PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα εκμυστηρεύσεις αλλά και «πονηρές» υποσχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, η παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να έχεις τον νου σου και σε κάποιες «υπόγειες διεργασίες.

Ερωτικά

Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό μπορεί να σου δημιουργούν διαδοχικά συναισθήματα «νίκης» και «ήττας», σε κάθε περίπτωση όμως, το θέμα είναι να μην «κολλάς» και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητα σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητά σου. Το μόνο «μελανό» σημείο της ημέρας, ίσως έχει να κάνει με μια οικονομική υπόθεση, όπου ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία.

Ερωτικά

Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο σε βοηθούν να νοιώσεις όμορφα με καλή παρέα, αν όμως έχεις βλέψεις για κάτι πιο «βαθύ» ή ουσιαστικό μπορεί τελικά να απογοητευθείς. Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα κι άσε τις μεγάλες προσδοκίες για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια συνεργασία ή μια πρόταση μπορεί να κρύβει παγίδες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα όμως η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο σου προσφέρουν βοήθειες και στηρίγματα, κυρίως μέσω της οικογένειάς σου.

Ερωτικά

Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο», που όμως τελικά μπορεί να σου βγει «ξινό»! Ας μην είσαι λοιπόν τόσο θετικός/η απέναντι σε «ενδιαφέρουσες» προτάσεις, ιδιαίτερα αν γίνονται από κάποιο άτομο που δεν ξέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Στην δουλειά σου φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η. Παράλληλα όμως ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» τις πληροφορίες που είτε θα σε προστατέψουν, είτε θα σου δώσουν το πλεονέκτημα σε μια κομβική διεκδίκηση ή διαπραγμάτευση. Ακόμη, ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.

Ερωτικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σπέρνει στο διάβα σου άτομα «μυστηριώδη» μα και καχύποπτα που σίγουρα έχουν πολλά να κρύψουν. Αν είναι όμως χάριν της γοητείας να μπλέξεις με μια «εμμονική» προσωπικότητα, να σου λείπει το βύσσινο!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο ίσως συμβάλλουν σε μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου ή σου επιτρέψουν να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ. Σε περίπτωση πάντως που δημιουργήσεις κάποιο αποθεματικό, καλό είναι να μην βιαστείς να ξοδευτείς με μάλλον αχρείαστες αγορές, αφού ο ενεργός Πλούτωνας σου «έχει φυλαγμένη» μια τεχνική βλάβη ή ζημιά που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα.

Ερωτικά

Ο Ερμής ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο νεαρής ηλικίας, που όμως μπορεί να παίζει κάποιο «περίεργο» ρόλο σε σχέση με μια επαγγελματική σου υπόθεση. Πρόσεξε λοιπόν μήπως πάνω στη χαρά σου αποκαλύψεις κάποιο πολύτιμο μυστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας στο ζώδιό σου βελτιώνει την ψυχολογία σου και σε κάνει να νοιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να πετύχεις κι έτσι είναι. Φρόντισε όμως να μην σπαταλάς τις δυνάμεις σου δεξιά κι αριστερά, κερδίζοντας τελικά πολλές εντυπώσεις αλλά σχεδόν καμία ουσία. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να περιπλέξει τα πράγματα σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, που θα σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες». Πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να σε παρακολουθεί κάποιο «αόρατο» μάτι!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα, ίσως μάλιστα όλο αυτό να αφορά σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας ευνοεί κάθε είδους διερεύνηση, ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να δρομολογήσουν εξελίξεις σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου εξακολουθούν να σε κρατούν σε εγρήγορση, παίζοντας μάλιστα το αγαπημένο τους παιχνίδι «σε θέλω-δεν σε θέλω»! Μα όσες μαργαρίτες κι αν μαδήσεις φρόντισε να το διασκεδάσεις και να μην σε πάρει από κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια πληροφορία «χρυσάφι» ή να σου αποκαλύψει τις κρυφές πτυχές ενός ζητήματος που αφορά σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο σε βοηθούν να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο, που τόσο άμεσα όσο και μελλοντικά θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για πολλές από τις επιδιώξεις σου.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου βάλει ιδέες για την σχέση σου, μάλλον όμως πρόκειται για επιπολαιότητα. Από την άλλη πλευρά καλό είναι κι εσύ να μην παίρνεις σοβαρά το οτιδήποτε σου «σερβίρουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ανοίξεις τα φτερά σου», κάτι που μπορεί να έχει θετικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, πλην των οικονομικών! Εκεί φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι όσο κι αν υπολογίζεις στην καλή σου τύχη, τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν. Αντίθετα, αν αναζητήσεις στήριξη από κάποιον ισχυρό, ο Δίας δεν θα σου χαλάσει το χατίρι!

Ερωτικά

Ίσως έχεις την ευκαιρία να ωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπό σου. Να θυμάσαι όμως ότι όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό επίπεδο, αφού συναισθηματικά είναι δύσκολο να καλυφθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο κι όχι άδικα, αφού μπορείς να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν. Επιπλέον, σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή τη διατροφή σου. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στην Παρθένο, πέρα από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, θα σου προσφέρουν και την ευκαιρία για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις μυστικά, αν όμως αυτό έχει να κάνει με διαδικτυακές ερωτικές αναζητήσεις, πρόσεξε μήπως πέρα από την κάλυψη της περιέργειάς σου «κολλήσεις» και κάποιον επικίνδυνο ιό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε διαφωτίσει για μια ίντριγκα που υφαίνεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πολύ πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να σε καλύψει –και με το παραπάνω- στα οικονομικά σου.

Ερωτικά

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει την σεξουαλικότητά σου, παράλληλα όμως της προσδίδει και μια αστάθεια, που ίσως σε προβληματίσει αν συμβεί κάτι την «κρίσιμη» στιγμή. Χαλάρωσε και βγες από το «πρόβλημα».

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Δίας στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα σου γίνει και μια καλή πρόταση συνεργασίας. Ωστόσο ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δεν καλοβλέπει την πρόοδό σου και θα κάνει οτιδήποτε για να την «φρενάρει».

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Ακόμη όμως κι αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολλές όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment