PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 31 Μαΐου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχος.

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε ίσως να σας κάνει κάπως εγωκεντρικούς και αρκετά ανταγωνιστικούς, προσοχή να μην φθείρετε την ψυχολογία σας σε ανούσιες κόντρες. Δώστε προσοχή στην επικοινωνιακή σας τακτική, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη και την ασυμβίβαστη στάση. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, αν μελετήσετε τα επιχειρήματα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε στις διαπραγματεύσεις σας. Σε περίπτωση που πρέπει να διαχειριστείτε χρηματικά ποσά στοχεύστε στην επένδυση και όχι σε περιττές αγορές ή σε αντικείμενα εντυπωσιασμού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, σήμερα δε θα ανεχτείτε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στις αντιδράσεις σας. Βγείτε έξω με φίλους, κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να ανοίξετε θέματα συζήτησης που να μπορούν να σας χαλαρώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή να μη στρεσάρετε τον εαυτό σας και υποπέσετε σε κινήσεις άγχους. Θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας για κυριαρχία και επιβολή, δεν αποκλείεται με τις πράξεις σας ή με το ύφος σας να προκαλέσετε χωρίς να το καταλάβετε, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένη στάση. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσέξτε τι θα επιλέξετε και ποια θα είναι τα βήματα σας. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ο τρόπος συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι μεθοδικός και προσεγμένος. Στις συζητήσεις σας δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, αποβάλλετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη για να μην υπάρξουν αντιξοότητες και ρήξεις. Κάντε το βήμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας είναι τεταμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κινηθείτε μεθοδικά και θα επιμείνετε, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις ή στις προσδοκίες που θα έχετε, ο πήχης δε θα πρέπει να ξεπερνά το εφικτό. Εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας κυνηγήστε τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές, προχωρήστε σε καινούργιες συνεργασίες. Σε οικονομικά θέματα σας συμβουλεύω να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και οφειλές, βάλτε σε τάξη και πρόγραμμα διεκπεραίωσης τις υποχρεώσεις σας. Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο εκδηλωτική και αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε προσιτοί και συζητήσιμοι ωστόσο κάποια πλευρά σας θα την κρατήσετε κλειστή. Σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα αποφύγετε τις εντάσεις και τις σκηνές κυριαρχίας καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοούνται τα επαγγελματικά εγχειρήματα, καταφθάνουν ενθαρρυντικά γεγονότα, συνεχίστε τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για νέο ξεκίνημα, εσείς οι άνεργοι αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, δείτε με θετική διάθεση την προοπτική που θα εμφανιστεί. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, προσπαθήστε να διατηρήσετε και να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. Σε θέματα διαπραγματεύσεων και αγοροπωλησιών δώστε μεγάλη προσοχή, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, στις συμφωνίες σας δε θα υπάρξουν αντιξοότητες ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγουν οι παρορμητικές αποφάσεις. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης ή αποταμίευσης, τα χρηματικά σας έσοδα καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά και όχι να τα καταναλώσετε.

ΛΕΩΝ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, σήμερα η πορεία και η κατάληξη των επαφών σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει το πείσμα σας και η ανάγκη σας για κυριαρχία ή εντυπωσιασμό. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που να δημιουργήσετε κλίμα ανταγωνισμού. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο συμπεριφοράς. Έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν νέες οικονομικές προοπτικές, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά και μακροχρόνια γι αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με υπομονή. Τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια σχετική τάξη, εστιάστε στις υποθέσεις που επείγει η διεκπεραίωση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωτική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας και να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές απαιτήσεις της ημέρας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εγχειρήματα επέκτασης ή κατοχύρωσης, προχωρήστε με μεθοδικά βήματα. Δοτική θα είναι η στάση σας, ίσως να γίνουν από πλευρά σας πράξεις που θα φέρουν ριζικές λύσεις. Τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε με ωριμότητα, δε θα λείψουν οι συζητήσεις σοβαρού επιπέδου. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα βρείτε κοινά ενδιαφέροντα ενδεχομένως να προκύψουν και νέες συνεργασίες. Σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε φιλικά ή οικογένεια, σε περίπτωση που έχετε κάποιο συναισθηματικό πρόβλημα θα είναι λάθος αν κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Σκεφτείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας πορεία ωστόσο θα πρέπει οι κινήσεις και οι βλέψεις σας να μην αεροβατούν. Εσείς που θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, οι υπερβολές και τα έντονα ρίσκα θα πρέπει να αποφευχθούν. Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα μην δημιουργήσετε συνθήκες επιπλέον άγχους. Ο επαγγελματικός διάλογος που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τερματίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μεταξύ σας. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε η συνεργασία σας θα αναδομηθεί επάνω σε καινούργια πλέον δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωμένοι θα είστε στην επαγγελματική σας εξέλιξη και στις τρέχουσες υποθέσεις, θα καταφέρετε να σκεφτείτε με σύνεση και ορθολογισμό, θα συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι δυνατότητες σας και αναλόγως θα περάσετε σε διεκδικήσεις πατώντας γερά στο έδαφος. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αμφιβολίες και ανασφάλειες που βάση είχαν κάποιες ανυπόστατες καχυποψίες. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις άτοπες αμφισβητήσεις. Εσείς που πρέπει να διεκπεραιώσετε κάποιες συγκεκριμένες εργασίες θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το άγχος σας, βάλτε σε ιεραρχική σειρά υποχρεώσεις και ευθύνες. Στο κλείσιμο της μέρας θα αναζητήσετε ξέγνοιαστες συντροφιές και επαφές, φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Κοινωνικοποιηθείτε, φροντίστε να δημιουργηθούν ευχάριστες και ανέμελες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαλλαγείτε από το άγχος και τις θολές ή απαισιόδοξες σκέψεις, ανανεώστε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα τονώσει την αποφασιστικότητα σας, αξιοποιήστε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ορθολογισμό, ξεκαθαρίστε, προσπαθήστε να αποφύγετε αποφάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις θα περάσει τις σχέσεις σας φιλικές και οικογενειακές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Ασχοληθείτε με την πνευματική και εσωτερική σας ισορροπία, φροντίστε για την υγεία σας ψυχική και σωματική, καταπιαστείτε με δραστηριότητες ή χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, οι φιλικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις σας, θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Ενδεχομένως να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει το οικονομικό σας επίπεδο, αν εσείς προτείνετε κάποια συνεργασία θα λάβετε απάντηση θετική. Ποικιλία θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις υπερβολές. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση και το άγχος, κινηθείτε ελεγχόμενα και χαλαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καταφθάνει εποικοδομητικό έναυσμα που θα τονώσει τη ζωτικότητα σας. Εσείς οι απογοητευμένοι που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αλλάζετε τρόπο σκέψης με αφορμή μια πρόταση που θα σας γίνει. Σας προτρέπω να την δεχτείτε θα αποδειχτεί συμφέρουσα, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αν στο προηγούμενο στάδιο υπήρχαν κόντρες ή δυσαρέσκειες τώρα το έδαφος θα είναι συνεννοήσιμο, θα δοθούν λύσεις. Εσείς που είστε σε δίλλημα αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης, σκεφτείτε αντικειμενικά. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις καχύποπτες θεωρίες θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Διατηρείστε σε ισορροπία και ηρεμία τον συναισθηματικό σας κόσμο, μη δώσετε έκταση στα ασήμαντα θέματα.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε και να πορευτείτε με σταθερότητα. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος, ανησυχία και ψυχολογικό στρες. Προκειμένου να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία θα επιχειρήσετε να κλείσετε και να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για συζητήσεις, τελεσίδικα αποτέλεσμα και κλείσιμο συμφωνιών, κινηθείτε με ειλικρίνεια και ρεαλιστική σκέψη. Δώστε ώθηση στο να υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις, αυτά που θα ειπωθούν θα φέρουν άμεσα και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, αν φανείτε εριστικοί ή ανυποχώρητοι το αποτέλεσμα που θα υπάρξει δε θα σας ικανοποιήσει. Αποφύγετε συνομιλίες για θέματα που σας εκνευρίζουν, εστιάστε στις πρόσχαρες κουβέντες και στις ανέμελες επαφές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment