PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εξωστρέφεια και επικοινωνιακή διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η εξωστρέφειά σου είναι έντονη. Όλα για εσένα είναι θέμα επικοινωνίας και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος – αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες – για να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις σε διάφορα θέματα. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο ευνοούνται και είναι εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις ανάλογες ασχολίες σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και θα υπάρχουν πολλές προσκλήσεις για εξόδους και πάρτι που θα θέλεις να παραβρεθείς. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια που θα σε αναζωογονήσουν και θα σε ξεκουράσουν. Πρόσεχε μόνο την απότομη μεταβολή της διάθεσή σου γιατί μπορεί να γίνεις νευρικός και αυθάδης, κάτι που θα ενοχλήσει τον περίγυρό σου και θα δημιουργήσει προστριβές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σου θέματα έρχονται στο επίκεντρο, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και είναι πιθανό να προκύψουν λογαριασμού ή έκτακτα έξοδα που θα σε απασχολήσουν. Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς νέες πηγές για να αυξήσεις το εισόδημά σου, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Η οικονομική άνεση ή μη που υπάρχει σε επηρεάζει άμεσα ψυχολογικά και είναι πιθανό να νιώθεις έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, που θα σε επηρεάσει στις σχέσεις με τους γύρω σου. Να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να εκδηλώσεις έντονη κτητικότητα και απολυτότητα, κάτι που θα προκαλέσει τριβές και εντάσεις. Περάσεις ένα όμορφο και ήσυχο βράδυ με δικούς σου ανθρώπους ή να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών με τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και η θέλησή σου είναι ισχυρή για να δρομολογήσεις νέες δραστηριότητες και συνεργασίες αλλά και να ολοκληρώσεις τρέχοντα θέματα που μπορεί να υπάρχουν. Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές συναισθηματικές σου ανάγκες και τις προβάλλεις έντονα στο περιβάλλον σου. Η επιθυμία σου είναι να μπορέσουν να γίνουν κατανοητές και να σε καλύψουν σε αυτά που έχεις ανάγκη. Τάσεις υποκειμενισμού εμφανίζονται, καθώς μπορεί να είσαι πολύ απορροφημένος στα προσωπικά σου θέλω και να αγνοείς παντελώς τις ανάγκες των άλλων, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο τρόπος που εκφράζεσαι μπορεί να είναι απότομος και καλό είναι να προσπαθήσεις να το ελέγξεις γιατί μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να σε ικανοποιήσουν πρόσωπα του περιβάλλοντος ή συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στους Διδύμους η διάθεσή σου γίνεται εσωστρεφής και μελαγχολική. Οι αναμνήσεις από καταστάσεις που σε στενοχώρησαν και σε έχουν στιγματίσει κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να ανακυκλώνεις συναισθήματα που δεν έχουν πια τίποτα να σου προσφέρουν. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τρέχουσες δραστηριότητες και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και να εκτεθείς. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει στην φωτεινή πλευρά της ζωής, αφήνοντας πίσω σου όλα αυτά που κάποτε σου στοίχησαν συναισθηματικά. Θα είναι εξαιρετικό για εσένα να ασχοληθείς σήμερα με καλλιτεχνικά αντικείμενα, μέσα από τα οποία θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου.

ΛΕΩΝ

Οι φίλοι και οι στόχοι που έχεις θέσει για το μέλλον βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και είσαι έντονα εξωστρεφή και κοινωνικός. Οι φιλικές σου παρέες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν θέλεις τίποτα περισσότερο από το να δεις φίλους, να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους, να τους εκφράσεις τις νέες ιδέες που έχεις, τους νέους στόχους σου για το μέλλον. Είναι βέβαιο ότι η πρωτοποριακή σου σκέψη και το επαναστατικό πνεύμα σου γίνεται πηγή έμπνευσης για τους άλλους και θα βρεθούν φίλοι που θα θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Σύλλογοι και ομάδες παίζουν επίσης κυρίαρχο ρόλο, καθώς θέλεις να προσφέρεις όσο μπορείς περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο και να σταθείς δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη στήριξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον επαγγελματικό τομέα και σε ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και σου δημιουργούν άγχος και ένταση. Είναι αλήθεια ότι προσπαθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ανταποκριθείς στις τρέχουσες απαιτήσεις και δείχνεις υπευθυνότητα, εργατικότητα και μεθοδικότητα σε ότι και αν σου αναθέτουν. Ο στόχος σου είναι να αναγνωριστεί η προσφορά σου και να διακριθείς στον επαγγελματικό χώρο. Είναι πιθανό να είσαι υπερευαίσθητος σε σχόλια που μπορεί να ακουστούν για εσένα και νιώσεις ότι σε θίγουν αυτά που ακούγονται. Πρόσεξε επίσης γιατί μπορεί να γίνεις αυταρχικός με τον τρόπο σου στους άλλους και να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις σε τέτοιες συμπεριφορές. Είναι καλή μέρα για να επαναπροσδιορίσεις επαγγελματικούς στόχους και επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Η πνευματική σου ανάπτυξη μπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους. Η διάθεσή σου είναι θετική και αισιόδοξη και αυτό γίνεται αντιληπτό αμέσως από το περιβάλλον σου. Σεμινάρια, σπουδές ή ημερίδες που σε ενδιαφέρουν μπαίνουν στο πρόγραμμά σου με μόνο σου σκοπό την διεύρυνση των γνώσεών σου. Η πορεία και η φιλοσοφία που ακολουθείς στην ζωή σου μπαίνει σε επαναπροσδιορισμό και είναι πιθανό να αποφασίσεις να αλλάξεις στάση σε πράγματα που σε ενοχλούν. Παρέες από παλιούς φίλους ή συγγενείς εξ αγχιστείας είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις και να συζητήσεις για διάφορα θέματα. Ένα ταξίδι στην ύπαιθρο θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να έρθεις σε επαφή με το πνεύμα και τις επιθυμίες σου που τόσο έχεις ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και ξυπνάς με έναν εκνευρισμό, χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τον λόγο. Στην διάρκεια της ημέρας ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος, γίνεσαι εσωστρεφής και καχύποπτος και μπορεί να έχεις έντονα ξεσπάσματα. Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς είναι πιθανό να προκύψουν που θα πρέπει να διευθετήσεις και αυτό μπορεί να σε αγχώσει. Είναι εξαιρετική μέρα για επενδύσεις ή αν ενδιαφέρεσαι για δάνεια και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα συμφέροντά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η διαίσθησή σου σε οδηγεί στην καλύτερη δυνατή λύση. Μπορείς να ασχοληθείς με ψυχολογία ή εσωτερισμό, που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την διάθεσή σου και θα εκτονώσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου, αποφεύγοντας έτσι να δημιουργήσεις συγκρούσεις εκεί που δεν πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αγγίζει τον πολύ σημαντικό τομέα των σχέσεών σου με το περιβάλλον αλλά και με τους συνεργάτες σου. Είναι αλήθεια ότι μπορεί η συναισθηματική σου ασφάλεια να εξαρτάται από τις διαθέσεις των άλλων και εσύ να μπεις στην διαδικασία να κρατήσεις ισορροπίες με κόστος, συνήθως, αυτά που εσύ επιθυμείς. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις αργότερα και αυτό είναι κάτι που καλό είναι να το έχεις υπόψη σου. Θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία διαλόγου και να εκδηλώσεις τα θέλω σου άφοβα, αλλά να είσαι έτοιμος να ακούσεις και από τους άλλους την δική τους αλήθεια, γιατί είναι πιθανό να προσπαθείς να εξιδανικεύεις την δική σου στάση και να ρίχνει τις ευθύνες στους γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εργασία και η έντονη καθημερινότητα είναι αυτά που σε προβληματίζουν, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το πρόγραμμά σου γίνεται όλο και πιο ασφυκτικό, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει και να σε κάνει νευρικό. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχουν προκύψει στον εργασιακό χώρο σε βάζουν σε ένταση και είναι πολύ πιθανό αν δεν προσέξεις να δημιουργήσεις προστριβές με τους γύρω σου, καθώς μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός και γκρινιάρης. Προσπάθησε να μην αφήνεις στην άκρη το συναίσθημα γιατί η εκλογίκευση όλων δεν θα βοηθήσει στις προσωπικές σχέσεις που έχεις με συναδέλφους. Είναι εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και μπορείς να επιλέξεις ένα άθλημα ή διατροφή που θα σε βάλει σε διαδικασία να προσέξεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας και το φλερτ πρωταγωνιστούν σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στους Διδύμους και εσένα να βρίσκεσαι στον έβδομο ουρανό από άποψη κεφιού και χαράς. Εκφράζεσαι έντονα στους γύρω σου και ο θεατρικός τρόπος που έχεις μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα των γύρω σου και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτό θέλεις ούτως ή άλλως. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις διακοπές εν μέσω εορτών για να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές, άλλωστε θέλεις να απολαύσεις την ζωή σου. Αφήνεις πίσω σου ότι έχει να κάνει με καθημερινή τριβή, κάτι που μπορεί να σε εκθέσει σε περίπτωση που αδιαφορήσεις για πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα. Το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι μέσα στα σχέδιά σου, καθώς έρχεσαι σε επαφή με την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να έχουν προκύψει ζητήματα που θα πρέπει να λύσεις με τα οικεία σου πρόσωπα και μπαίνεις σε συζητήσεις μαζί τους για να δρομολογηθούν κατάλληλα. Η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής και έντονα κυκλοθυμική και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με τους δικούς σου ανθρώπους. Μπαίνεις σε διαδικασία απολογισμού για συμπεριφορές και αντιδράσεις που είχες τον τελευταίο καιρό. Θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, το περιποιείσαι και μπορεί να αλλάξεις πράγματα στην διακόσμησή του που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η θαλπωρή που θέλεις να νιώσεις σε κάνει να καλείς τους κοντινούς σου ανθρώπους για να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ μαζί τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment