PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ευκαιρίες για κοινωνικές εξόδους.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα δίνει, αρμονικό κλίμα στην εργασία και άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους. Μέσω της διπλωματίας λύνεις όλα τα θέματα που προκύπτουν και οι γύρω σου νιώθουν ευχαριστημένοι από εσένα. Σήμερα μπορείς να αποκαταστήσεις μια σχέση με φιλικό πρόσωπο που είχε πρόβλημα στο παρελθόν. Συναισθηματικά, μπορείς να κερδίσεις το αντίθετο φύλο σήμερα με την ευγενική και ιπποτική σου συμπεριφορά. Γοητεύεις με τα λόγια σου που βγαίνουν με φυσικό τρόπο. Πρόσεξε μόνο μην τάξεις παραπάνω από αυτά που μπορείς να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα, σε κάνει κάπως συγκρατημένο, όσον αφορά τα λόγια σου και τις αντιδράσεις σου. Μετράς και ζυγίζεις τις κινήσεις σου, προσπαθώντας να αποφύγεις λάθη. Ίσως βέβαια έτσι να μην αντιλαμβάνονται οι γύρω σου αυτά που νιώθεις πραγματικά. Συναισθηματικά, υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν. Οι απαιτήσεις σου από το σύντροφό σου είναι πολλές και νιώθεις ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Μέτρα και αυτά που είσαι διατεθειμένος εσύ να δώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα από λάθος οικονομικούς χειρισμούς να νιώσεις ανασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε αγορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Θα υπάρχουν ευκαιρίες να αναδείξεις τα ταλέντα σου μέσα από την εργασία σου και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν την αξία σου. Υπάρχουν κάποια θέματα που σε κάνουν και γκρινιάζεις. Είναι και το οικογενειακό περιβάλλον που σε έχει ζορίσει επεμβαίνοντας στην προσωπική σου ζωή τον τελευταίο καιρό. Μην δίνεις σημασία όσο μπορείς και μην πιάνεσαι από λεπτομέρειες για να γκρινιάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, υπάρχουν ευκαιρίες να διασκεδάσεις. Οι φίλοι σου, ο ερωτικός σου σύντροφος και γενικά το περιβάλλον σου, οι δικοί σου άνθρωποι, αποζητούν τη συντροφιά σου. Υπάρχουν στιγμές που χαλαρώνεις και βρίσκεις το κέφι σου. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις τύψεις που αφήνεις κάποιες υποχρεώσεις στη μέση. Στο κάτω κάτω μια ζωή την έχουμε και δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείς με επαγγελματικά που δεν πάνε και τόσο καλά, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Προσπάθησε να είσαι μετρημένος και τυπικός σε αυτόν τον τομέα και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η μέρα, σου δίνει ηρεμία και αρμονία σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Μπορείς επιτέλους να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου και να κάνεις πάλι σχέδια για το μέλλον. Θα υπάρχουν στιγμές στην ημέρα που θα θέλεις να γκρινιάξεις βέβαια για όλα αυτά που σου έχουν συμβεί αλλά ευτυχώς οι φίλοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν. Συναισθητικά, βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν ξέρεις τι θέλεις. Έχεις βαρεθεί τη διαδικασία, γνωριμία, ραντεβού. Θέλεις από την αρχή να σου πει κάποιος, με έναν μαγικό τρόπο, αν ταιριάζεις από την πρώτη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα, θα σου δώσει αρμονικές σχέσεις σήμερα και θα σε κάνει να τα πας καλά ακόμη και με τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Θα υπάρξουν μέσα στο επαγγελματικό διάφορες συζητήσεις. Ίσως χρειαστεί σήμερα να συνεργαστείς με τους γύρω σου για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Τα καταφέρνεις τέλεια και υπάρχει αναγνώριση από τους ανωτέρους σου. Συναισθηματικά, έχεις ευχάριστη διάθεση ότι και να συμβαίνει. Αυτό σε βοηθάει να μην το βάζεις κάτω εύκολα και να προσπαθείς ώστε να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα αποκαθιστά τις σχέσεις σου με το σύντροφό σου, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι δεκτικοί οι γύρω σου απέναντί σου. Θέλουν να τα πάνε καλά μαζί σου και το καταφέρνουν. Λίγα νεύρα μπορεί να σου δημιουργηθούν από το οικονομικό. Επιπλέον υποχρεώσεις που έχουν προκύψει σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Συναισθηματικά, υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, βγες και διασκέδασε με φίλους, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συνεργασία σήμερα με συναδέλφους ευνοείται και έτσι η δουλειά γίνεται πιο ευχάριστη και πιο εύκολη. Δείχνεις να είσαι ευέλικτος και να ελίσσεσαι σε θέματα που προκύπτουν. Όσον αφορά τα αισθηματικά, θέλεις να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Σήμερα είναι ευκαιρία να το καταφέρεις. Υπάρχουν απροσδόκητες εκπλήξεις. Μέσα από αλλαγές που γίνονται ξαφνικά, μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου και τη γεμίζουν χρώμα. Κάπου εκεί μέσα βρίσκεις και ένα ερωτικό ενδιαφέρον που σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις γοητεία και τη χρησιμοποιείς για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Με τη σωστή επικοινωνία κάνεις τους γύρω σου συμμάχους σου. Οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σου. Συναισθηματικά υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όσον αφορά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να βρεις απαντήσεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα την αλήθεια. Αν είσαι σε σχέση έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου και περνάς μια ρομαντική βραδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις παραμελήσει τους αγαπημένους και σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επανορθώσεις. Από τη μια χρειάζεσαι χρόνο με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και από την άλλη θέλεις να δεις φίλους και να διασκεδάσεις ξέγνοιαστος, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Βρες τη χρυσή τομή για να μην σκορπίζεσαι, και χάνεις χρόνο χωρίς να είναι κανείς ευχαριστημένος. Επαγγελματικά, υπάρχει ρουτίνα, υποχρεώσεις και κούραση. Με τον προγραμματισμό σου όμως και τη διπλωματία σου τα καταφέρνεις άρτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις. Καταφέρνεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται όμως και να βγεις νικητής. Ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με την περιποίηση σου και την ομορφιά σου. Ανανεώνεις την εμφάνισή σου, έχεις έντονο μαγνητισμό και ερωτική διάθεση. Έτσι, οι άλλοι θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου. Κατακτάς το ερωτικό σου ενδιαφέρον χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Αν είσαι σε σχέση, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου, μέσα από μια έκπληξη που θα σου ετοιμάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα, σε κάνει ήρεμο και φιλοσοφημένο. Δίνεις τις συμβουλές σου στους γύρω σου και τους βοηθάς. Σήμερα έχεις την ανάγκη να βγάλεις από τη ζωή σου ότι θεωρείς ότι δεν σου κάνει καλό και σε κρατάει πίσω. Οικονομικά υπάρχουν κάποια επιπλέον χρήματα που λαμβάνεις και σε καθησυχάζουν ως προς αυτό το άγχος των προηγούμενων ημερών. Συναισθηματικά, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλεις έχεις νεύρα. Δοκίμασε να μην δίνεις τόση σημασία στις λεπτομέρειες και θα δεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment