PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ομαλή εξέλιξη σχέσεων και επαφών.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο βασική σας επιδίωξη θα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία σας. Βγαίνει στην επιφανεια η αυτόβουλη και αυτόνομη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση ή έχουν από εσάς απαιτήσεις που σας στρεσάρουν. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, θα έχουν έντονο ενδιαφέρον γι αυτό και δε θα συναντήσετε αρνητισμούς ή διάθεση απόρριψης. Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, ίσως να προκύψει άνοιγμα που θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας ή σε συγκεκριμένο επιχειρηματικό σας εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε από επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν και σας υποχρεώνουν να σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία ίσως να σας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας κάπως πιο χαλαρά αποφεύγοντας την εσωτερική πίεση. Μάλλον θα δείξετε προτίμηση σε επαφές κοινωνικές που να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανέμελα και απελευθερωμένα. Σε προτεραιότητα θα βάλετε τη σωματική και πνευματική σας ξεκούραση, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον οικογενειακό ή φιλικό, να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων, να αποφορτιστείτε από έγνοιες και προβληματισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ερχομό της Αφροδίτης στο Υδροχόο απελευθερωμένη διάθεση και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε οικονομικές υποθέσεις. Δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι πράξεις αλληλεγγύης, θα προσφέρετε σε κοινωνικά ζητήματα χωρίς να υπολογίζετε σε κάποιο αντάλλαγμα. Θα καταφέρετε να διαπραγματευτείτε και να καταλήξετε, ολοκληρώνεται επιτυχώς εργασιακή ή επιχειρηματική συμφωνία. Περάστε σε πρακτική δράση, για εσάς τους φιλόδοξους ανοίγεται δίοδος επαγγελματικής βελτίωσης. Σήμερα θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον για διαφόρων ειδών συζητήσεις, φιλοσοφικές, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, εκδηλωτική η στάση σας, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε με καινούργια άτομα και να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Συγκαταβατική στάση θα κρατήσετε σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας ζήτημα, θα αποφύγετε τις εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Υδροχόο η στάση σας θα είναι κοινωνική, δοτική και συναισθηματική, στα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε, είτε είναι οικογενειακά είτε φιλικά, δεν θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Θα την προσφέρετε την βοήθεια σας, με ειλικρίνεια και ευαισθησία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα επιδιώξετε ηρεμία και ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές υλικών αγαθών το νου σας να μην ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Αποφύγετε τις αντιοικονομικές επιλογές, βάλτε στην άκρη χρήματα για τις υποχρεώσεις και τους μηνιαίους σας λογαριασμούς.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερχομό της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα νιώσετε τον ενθουσιασμό και την εσωτερική ώθηση που θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε την βελτίωση και να αξιοποιήσετε τα νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα που θα ανοιχτούν. Σήμερα θα υπάρξουν οικονομικές συναλλαγές, χρήματα θα δώσετε χρήματα θα πάρετε, προσπαθήστε να ξοδέψετε λιγότερα απ αυτά που θα εισπράξετε, το αντίθετο θα φέρει έλλειμμα στο πορτοφόλι σας που ίσως να μην μπορεί να καλυφτεί. Οργανωμένο θα πρέπει να είναι το σκεπτικό σας, η παρορμητικές πράξεις δεν είναι σίγουρο αν θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την δημιουργική εξέλιξη και κατάληξη, και όχι τις προχειρότητες. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνική, ανέμελη ίσως και αρκετά ενθουσιώδης θα είναι η διάθεση σας, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο δε θα σας αφήσει να πτοηθείτε ή να ρουτινιάσετε. Σε επαγγελματικά θέματα και εργασιακές υποχρεώσεις προσοχή να μην τα φορτώσετε όλα στον κόκορα, κρατήστε ισορροπημένη στάση και αντιμετώπιση. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα έχετε συγκαταβατική στάση, θα αποφύγετε τις αυστηρές ή επικριτικές εκφράσεις. Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τον ενθουσιασμό σας, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ναι μεν θα σας δοθεί το άνοιγμα που ψάχνετε, ωστόσο προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πράξετε βιαστικά.

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο ναι μεν θα τονώσει την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο σε θέματα οικονομικής φύσης και επαγγελματικών ρίσκων συγκρατημένη θα πρέπει να είναι η παρορμητικότητα σας, πριν κινηθείτε και κάνετε άλματα που απαιτούν ρίσκο σκεφτείτε πολύ καλά, υπολογίστε και μη παραβλέψετε τα ποσοστά αποτυχίας. Σας δίνω τη συμβουλή να στοχεύσετε στη σταθεροποίηση, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να έχουν πρακτικότητα και μεθοδικό χειρισμός, να αποφύγετε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα συναντηθείτε με φιλικά σας άτομα σε χώρους έκτος εργασίας. Ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, σήμερα θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα, δεν θα υπάρξουν καταστάσεις αγχωτικές ή απογοητευτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Υδροχόο ανανεωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα υπάρξει ένα είδος πνευματικής διέγερσης. Η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να διαισθανθείτε. Σε επαγγελματικά θέματα καταφθάνουν θετικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε και να δώσετε ώθηση σε στάσιμες υποθέσεις. Σε οικογενειακές καταστάσεις θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας, ένα αρνητικό ζήτημα μπαίνει σε πορεία λύσης, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με συγγενικά άτομα που οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Αισιοδοξία και ψυχική τόνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα βγείτε έξω διασκεδάστε, αν προσπαθήσετε να περάσετε ανέμελα και αναζωογονητικά θα τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο έντονος ενθουσιασμός θα σας διακρίνει, προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας τάσεις. Κάπως μειωμένη θα είναι η υπομονή σας, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι μεθοδική αλλά παρορμητική, σε οικονομικά ζητήματα ρίσκου μη στηριχτείτε μόνο στην δική σας κρίση. Όπου χρειαστεί να υπογράψετε ή να δώσετε δεσμευτικές απαντήσεις καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον αρμόδιο επαγγελματία λογιστή ή σύμβουλο. Σήμερα θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, όμορφα θα περάσετε, θα θελήσετε να ξεδώσετε και να απελευθερωθείτε. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ανάγκη θα έχετε για αποδράσεις, προσοχή να μην αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που η τακτοποίηση τους δεν έχει άλλο περιθώριο καθυστέρησης ή αναβολής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο σταματάτε να στρεσάρετε τον εαυτό σας με πνιγμένες σκέψεις ή καταστροφικές εικασίες. Τώρα θα εστιάσετε στη θετική πλευρά, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, ασυνήθιστος θα είναι ο τρόπος αντιμετώπισης σας. Οικονομικό άνοιγμα θα υπάρξει, έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις όφειλες σας. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη, προσιτοί θα είστε σε άτομα που θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ευνοούνται οι πρωτοποριακές ιδέες, εκφράστε τις προτάσεις σας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς εμπλακείτε σε συζητήσεις ανταγωνιστικής μορφής, με τη διπλωματία σας θα καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας, θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, ενισχύεται η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και αυτόβουλες ενέργειες. Συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, σε ομαδικές εργασίες η συμπεριφορά σας θα είναι δοτική, οι επαγγελματικές σας επαφές θα πορευτούν ισορροπημένα. Σήμερα προσπαθήστε να μετριάσετε τον ενθουσιασμός σας, το συναίσθημα σας καλό θα είναι να το εξισορροπήσετε έναντι του ορθολογισμού. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες λάβατε κάποιες προτάσεις και τώρα καλείστε να απαντήσετε, σκεφτείτε ρεαλιστικά, δε θα πρέπει να σας συνεπάρει η έντονη αισιοδοξία. Τα συμβάντα της ημέρας θα είναι θετικά, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά ωστόσο σε περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση και ουσιαστική δράση δε θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο προσοχή να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός σας ωθήσει σε στόχους έκτος ρεαλιστικού πλαισίου. Εφικτές θα πρέπει να είναι οι επιδιώξεις σας, ναι μεν θα βρίσκεται σε τόνωση η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, ωστόσο δε θα είναι σοφό να δοκιμαστείτε ή να ρισκάρετε χωρίς να υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο ή ένα σίγουρο πάτημα σε περίπτωση αποτυχίας. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές, μη παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, κινηθείτε με υπευθυνότητα σε θέματα που από καιρό αιωρούνται. Η εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη δε θα πρέπει να λείψουν από τις ενέργειες ή τις επιλογές σας , μην αφήστε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα νέων γνωριμιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment