PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δραστήριοι και δυναμικοί.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας επιθυμία σας θα είναι η επιβολή και η κατάκτηση, με δυναμικότητα θα χειριστείτε τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τυχεροί θα φανείτε σε θέματα οικονομικής εξέλιξης, θα λάβετε χρήματα, θα προβείτε σε αγορές. Προσοχή στις συνομιλίες σας, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως αντιδραστικά, θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα λάβετε φιλικές  προτάσεις  που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Στο κλείσιμο της μέρας ετοιμαστείτε για συνάντηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, προμηνύονται θερμές στιγμές. Δεν θα απορρίψετε το πρόσωπο που θα εκδηλώσει την έλξη του για εσάς, στο χέρι σας θα βρίσκεται το ξεκίνημα νέας και σταθερής σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ζωηρός θα είναι ο συναισθηματισμός σας κόσμος, αυθορμητισμός και ορμή θα υπάρξει στις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να συγκρατηθείτε σε περίπτωση εκνευρισμού. Σήμερα θα απομακρυνθείτε συνειδητά από πρόσωπα που αδυνατούν να σας υποστηρίξουν ή έστω να  συμφωνήσουν με τις ιδέες ή τις απόψεις σας. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες, κρατήστε διπλωματική στάση. Σε φιλική παρέα θα τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου που δεν αποκλείεται σε βάθος χρόνου να αποτελέσει ταίρι στη ζωή σας. Θα ξεκινήσετε επαφές που στην πορεία θα πάρουν άλλου είδους διαστάσεις, η μεταξύ σας αμοιβαία συμπάθεια θα εξελιχτεί σε έλξη, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ανανεώνεται το σκεπτικό σας,  τώρα  βασική σας προτεραιότητα θα είναι να διεκδικήσετε και να εξελιχτείτε με στόχο την προσωπική σας βελτίωση επαγγελματική και οικονομική. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Στον αισθηματικό σας τομέα εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, με ενθουσιασμό θα χειριστείτε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Σε περίπτωση που ήδη είστε σε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμευτικές πράξεις. Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για εσάς τους ερωτευμένους έρχονται ευχάριστες επαφές, η σχέση σας μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής πορείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό αποφασιστικές θα είναι οι πράξεις σας, ωστόσο προσοχή στην έκταση της παρορμητικότητας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε το υπερβολικό πείσμα και τις απότομες αντιδράσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας κυρίως σε θέματα οικονομικής διεκδίκησης. Θα έχετε διάθεση για ανταγωνιστικές ενέργειες,  προσπαθήστε να τις διατηρήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Σε θέματα αισθηματικά  κάπως τολμηρή και ατίθαση θα είναι η καρδιά σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε πράξεις προσέγγισης. Τα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θετική ανταπόκριση θα λάβετε στο τηλεφώνημα που θα κάνετε. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, θα τολμήσει να φανερώσει την επιθυμία που θα έχει για επανένωση,  στο χέρι σας θα είναι να ξεκινήσετε νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό σας φέρνει καινούργια ανοίγματα, σήμερα κινηθείτε αποφασιστικά θα κλείσουν υπέρ σας επίμαχα εργασιακά ζητήματα, θα υπάρξει νέα επαγγελματική πρόταση μελλοντικής προοπτικής. Δημιουργική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας, θα  δείξετε σοβαρότητα και επαγγελματισμό κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση συνεργατών σας ή και κάποιων ανωτέρων προσώπων. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας αποτρέψει από την μοναχικότητα, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Σε φιλική συνάντηση δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκπλήξεις, κρατήστε ζωηρό το ταπεραμέντο σας, γοητευτικό πρόσωπο θα καταφέρει να βρει τον κατάλληλο τρόπο να σας πλησιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σιγουριά θα δείξετε στις ικανότητες σας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην εποικοδομητική αλλαγή και στον απεγκλωβισμό από τη στασιμότητα. Ευχάριστες και δημιουργικές θα είναι οι επαφές σας επαγγελματικές φιλικές ή οικογενειακές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε αυθόρμητα,  εκφραστείτε ελεύθερα, διατυπώστε τις απόψεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα η θερμότητα που θα δείξετε στο ταίρι σας, θα βοηθήσει στο να περάσετε ευχάριστες στιγμές μεταξύ σας. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία, θα σας ενθουσιάσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας φλερτάρει. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε, αρπάξτε την ευκαιρία χωρίς καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σας βοηθήσει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, φεύγει η διστακτικότητα, τώρα θα είστε σε θέση να περιορίσετε επιφυλάξεις και αναστολές. Εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα μιλήσετε ευθέως,  θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αρκετά τολμηροί στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών προσοχή στις πεισματικές αντιδράσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα θα προκύψει δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την εμφάνιση του με τολμηρή πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό παίρνετε την απόφαση να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, στις τρέχουσες υποθέσεις σας αναλαμβάνετε τα ηνία. Στόχος σας θα είναι να  ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να λύσετε ψυχολογικά συμπλέγματα που είναι η αίτια των ανασφαλειών σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και τα αισθήματα σας θα φέρει άνοιγμα στην προσωπική σας ζωή. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης με πρόσωπο που ο λόγος χωρισμού ήταν ανούσιος ή παρορμητικός. Για εσάς τους ελευθέρους  θα υπάρξει ευχάριστη γνωριμία , ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα συνομιλήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αυθορμητισμός και ενθουσιασμός. Σε επαγγελματικά ζητήματα θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, τα βήματα σας θα είναι τολμηρά ωστόσο προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, λογαριάστε πολύ καλά τις οικονομικές συνιστώσες. Ένταση και ορμή θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος,  αποφύγετε να φανείτε απόλυτοι είτε στις απόψεις σας είτε στις επιθυμίες σας. Επειδή θα προσπαθήσετε με επιμονή να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πιέσεις, γι αυτό προσοχή να μην πέσετε σε πράξεις  σπασμωδικές ή ανεξέλεγκτα παρορμητικές. Κρατήστε θετική και ήρεμη στάση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές παρέες. Σε συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα θα σας ανοιχτεί καινούργια προοπτική, το πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα σας γοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ηγετικές σας διαθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια , με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό θα νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε ίσως και να εξουσιάσετε, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι να αναλάβετε την αρχηγεία τόσο μέσα στον εργασιακό σας χώρο, όσο και μέσα στη σχέση σας.  Με παρορμητικό τρόπο θα διεκδικήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να περάσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας κερδίζοντας το πάνω χέρι. Στα αισθηματικά σας, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δημιουργήσει την ανάγκη συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, ωστόσο αν φανείτε συγκρατημένοι τότε όλα θα λυθούν και μάλιστα υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης τόσο οικονομικής όσο και αισθηματικής φύσης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις,  κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η  επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσει σε πράξεις ρίσκου. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, η απόφαση σας ναι μεν θα είναι παρορμητική, ωστόσο το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από περιορισμούς και όρια, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

ΙΧΘYΕΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο ίσως να σας κάνει κάπως εγωκεντρικούς και αρκετά ανταγωνιστικούς. Δώστε προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αν μελετήσετε τα επιχειρήματα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε στις διαπραγματεύσεις σας. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, θα προβείτε σε αγορές που από καιρό έχετε κατά νου. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για διαφορών ειδών δραστηριότητες, κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, θα υπάρξουν απρόοπτες και ευχάριστες συναντήσεις. Η γοητεία σας θα είναι έντονη θα καταφέρετε να προσελκύσετε κοντά σας ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα ανοίξει νέες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment