PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018


Καλό μήνα!!! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αυθορμητισμός σε όσα λέμε και κάνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας θα δώσουν ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Βαρύτητα θα δώσετε στην καριέρα σας, θα φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις, μην εστιάσετε σε αντιπαραθέσεις που ουσιαστικά ή πρακτικά δεν μπορούν να έχουν επίδραση επάνω σας. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καταφθάνει εποικοδομητικό έναυσμα που θα τονώσει τη ζωτικότητα σας. Εσείς οι απογοητευμένοι που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αλλάζετε τρόπο σκέψης με αφορμή μια πρόταση που θα σας γίνει. Σας προτρέπω να την δεχτείτε θα αποδειχτεί συμφέρουσα, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αν στο προηγούμενο στάδιο υπήρχαν κόντρες ή δυσαρέσκειες τώρα το έδαφος θα είναι συνεννοήσιμο, θα δοθούν λύσεις. Εσείς που είστε σε δίλλημα αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης, σκεφτείτε αντικειμενικά. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις καχύποπτες θεωρίες θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Διατηρείστε σε ισορροπία και ηρεμία τον συναισθηματικό σας κόσμο, μη κοντραριστείτε για ασήμαντα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η στάση σας θα είναι προσιτή, ανάγκη σας θα είναι οι οικείες επαφές και οι ειλικρινείς συζητήσεις. Σε εργασιακό επίπεδο περνάτε σε νέα σχέδια ίσως να διαφοροποιήσετε τα πλάνα σας. Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή όμως να μην αναλάβετε ρίσκα που ξεπερνάνε τις δυνατότητες σας υπερεκτιμώντας τις προσωπικές ικανότητες. Θα είστε εξοπλισμένοι με δυναμισμό και διορατικότητα. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές σε θέματα σχετικά με χρηματικές δοσοληψίες. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα στηριχτεί στη βοήθεια σας. Οι πράξεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα τυχόν αρνητικά δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικά θα εξελιχτεί η μέρα σας, δεν θα υπάρξει λόγος για αρνητισμούς και απογοητεύσεις. Άμεσες θα είναι οι επαφές, θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά αλλά και συναδελφικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, δε θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Υποθέσεις και ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα θα έχουν θετική πορεία, βάζετε σε τάξη τις χρηματικές σας υποχρεώσεις. Για εσάς που κυνηγάτε τη βελτίωση και την άνοδο τα γεγονότα θα είναι τυχερά, θα σας ανοίξουν δίοδο για να προχωρήσετε δυναμικά και να επιτύχετε στις διεκδικήσεις σας, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποβάλλετε το άγχος.

ΛΕΩΝ

Οι θετικές απαντήσεις που θα λάβετε θα ενισχύσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, θα σας βοηθήσουν να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας, με οργάνωση περνάτε στην εφαρμογή κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τερματίζετε αρνητικές εργασιακές υποθέσεις, ενδεχομένως να ξεκινήσετε και μια νέα συνεργασία. Βασικός σας στόχος θα είναι να υπερισχύσετε, να δείξετε την αξία σας και να κατευθύνετε τις συνεργασίες σας. Ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις εξτριμ διαθέσεις σας, καλό θα είναι να λείπει η υπερβολή. Με την επιθυμία να βγείτε από τη ρουτίνα ή τη συμβιβαστική συνήθεια θα περάσετε σε προτάσεις που δεν αποκλείεται να είναι εκκεντρικές ή ριψοκίνδυνες, σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε, υπολογίστε τις συνέπειες θετικές ή αρνητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, δημιουργικοί και ουσιαστικοί, στις επαφές σας θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και εκτίμηση. Η διάθεση σας για εργασία και συγκέντρωση θα είναι αρκετά υψηλή, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τυχόν ψυχολογικές εξάρσεις, αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει. Σε οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα που το τελευταίο καιρό το τοπίο είναι κάπως θολό, τώρα θα δοθούν εξηγήσεις, θα υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις που θα ξεμπλέξουν το μπερδεμένο κουβάρι. Προσπαθήστε να αποβάλετε την καχυποψία, στηριχτείτε σε αυτά που θα σας πουν, θα δοθούν ειλικρινείς απαντήσεις. Σε περίπτωση που ζητήσετε βοήθεια ή συμπαράσταση από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να ξέρετε πως θα σας δοθεί, αφήστε τον εαυτό σας να εμπιστευτεί.

ΖΥΓΟΣ

Σε ανεβασμένο επίπεδο θα βρίσκεται και η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, ώριμο θα είναι το σκεπτικό σας, συναισθηματική η στάση σας. Με γενναιοδωρία θα προσφέρετε και θα βοηθήσετε δεν θα λείψουν πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο σε θέματα που θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Για εσάς που σε επαγγελματικό επίπεδο αναζητάτε νέες ευκαιρίες θα δημιουργηθούν ανοίγματα που θα περιμένουν τη δράση σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε προσωπικές σας υποθέσεις, έρχονται συμφιλιώσεις και λύσιμο παρεξηγήσεων. Μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που υπάρχουν διαφορές και μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, διαύγεια και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, για να εξελιχτούν ομαλά οι διάλογοι σας επαγγελματικοί και προσωπικοί προσπαθήστε να κινηθείτε συγκαταβατικά, ελάτε στη θέση του άλλου. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αλλαγές, διαφοροποιήσεις και νέες συνεργασίες, πρόσφορο έδαφος θα βρείτε για αποφάσεις ή ενέργειες σχετικά με την υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας επιθυμιών. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης, για σχετικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά, η κατά μέτωπο επίθεση θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα, στις συμφωνίες σας αποφύγετε την αδιαλλαξία. Εσείς οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από πιέσεις, η σκέψη και η στάση σας θα είναι τολμηρή και αποφασιστική ωστόσο αποφύγετε τις ρήξεις ή τις κόντρες, προσοχή στις απότομα ξεσπάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν θετική επίδραση στον τρόπο σκέψη σας, επαγγελματική ανησυχία θα σας διακατέχει. Θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές και για νέες αναζητήσεις, σε συνδυασμό με το ότι η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για δυναμικές διεκδικήσεις, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα με πράξεις ουσιαστικές όχι όμως παρορμητικές. Εσείς που θέλετε να βγείτε από τη αδράνεια και να δώσετε ώθηση στα γεγονότα θα σας δοθεί το κατάλληλο κίνητρο, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Αν θέλετε με τα λόγια σας να πείσετε και να επηρεάσετε αποφύγετε τις ισχυρογνωμοσύνη και τους πεισματικούς αντίλογους. Σε θέματα προσωπικών υποθέσεων μη φανείτε ανένδοτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι φιλόδοξοι ανασυγκροτηθείτε και πατήστε γερά στο έδαφος, τα γεγονότα σας φέρνουν εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Θα γίνουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέες συνεργασίες, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για συμφωνίες που δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους, θα δοθούν μελλοντικές διαστάσεις. Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα είναι πολύ πιθανόν να ανταλλάξετε δεσμευτικές υποσχέσεις γι αυτό ο λόγος σας θα πρέπει να είναι σοβαρός, πολύ καλά σκεπτόμενος, και όχι παρορμητικός. Εσείς που αναζητάτε εργασία η πρόταση που θα σας γίνει θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές δεν θα πρόκειται για μια εφήμερη ή περιστασιακή δουλειά. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε τα εγωιστικά πείσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο δοτικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις, θα διαφοροποιήσετε τις απόψεις σας. Η προσιτή και θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Πλησιάστε και προσεγγίστε, θα είστε σε θέση να κάνετε τους συνομιλητές σας να σας εμπιστευτούν. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων καλό θα είναι να αποφύγετε τον κάθετο ή ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να βγάλετε στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, αξιοποιήστε την εσωτερική δύναμη που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς. Ευχάριστη πρόταση θα ακούσετε, δώστε θετική απάντηση το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Σχετικά με οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις και οφειλές, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας αυτό που θα θελήσετε θα είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες κατά τέτοιο τρόπο που να μπορείτε να προγραμματίσετε και να σταθεροποιηθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment