PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα στηρίξετε τις επιλογές.

ΚΡΙΟΣ

Με λίγη ένταση θα ξεκινήσει η σημερινή μέρα για εσάς, καθώς θα θελήσετε να πηγαίνουν όλα ρολόι, κάτι το οποίο δε θα επιτυγχάνεται στο βαθμό που επιθυμείτε πάντα. Η διάθεσή σας όμως θα αλλάξει κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί θα υπάρχουν οι άνθρωποι δίπλα σας που γρήγορα θα σας φτιάξουν το κέφι. Και στον αισθηματικό τομέα εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά καθώς θα βρεθείτε ανάμεσα σε παρέες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε να υπάρχει ηρεμία στη σχέση σας και ζείτε την κάθε στιγμή με έντονα και δυνατά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σας δώσουν ώθηση έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε σήμερα να βιώσετε την ασφάλεια που επιζητάτε σε όλους τους τομείς. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι εκεί για να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα μέσα από τη συναναστροφή μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα, εσείς οι αδέσμευτοι σκέφτεστε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο θα θέλατε να είστε ξανά μαζί, αλλά με τους δικούς σας όρους. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε κάποια μικρά θέματα στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα ίσως σε πιέσει σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα νιώσετε πως πιέζεστε, πως δεν κάνετε αυτό που θέλετε, ότι δεν είστε εκεί που θέλετε και ότι πρέπει να τρέξετε για να τα προλάβετε όλα. Προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας προς τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί χωρίς να το καταλάβετε ενδέχεται να γίνετε λίγο απότομοι. Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι νιώθετε την ανάγκη να σας καταλαβαίνει το ταίρι σας, να δείχνει ότι σας στηρίζει έμπρακτα. Χρειάζεστε την αγάπη σε εκφράσεις και πράξεις και το δείχνετε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μία φάση σήμερα που μπορείτε να καταπιαστείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Είναι η μέρα που θα καταφέρετε να νιώσετε όμορφα από τις επαφές που θα έχετε με τα αγαπημένα σας άτομα. Θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις για να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφα. Στα αισθηματικά σας εσάς τους αδέσμευτους ένα πρόσωπο θα σας διεκδικήσει και θα σας πολιορκήσει με έναν μοναδικό τρόπο. Θα ακούσετε λόγια θαυμασμού και θα νιώσετε μοναδικά συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την κάθε στιγμή με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας θα ασχοληθείτε σήμερα και θα μπορέσετε να στηρίξετε τις επιλογές των δικών σας ανθρώπων και να νιώσετε ότι λειτουργείτε βοηθητικά απέναντί τους. Στην αισθηματική σας ζωή αντλείτε δύναμη εσείς οι δεσμευμένοι από το ταίρι σας και νιώθετε πάρα πολύ όμορφα μέσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ξεκαθαρίζετε μέσα σας τα θέλω σας και όλα αυτά που οραματίζεστε για την ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε να καταφέρετε να βρείτε το ταίρι εκείνο που θα σας ξυπνήσει όμορφα και θετικά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονα κοινωνική θα είναι για εσάς η σημερινή μέρα και δε θα μείνετε καθόλου χωρίς καλή παρέα. Είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και φροντίζετε σήμερα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Κινείστε με χαλαρή διάθεση και όλοι θέλουν να είναι δίπλα σας, προκειμένου να περάσουν καλά μαζί σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, γιατί μπορεί μέσα από το διευρυμένο πλέον κοινωνικό σας κύκλο να υπάρξει μια γνωριμία, που θα σας εμπνεύσει ερωτικά. Θα νιώσετε κολακευμένοι και ανανεωμένοι τη σημερινή μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σήμερα σας αναγκάζει να κάνετε φόκους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ζωή. Ίσως να φοβάστε ότι θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού αυτό το μήνα, ίσως να θέλετε να δείτε αν μπορείτε να κάνετε μία καλύτερη διαχείριση, ίσως ακόμα να ψάχνετε και νέες πηγές εσόδων που θα σας βοηθήσουν, έτσι ώστε να καταφέρετε με τα αυξημένα σας έξοδα. Στον αισθηματικό τομέα η μέρα θα έχει ενδιαφέρον για εσάς τους αδέσμευτους, που θα μπορέσετε να στρέψετε τα βλέμματα πάνω σας και θα δείτε τη γοητεία σας να έχει το αντίκρισμα που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία κυκλοθυμία και γενικότερα μία ποικιλία συναισθημάτων θα έχει η σημερινή μέρα για εσάς. Θα αυτοαναιρείστε και δε θα είστε σταθεροί στις απόψεις σας τη σημερινή μέρα. Φροντίστε μόνο να μην απογοητεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τη στάση σας, μην κανονίζετε κάτι μαζί τους που μπορεί να το θέλετε πολύ ωστόσο κατά τη διάρκεια της μέρας να το ακυρώνετε γιατί το μετανιώσατε. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι ίσως θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. Καλό θα είναι να μην είστε απόλυτοι στον τρόπο που εκφράζετε τη γνώμη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είστε παρορμητικοί τη σημερινή μέρα και θα λειτουργείτε και θα πράττετε χωρίς πολύ σκέψη. Καλό θα είναι να υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ των λεγομένων και των πράξεών σας σήμερα. Θέλετε να ασχοληθείτε με πολλά και ταυτόχρονα πράγματα, αλλά ίσως να μη σας φτάσει ο χρόνος και να βγείτε εκτός χρόνου. Στην αισθηματική σας ζωή χαίρεστε να είστε με το ταίρι σας και είστε γεμάτοι ιδέες και μάλιστα πρωτότυπες, για το πώς θα αξιοποιήσετε τη μέρα σας μαζί. Από τη γενικότερη συμπεριφορά σας σήμερα, το ταίρι σας θα νιώσει όμορφα συναισθήματα και ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να αφιερώσετε τη σημερινή μέρα στους αγαπημένους σας φίλους. Να τους καλέσετε στο σπίτι σας, να τους περιποιηθείτε, να τους κάνετε να νιώσουν όμορφα και να τους δείξετε μέσα από τις πράξεις σας πόσο τυχεροί νιώθετε που είναι στη ζωή σας. Είστε ευδιάθετοι και όποιος σταθεί σήμερα πλάι σας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει μοναδικές στιγμές, γιατί θα είστε εξωστρεφείς και θα μιλάτε με τις πράξεις σας. Στον αισθηματικό τομέα φροντίζετε εσείς οι δεσμευμένοι να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας και γιατί το θέλετε πολύ, αλλά και να μη νιώθει το ταίρι σας ότι παραμελείτε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η μέρα σήμερα που τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, έτσι ώστε να καταφέρετε να σας περισσέψει χρόνος για να ασχοληθείτε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Είστε ιδιαίτερα συνεπείς και με ό,τι καταπιάνεστε σήμερα το φέρνετε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και αυτό σας βοηθά στο να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες σας υποχρεώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα μπορεί να έχετε μία νέα γνωριμία μέσα από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας προτρέψει στο να φλερτάρετε.

ΙΧΘYΕΣ

Ο νους σας σήμερα θα τρέχει σε καταστάσεις που σας χαλαρώνουν και σας δημιουργούν θετικά συναισθήματα. Θα έχετε θετική ενέργεια, θα νιώθετε τη διάθεσή σας ανεβασμένη και θα καταφέρετε να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί και σας γεμίζει. Είστε σε δημιουργική φάση και ασχολείστε με το σπίτι σας και τη διακόσμηση. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, τις συζητάτε με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να πάρετε τη γνώμη τους. Στα αισθηματικά σας βιώνετε έντονα τα συναισθήματά σας εσείς οι δεσμευμένοι και ο ρομαντισμός επικρατεί στη σχέση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment