PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα εκπλήξεις και απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να πρωτοτυπήσεις… ακόμη περισσότερο και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να είσαι εσύ το «θύμα» απρόβλεπτων καταστάσεων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία να ηγηθείς σε μια σημαντική υπόθεση, αναδεικνύοντας τα προσόντα σου.

Ερωτικά

Αρκετά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αυτήν την φορά είναι για το.. καλό σου! Ίσως μάλιστα μια κρυφή διαμεσολάβηση να σε φέρει πολύ πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω εγείρει περισσότερες απαιτήσεις σχετικά με επικοινωνιακές αναγκαιότητες που πρέπει να εκπληρωθούν, οπότε μην περιμένεις η μέρα σου να εξελιχθεί… ήρεμα κι απλά. Ίσως μάλιστα να προκύψουν και κάποια συμβάντα που θα σε ξενίσουν ή θα σε σοκάρουν. Επιπλέον, ο Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού.

Ερωτικά

Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου είναι το πρώτο βήμα για να μεγαλώσεις το «target group» των υποψηφίων, αυτήν την φορά μάλιστα μπορεί να έρθεις σε επαφή με αξιοσημείωτους ανθρώπους που θα σε γοητεύσουν και θα τους γοητεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό είναι βέβαια ένα «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μία πλευρά μπορεί να αναδείξει την ικανότητα σου να επιβάλλεις την τάξη στο «χάος», από την άλλη όμως είναι το ίδιο πιθανό να σε παρασύρει σε προκλήσεις ή ακρότητες αν γύρω σου επικρατεί… ηρεμία! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο έχεις σίγουρα το πλεονέκτημα και δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις με μια κοινή παρουσία σε κάποια εκδήλωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σπείρει στο διάβα σου ακατανόητες συμπεριφορές και απρόβλεπτα περιστατικά κι αν δεν επιδείξεις την απαιτούμενη «ελαστικότητα», κινδυνεύεις να αναλωθείς σε λεκτικές προστριβές που θα σε… πληγώσουν! Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι τουλάχιστον για σήμερα είναι οι άλλοι που «κάνουν παιχνίδι» στην ζωή σου.

Ερωτικά

Κάποιος/α δείχνει μια εμφανή προτίμηση προς το πρόσωπο σου, φαίνεται όμως ότι οι αφετηρίες του/της δεν είναι τόσο συναισθηματικές όσο κοινωνικές, σε θεωρεί δηλαδή το κατάλληλο πρόσωπο για «επίδειξη»!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα αρκετά συμβατό με την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις και σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να αναδείξεις την μοναδικότητα σου, έστω κι αν αυτή εκφραστεί με μια δόση… σνομπισμού! Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην παραβλέψεις θέματα που σχετίζονται με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά

Σήμερα ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων «προσωπικών δεδομένων» σου, τελικά όμως όλη αυτή η «κινητικότητα» μπορεί να σε ευνοήσει φέρνοντας… πολύ κοντά σου μια «διακεκριμένη» προσωπικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο δημιουργικό/η κι έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξασκηθείς στο «παίζω και μαθαίνω». Επιπλέον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα όμως η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει μια απρόβλεπτη εξέλιξη στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Φαίνεται πως η πειραματική σου διάθεση είναι μάλλον αυξημένη, κάτι που αναπόφευκτα διευρύνει τις διαθέσιμες επιλογές σου. Κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να σου γίνει μια «επίσημη» πρόταση που δεν την λες και… αδιάφορη!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι ισορροπίες αλλάζουν… ταχύτατα! Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα, επιλέγοντας, αν χρειαστεί, να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες φάνταζε ανταγωνιστικό απέναντι σου. Αντίθετα όμως είναι πιθανό να προκύψουν «θέματα» σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς από κάποιες εξελίξεις.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να βρεις τον άνθρωπο σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση,
μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο και να το… πάρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να συλλέξεις πληροφορίες για μια υπόθεση που σε απασχολεί. Φρόντισε ωστόσο να αξιολογήσεις τις προτεραιότητες σου, ώστε να μην αναλωθείς σε… κουτσομπολιά! Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σου πλαίσιο.

Ερωτικά

Αν παρ’ ελπίδα θεωρούσες ότι κάποια πράγματα θα έμεναν για πάντα κρυφά μάλλον ήρθε η ώρα να… διαψευστείς! Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να αποκτήσεις άμεση πρόσβαση στα «ενδότερα» ενός αριστοκρατικού κύκλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στην όσο το δυνατόν ορθολογικότερη διαχείριση των οικονομικών σου, αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές και δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό προάγει την πρωτοτυπία και την διαφορετικότητα σου, επιφέροντας λαμπρά αποτελέσματα.

Ερωτικά

Η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις κι εδώ βέβαια θα «μετρήσει» πολύ το κατά πόσον έχεις ήδη κάποια δέσμευση. Είπαμε… ελευθερία, όχι αναρχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα προσόντα σου, ώστε να βάλεις έγκαιρα σε τάξη, οτιδήποτε πάει να… ξεφύγει από τα μέτρα σου. Κι είναι βέβαιο ότι σε σχέση με την δουλειά και τις κοινωνικές προτεραιότητες σου μπορεί να έχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα, αντίθετα όμως σε αυτήν την φάση οι σχέσεις με τους οικείους σου είναι και η «αχίλλειος πτέρνα» σου!

Ερωτικά

Η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο/η, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια… άκρως ενδιαφέρουσα είδηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό «βγάζει στην φόρα» τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και τις… παραξενιές σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση σε πρόσωπα ή κύκλους που γενικά θεωρούνται δύσκολοι στην προσέγγιση τους. Αντίθετα, πρόσεξε μήπως πάρεις «ελαφρά» μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, που τελικά μπορεί να εξελιχθεί σε… βραχνά!

Ερωτικά

Φαίνεται πως δεν θες και πολύ για να… προκαλέσεις την τύχη σου, κάτι που μπορεί να έχει θετικές συνέπειες αν είσαι μόνος/η αλλά και να προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και απ’ ότι φαίνεται θα «μαζέψεις» πολλά πλεονεκτήματα από αυτό το άνοιγμα. Φρόντισε μόνον να μην αναλωθείς σε ανούσιες υποθέσεις που αφορούν κυρίως σε φίλους ή φίλες ή γενικότερα στις ζωές των… άλλων! Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο ή δώρο.

Ερωτικά

Το ότι αυτήν την περίοδο έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας» δεν είναι διόλου «της φαντασίας σου». Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, «πες το και θα γίνει»!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment