PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα υπάρχει πίεση και άγχος.

ΚΡΙΟΣ

Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και ρίξτε το βάρος σας σε κινήσεις που μπορεί να σας βάλουν σε προβλήματα και πρόσθετες υποχρεώσεις στη δουλειά σας. Δεν ευνοούνται ανοίγματα και ανεξέλεγκτες αποφάσεις σήμερα, μείνετε καλύτερα στη σιγουριά και τη γνώριμη σταθερότητα της καθημερινότητας, γιατί ίσως επιφυλάσσονται εκπλήξεις και αλλαγές στα οικονομικά σας, που θα ανατρέψουν την ισορροπία σας. Το ερωτικό κλίμα είναι αρκετά θερμό και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους!

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγεται ένα θετικό παράθυρο για τις επιδιώξεις σας, παρόλο που βγαίνετε από ένα δύσκολο διάστημα στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σας, εμφανίζονται ευκαιρίες για τις φιλοδοξίες σας που κυνηγούσατε εδώ και αρκετό καιρό. Η σταθερότητα στα προσωπικά και τα συναισθηματικά σας ανανεώνει τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, οι δε αδέσμευτοι, επιδίδεστε σε έντονη δράση για να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα η τύχη είναι με το μέρος σας για τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα αν κινηθείτε με σύνεση και συγκαταβατικότητα. Προσοχή στα περιττά έξοδα, μην κάνετε παράλογα ανοίγματα που ίσως φέρουν σε δύσκολη θέση και τα κοντινά σας πρόσωπα. Ελάτε πολύ κοντά με το ταίρι σας, χαλαρώστε απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανατέλλει για σας μία ημέρα με απρόβλεπτα και ξαφνικά γεγονότα, για αυτό προετοιμαστείτε για θετικές αλλαγές που εξαρτάται από το χέρι σας να αλλάξετε γεγονότα και καταστάσεις γύρω σας, εκπληρώνοντας έτσι τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Στα αισθηματικά σας μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες και παράπονα από το ταίρι σας, πράγμα που χρειάζεται αλλαγή στη στάση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του ανθρώπου που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Είναι βέβαιο πως γεννιούνται ευχάριστα συναισθήματα έτσι ώστε να εξετάσετε με ζωντάνια και δημιουργικότητα τις προοπτικές στη δουλειά σας, ενώ παράλληλα ανθίζει ένα ευχάριστο κλίμα στη συναισθηματική σας καθημερινότητα. Μιλήστε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα με το σύντροφό σας, μην αμφιβάλετε για την αφοσίωση και την αποκλειστικότητα της σχέση σας, γιατί ίσως υπάρξουν ανεπανόρθωτες διαφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη της ημέρας βοηθά στο να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τα διλήμματα των προηγούμενων ημερών, είτε αυτά αφορούν στη δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με την προσωπική και κοινωνική σας καθημερινότητα. Μην δείχνετε την αγάπη σας μόνο με λόγια, προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και κατανόησης για να επιβεβαιώσετε την μονιμότητα και τη σταθερότητα στο δεσμό σας, μην αφήνετε το παρελθόν να επηρεάζει το ευοίωνο ερωτικό σας μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ξαναβρείτε το χιούμορ και την ζωντάνια σας σήμερα, η όψη της ημέρας, ως εκ τούτου προβλέπεται μία ημέρα που η ξεγνοιασιά και το κέφι έχουν πρωταρχικό ρόλο. Να είσαστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το σύντροφό σας, μιλήστε με γλυκύτητα και ευγένεια για να απομακρυνθούν και οι παραμικρές διαφορές που δημιουργούν ένταση και ανταγωνιστική διάθεση, ενώ οι αδέσμευτοι κερδίστε τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον μιας τρυφερής γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα ανατέλλει ευχάριστα για σας, δημιουργώντας τη διάθεση να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα στο χώρο της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής, που θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχες στιγμές με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να κλείσετε νέες συμφωνίες, να γνωρίσετε ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, για τους δε αδέσμευτους φίλους ίσως είναι η ευνοϊκότερη μέρα για να κατακτήσετε ένα τρελό, άπιαστο, ερωτικό σας όνειρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε σήμερα να ρυθμίσετε πρακτικά, οικονομικά και λειτουργικά θέματα της καθημερινότητά σας και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της δουλειάς σας και της προσωπικής σας ζωής. Εξομαλύνετε τις όποιες διαφορές υπάρχουν με τον ερωτικό σας σύντροφο, δώστε προτεραιότητα σε μια συζήτηση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, οι όψεις της ημέρας είναι άκρως βοηθητικές για να ξεπεράσετε τις διαφωνίες και τις προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σήμερα επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά σας και να απαιτηθεί από εσάς να δείξετε οργανωτικότητα και δυναμισμό, για να ξεπεραστούν οι αντιξοότητες και οι παγίδες από συνεργάτες και προσφιλή σας άτομα. Οι αδέσμευτοι ίσως γοητευτείτε από μια καινούρια γνωριμία, οι δε δεσμευμένοι, διαθέστε περισσότερο χρόνο και χώρο στο ταίρι σας, για να ικανοποιηθούν τα θέλω και οι επιθυμίες σας με τον πιο ιδανικό και ζεστό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται καθόλου μία τάση ανεμελιάς και επιπολαιότητας, η σημερινή όψη να επηρεάζει το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό φανείτε συντηρητικοί στα έξοδα και τις επιθυμίες σας, ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η συνεννόηση και η κατανόηση με το ταίρι σας. Μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε με νευρικότητα και άγχος μια κατάσταση που σας βασανίζει στα ερωτικά σας, δείξτε καλή θέληση και σύμπνοια στη σχέση σας.

ΙΧΘYΕΣ

Η σημερινή όψη είναι μια μέρα αρκετά έντονη, αλλά ταυτόχρονα ανακουφιστική από τα ουσιαστικά και σημαντικά προβλήματα και τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Εισπνεύστε ζωντάνια και αισιοδοξία, οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση στα δημιουργικά ταλέντα και τις ικανότητές σας και εξωτερικεύστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, δίχως να απαιτείτε να αλλάξουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment