανώσετε τις κινήσεις σας για θέμα που αφορά τη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες,  διαφοροποιούνται οι επιθυμίες σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις τόσο επαγγελματικούς, όσο και αισθηματικούς.  Αυτή τη φορά με δυναμικότητα και αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τη βελτίωση,  αποφασιστική θα είναι η δράση σας, δεν θα σκοντάψετε σε αναστολές ή ανυπόστατες φοβίες . Παίρνετε τολμηρές αποφάσεις που στόχο θα έχουν να μεταβείτε ένα στάδιο πιο μπροστά. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό, η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή αισθηματικό, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Με το ταίρι σας κάτι θα σχεδιάσετε και θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε χωρίς δυσκολίες και κυρίως χωρίς εντάσεις ή διχογνωμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα φανείτε ριζοσπαστικοί, ασυγκράτητοι ίσως και κάπως υπέρ-αισιόδοξοι. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Προσοχή στις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις δυνατότητες,  οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Με  τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε με στόχο να  κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε τη στήριξη και την συμπαράσταση τους. Στον αισθηματικό σας τομέα εσάς τους ελεύθερους θα σας ενθουσιάσει πρόσωπο με ελκυστική εμφάνιση και αυθόρμητο χαρακτήρα, αυτή τη φορά δεν θα έχει σκοπό να μείνετε με σταυρωμένα χέρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας,  δε θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό προσγειωμένο θα είναι το σκεπτικό σας, θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας,  οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά  με θέματα που το τοπίο αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο. Στον αισθηματικό σας τομέα, προσοχή να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από λανθασμένες εντυπώσεις , όπου χρειάζεται διαλεύκανση δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τα ανοίξετε τα φτερά σας, σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε αλλαγές, ίσως να κάνετε το βήμα να ζητήσετε αύξηση ή να τολμήστε ένα καινούργιο επαγγελματικό άλμα. Ένα ανέλπιστο και ευχάριστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε το κάτι καλύτερο, αποκτάτε δυναμικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση, η υπερβολική αισιοδοξία θα πρέπει να αποφευχθεί. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή να μην παρανοήσετε τις προθέσεις των ατόμων που σας περικλείουν, οι καχύποπτες σκέψεις θα βασίζονται σε λάθος πληροφορίες ή κριτήρια.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην οικονομική σας βελτίωση, εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε ριψοκίνδυνα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να τα παίξετε όλα για όλα.  Σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε  στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε κινδύνους. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μην εμπιστευτείτε απόλυτα τη διαίσθηση σας μπορεί να σας εξαπατήσει. Στον αισθηματικό σας τομέα,  με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ζυγό, πρώην ταίρι σας θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, κατά πάσα πιθανότητα θα στοχεύει στην επανασύνδεση.

Ετικέτες: