PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θετικές προοπτικές.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη θα εκφραστείτε με απόλυτη ειλικρίνεια, θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια χωρίς περιορισμούς. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα  αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε διαφωνίες και αμφισβητήσεις, βρίσκει ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι θετικές εξελίξεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη θα πιστέψετε στον εαυτό σας, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα που θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον  Πλούτωνα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας οδηγήσει σε τολμηρές ενέργειες, θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, προμηνύεται αρχή σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σήμερα θα ενθουσιαστείτε, γνωριμία θα έχετε με γοητευτικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, σε επαγγελματικά θέματα ίσως να εμφανιστούν φοβίες και αναστολές, εμπόδια και φραγμούς θα δημιουργήσει ο τρόπος σκέψης σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ενθαρρυντικές. Αφήστε στην άκρη τις απογοητευτικές σκέψεις, τα γεγονότα θα ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Δε θα αναζητήσετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, η στάση σας ίσως να είναι κάπως αναποφάσιστη. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή, στην ερωτική σας σχέση θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που δεν είστε και πολύ καιρό χωρισμένοι, ετοιμαστείτε ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πνίγει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, ίσως να παραγκωνίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον  Πλούτωνα θα βρεθείτε με φίλους, αναζωογονητικές θα είναι οι συζητήσεις σας. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας τη μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, φιλική και ζεστή διάθεση θα δείξετε στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της ερωτικής έλξης περνάτε σε θερμές ερωτικές πράξεις. Με τη Σελήνη τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα λάβετε δημιουργικές προτάσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον  Πλούτωνα θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη και τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον  Πλούτωνα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα, σκέψεις, και επαγγελματικές ιδέες. Σε οικονομικά ζητήματα δυναμικοί θα είναι οι στόχοι σας, βγαίνετε από την αδράνεια, με αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές, προσοχή στις σπατάλες. Στον ερωτικό σας τομέα η ανοιχτή και εκδηλωτική σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει, οι σκοποί του θα είναι ξεκάθαροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη και τρίγωνο με την Αφροδίτη στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, προσοχή στον χειρισμό των χρημάτων που θα ‘ρθουν στα χέρια σας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης, αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προμηνύεται μακροχρόνιος δεσμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, προσοχή στις ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ερωτική σας στάση θα είναι ιδιαιτέρως θερμή , σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή στις ψυχαναγκαστικές αντιδράσεις, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Άρη θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας  επαγγελματικές ή ερωτικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε με συνειδητοποιημένες ενέργειες, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment