PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018


Καλό μήνα!!! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η πνευματικότητα σας, διαύγεια θα σας χαρακτηρίζει, θα σταθεροποιηθούν οι απόψεις σας και οι επαγγελματικοί σας στόχοι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε μεθοδικά, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην ολοκλήρωση και την τελειοποίηση. Με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες. Για εσάς που ψάχνετε εργασία ή θέλετε να επεκταθείτε επαγγελματικά ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας συστήσουν με πρόσωπο που αμέσως θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του για συνεργασία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που έχετε ανάγκη να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε από τις έγνοιες βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και ψυχαγωγείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, οι επαγγελματικές σας συνομιλίες και συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, περάσετε σε διεκδικήσεις θα καταφέρετε να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή να ασχοληθείτε με την καριέρα σας, κυνηγήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Η απόφαση σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα έχει αποτέλεσμα άμεσο και δημιουργικό, σας συμβουλεύω να μην καθυστερήσετε ή αναβάλετε τις ενέργειες σας. Κινηθείτε συγκροτημένα, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο συμφωνιών και για τελεσίδικες απαντήσεις, διαπραγματευτείτε, αξιοποιήστε τις διπλωματικές σας ικανότητες. Στο κλείσιμο της μέρας ανάγκη σας θα είναι η χαλάρωση, η διάθεση σας για ανέμελες κοινωνικές δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και δημιουργικής συνεννόησης, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τυχόν δάνεια ή όφειλες. Σήμερα θα βρείτε ηρεμία και ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, συναντήσεις και επαφές με τα κοντινά σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν και θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Η θετική σας διάθεση θα δώσει ώθηση σε θέματα συμφιλιώσεων, θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές, περάστε σε άμεσες πράξεις, μην αφήστε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική, οικονομική, και συναισθηματική. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε τα συνηθισμένα γνώριμα μονοπάτια αποφεύγοντας επικίνδυνα ρίσκα. Στόχος σας θα είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Θερμοί και συγκαταβατικοί θα είστε όχι μόνο με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με άτομα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, οικεία η στάση σας , θα καταφέρετε να επεκταθείτε κοινωνικά και να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες τώρα θα τα βρείτε μεταξύ σας. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε την ολοκληρωμένη κατάληξη και να μην σταθείτε μόνο στην προσπάθεια. Εσείς οι απογοητευμένοι που νιώθετε αποτυχημένοι αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, στηριχτείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, σήμερα αν στοχεύσετε θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, κοινωνικών και επαγγελματικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία, διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Διευρύνεστε κοινωνικά, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ίσως να χρειαστεί να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα θέματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση. Βγείτε έξω με φίλους, καλέστε κόσμο στο σπίτι σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη και ευχάριστη.

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο ο τρόπος σκέψης σας ίσως να σας δυσκολέψει να πάρετε τελεσίδικη απόφαση. Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση, προσπαθήστε να υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα, οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η συγκαταβατικότητα και η κατανόηση θα στρώσουν έδαφος για δημιουργικές επαφές. Η μέρα ενδείκνυται για διεκπεραιώσεις, προσπαθήστε να ενεργήσετε συγκροτημένα και μεθοδικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως να εμφανίσετε ανάγκη για αγορές ανανέωσης, χειριστείτε με προσοχή και σύνεση το πορτοφόλι σας, ίσως να σας παρασυρθείτε για αγαθά καλλωπισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο οργάνωση θα υπάρξει στις κινήσεις σας, σοβαρές και σκεπτόμενες θα είναι οι αποφάσεις σας. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε οικογενειακά ζητήματα. Αν είχατε τσακωθεί με κάποιο πρόσωπο σας θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σας, θα ακουστούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε θέματα φιλικά ή επαγγελματικά. Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχολογία σας και γενικότερα η ζωή σας. Οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, βάζετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε τέλος σε μη συμφέρουσες συνεργασίες ή σε οικονομικές επιλογές που αποδειχτήκαν αποτυχημένες. Με την Σελήνη στην Παρθένο προσιτή και ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα δεχτείτε με ευχαρίστηση φιλικές προτάσεις για διασκέδαση, θα εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας σε οικογενειακά σας πρόσωπα. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, σε οικογενειακό σας ζήτημα θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν διχόνοιες ή διαφωνίες εσείς θα δώσετε την οριστική λύση, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε ώριμα και μεθοδικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, διπλωματική στάση θα κρατήσετε στα δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωή σας, έρχονται οικονομικά ανοίγματα, ξεκινά πορεία ανοδική σε θέματα που εδώ και καιρό είχαν παγιδευτεί στη στασιμότητα. Με αναλυτικές συζητήσεις θα δώσετε λύσεις και θα κλείσετε θέματα που σας δυσανασχετούν. Σαφήνεια και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Με μια μεθοδική και εύστοχη σας πράξη, θα δώσετε ώθηση σε επαγγελματική συνεργασία που από καιρό έχετε στο στόχαστρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους και οικονομικά στριμωγμένους σήμερα θα βρεθεί λύση σε χρηματικό ζήτημα, ίσως να αφόρα κάποιο χρέος που σας δημιουργεί άγχος για την μελλοντική σας πορεία. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Εσείς οι οικονομικά πιο άνετοι προσοχή στις αγορές σας, αν παρασυρθείτε και κάνετε αυξημένα έξοδα ενδεχομένως την επόμενη μέρα να το μετανιώσετε και να θεωρήσετε ανούσιες τις επιλογές σας.

ΙΧΘYΕΣ

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη τη θέληση για ολοκληρωμένες και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική ιδέα θα αποδειχτεί άνοιγμα αποδοτικό. Για εσάς που θέλετε να διαφοροποιήσετε ή να αλλάξετε τελείως τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια απρόσμενη ευκαιρία θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας, θα είναι λάθος αν φανείτε αναποφάσιστοι ή αν την τελευταία στιγμή σας καταβάλει το άγχος. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Θετικότητα θα εκπέμπει η στάση σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment